QUOTE(Veronija @ 2017 01 10, 16:25)
cia gultukas nuo gimimo iki 2 metu, labai patogus bet kur vesti, tinkama naujagimiui padetis, kelios padetys nugarines dalies..
http://minimood.lt/l...ust-orange.htmlEsu su pirma dukra turejusi fisher prise firmos tai nepatiko, kad ten galima i ji deti vaikeli tik nuo 3 menesiu, o as noriu nuo gimimo ir, kad butu negriozdas bet kur vestis galeciau
Papildyta:Aš šito daikto jau ieškausi per skelbimus, sakiau jeigu gausiu iki 50 eur su siuntimu ir žaisliuku, imsiu. Nes girdėjau tik labai gerus atsiliepimus. O va draugė turi kažkokį be firmos iš bazės Lietuvoj, tai vaikiukui išvis net nepatinka tame gultuke būti.
Dar žiūrinėju skelbimuos vežimukų, jeigu pasitaikytų už protingą kainą ir netoliese, irgi imčiau.
Norėčiau modernesnės Emmaljungos, bet čia Olandijoj labai nepopoliarus gamintojas šitas, tai nėra ir dėvėtų. Lietuvoj tai pilna skelbimų, nesąžininga
Manęs akušerė prieš porą savaičių paklausė ar jaučiu judesius, sakau na kad spyrius jausčiau tai tikrai ne, bet kutinimą ir burbuliavomą tai dažnai. Tai sakė viskas gerai. O draugė vakar negalėjo patikėti, sako, nesąmonė, dar būtų buvę per anksti. Na tai ir galvoju dabar, tas kutenimas tai vis labiau jaučiasi, tai manau viskas čia gerai su manim, nėr ko gąsdintis, tiesa

:-D
Mano krūtinė gražuolė dabar, kokiu vienu dydžiu padidėjus, bet tokia man kaip tik :-D
Vakar HM gerai apsipirkau, džinsų, palaidinių, net maitinimo porą maikučių prigriebiau, kai pigiau nei perpus tai nesusilaikiau :-D