Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Aš manau, kad vakar pirmą kartą kažką pajaučiau pilve  :nestuke net kelis kartus. 

Šiandien išskrendam atostogų, tikiuos viskas bus gerai  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 10, 09:22)
Va va, aš vakar irgi apie alergiją pagalvojau, nes vakare pasimozojau kremo mėginuku, kai pradėjau kosėt, net kažkoks dusulys atsirado... Jei dar kelios minutės būt nepraėję eičiau praustis.

Eisiu šiandien raukšlyčių matuot  ax.gif

Laikom įspūdžių iš pasimatymo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 01 10, 09:33)
<p>Aš manau, kad vakar pirmą kartą kažką pajaučiau pilve  nestuke.gif net kelis kartus. </p><p>Šiandien išskrendam atostogų, tikiuos viskas bus gerai  ax.gif </p>

Gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
Linute87 kaip vyro gimke atlaikei? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 10, 12:11)
Linute87 kaip vyro gimke atlaikei?  mirksiukas.gif

Sveikutes nestuke.gif na gimtadienis praejo puikiai daug visko priruosiau aisku jegu nebuvo daug bet istveriau tik vat net torta buvau padarius o vyras luzo anksciausiai ir visi isvazinejo o as visai pamirsau tortu visus pavaisinti biggrin.gif zodziu kvaila boba su atmintim blogai jau man ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos nestuke.gif
As priaugau 2.5kg, apetitas labai padideja vakarais, galvoju jei nemazinsiu naktiniu edimu tai bus ne kas veliau doh.gif
As po truputi pirkinius jau ziuriu, kita menesi vyras skrenda i UK pas gimines, tai paziures ten baby bjorn gultuko, ir masinines kedutes maxi cosi, ji man tiks su adapteriais prie turimo jau vezimelio, ten daug kas pigiau nei LT dar nuspresim iki jo isskridimo ka dar reiketu isigyti, siaip as gal neplanuociau dar pirkiniu be pavasario, bet cia ispuola ta vyro kelione vasario menesi, tai galvojam tuo paciu biggrin.gif O as is anksciau jau turiu vezimely, lovyte, manieza, vonele ir sleikas baby bjorn. Pasirodo jau labai daug ka turiu biggrin.gif biggrin.gif o dar tik sausio menesis biggrin.gif Viska turiu is pirmos dukros kai ka is brolienes gausiu.

Papildyta:
man krutine tik pilna pasidare, pilnas B dydyis, o gyslos tos melynos matesi pamenu kai maitinau dukra, dabar nieko panasaus dar
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 01 10, 13:51)
Sveikos merginos  nestuke.gif
As priaugau 2.5kg, apetitas labai padideja vakarais, galvoju jei nemazinsiu naktiniu edimu tai bus ne kas veliau  doh.gif
As po truputi pirkinius jau ziuriu, kita menesi vyras skrenda i UK pas gimines, tai paziures ten baby bjorn gultuko, ir masinines kedutes maxi cosi, ji man tiks su adapteriais prie turimo jau vezimelio, ten daug kas pigiau nei LT dar nuspresim iki jo isskridimo ka dar  reiketu isigyti, siaip as gal neplanuociau dar pirkiniu be pavasario, bet cia ispuola ta vyro kelione vasario menesi, tai galvojam tuo paciu  biggrin.gif O as is anksciau jau turiu vezimely, lovyte, manieza, vonele ir sleikas baby bjorn. Pasirodo jau labai daug ka turiu  biggrin.gif  biggrin.gif  o dar tik sausio menesis  biggrin.gif  Viska turiu is pirmos dukros kai ka is brolienes gausiu.

Sleikos baby bjorn, tai čia nešyklė ta vadinamoji ar dar kažkas?
Aš mačiau, kad jų ten kelių rūšių, viena pigesnė, kita brangesnė. Ar yra didelis skirtumas tarp jų vaikui? Ten ta kojyčių padėtis..? O kitų firmų, pigesnių, kokios dar yra neblogos?

Įkvėpėte čia mane su tais pirkiniais biggrin.gif
Atsakyti

Aš mačiau, kad jų ten kelių rūšių, viena pigesnė, kita brangesnė. Ar yra didelis skirtumas tarp jų vaikui? Ten ta kojyčių padėtis..? O kitų firmų, pigesnių, kokios dar yra neblogos?

cia gultukas nuo gimimo iki 2 metu, labai patogus bet kur vesti, tinkama naujagimiui padetis, kelios padetys nugarines dalies..
http://minimood.lt/l...ust-orange.html
Esu su pirma dukra turejusi fisher prise firmos tai nepatiko, kad ten galima i ji deti vaikeli tik nuo 3 menesiu, o as noriu nuo gimimo ir, kad butu negriozdas bet kur vestis galeciau
Papildyta:
O broliene paskolins man ir sleikas, manau vasara pasiteisins va tokios

http://bestinbabybiz...r-baby-carrier/
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Žiūriu,jau dauguma rūpinatės daikteliais kūdikiui...Aš tai dar nieko negalvoju,nieko neturiu,tai dar turėsiu reikalų. O na o šiandien buvo mano didžioji diena.Va grįžau namo ir ilsiuosi po vaisiaus vandenų tyrimo unsure.gif Toks keistas jausmas.Tik gaila,kad vėl laukimo laikas prasidėjo. Pasirinkau tą išsamesnį ištyrimą,kurio atsakymai bus tik po 3 savaičių...
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 10, 15:26)
Sveikutės  4u.gif Žiūriu,jau dauguma rūpinatės daikteliais kūdikiui...Aš tai dar nieko negalvoju,nieko neturiu,tai dar turėsiu reikalų. O na o šiandien buvo mano didžioji diena.Va grįžau namo ir ilsiuosi po vaisiaus vandenų tyrimo  unsure.gif  Toks keistas jausmas.Tik gaila,kad vėl laukimo laikas prasidėjo. Pasirinkau tą išsamesnį ištyrimą,kurio atsakymai bus tik po 3 savaičių...

Kuo daugiau optimizmo ir laikas greitai praleks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 10, 15:26)
Sveikutės  4u.gif Žiūriu,jau dauguma rūpinatės daikteliais kūdikiui...Aš tai dar nieko negalvoju,nieko neturiu,tai dar turėsiu reikalų. O na o šiandien buvo mano didžioji diena.Va grįžau namo ir ilsiuosi po vaisiaus vandenų tyrimo  unsure.gif  Toks keistas jausmas.Tik gaila,kad vėl laukimo laikas prasidėjo. Pasirinkau tą išsamesnį ištyrimą,kurio atsakymai bus tik po 3 savaičių...

Laikykis mes su tavimi 4u.gif Viskas yra gerai aš neabejoju friends.gif Kaip pati procedūra labai baisi buvo? Kaip jautiesi?
Papildyta:
QUOTE(Veronija @ 2017 01 10, 15:25)

cia gultukas nuo gimimo iki 2 metu, labai patogus bet kur vesti, tinkama naujagimiui padetis, kelios padetys nugarines dalies..
Esu su pirma dukra turejusi fisher prise firmos tai nepatiko, kad ten galima i ji deti vaikeli tik nuo 3 menesiu, o as noriu nuo gimimo ir, kad butu negriozdas bet kur vestis galeciau
Papildyta:
O broliene paskolins man ir sleikas, manau vasara pasiteisins va tokios

http://bestinbabybiz...r-baby-carrier/

Aš ir ketinu pirkti tą gultuką,gerI atsiliepimai.Tik brangoki jie.Bet ebay ieškisiu laiko yra bigsmile.gif Nešioklė mums nepasiteisino tai ketinu išbandyti tą medžiaginę kuri glaudžiai prisiriša smile.gif vaikjuostės prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 10 sausio 2017 - 15:48
QUOTE(Veronija @ 2017 01 10, 16:25)

Papildyta:

Aš šito daikto jau ieškausi per skelbimus, sakiau jeigu gausiu iki 50 eur su siuntimu ir žaisliuku, imsiu. Nes girdėjau tik labai gerus atsiliepimus. O va draugė turi kažkokį be firmos iš bazės Lietuvoj, tai vaikiukui išvis net nepatinka tame gultuke būti.

Dar žiūrinėju skelbimuos vežimukų, jeigu pasitaikytų už protingą kainą ir netoliese, irgi imčiau.
Norėčiau modernesnės Emmaljungos, bet čia Olandijoj labai nepopoliarus gamintojas šitas, tai nėra ir dėvėtų. Lietuvoj tai pilna skelbimų, nesąžininga biggrin.gif tongue.gif

Manęs akušerė prieš porą savaičių paklausė ar jaučiu judesius, sakau na kad spyrius jausčiau tai tikrai ne, bet kutinimą ir burbuliavomą tai dažnai. Tai sakė viskas gerai. O draugė vakar negalėjo patikėti, sako, nesąmonė, dar būtų buvę per anksti. Na tai ir galvoju dabar, tas kutenimas tai vis labiau jaučiasi, tai manau viskas čia gerai su manim, nėr ko gąsdintis, tiesa unsure.gif :-D

Mano krūtinė gražuolė dabar, kokiu vienu dydžiu padidėjus, bet tokia man kaip tik :-D

Vakar HM gerai apsipirkau, džinsų, palaidinių, net maitinimo porą maikučių prigriebiau, kai pigiau nei perpus tai nesusilaikiau :-D

Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 09, 18:07)
O ką valgei ?Reiktų vengti tų produktų manau visų pirmą mitybą sekti. mirksiukas.gif Gal tikų vaikiški lašiukai nuo pilvo pūtimo tarkim  koks Grape water? mirksiukas.gif
Papildyta:

Nu dovanojom šįkart    flirt.gif  biggrin.gif

Manau per velai vakare valgau,reiktu kazkaip atsisakyti isvis vakarienes smile.gif nes diena isvis jokiu putimu...
Papildyta:
QUOTE(rimgaude @ 2017 01 10, 15:01)
Aš šito daikto jau ieškausi per skelbimus, sakiau jeigu gausiu iki 50 eur su siuntimu ir žaisliuku, imsiu. Nes girdėjau tik labai gerus atsiliepimus. O va draugė turi kažkokį be firmos iš bazės Lietuvoj, tai vaikiukui išvis net nepatinka tame gultuke būti.

Dar žiūrinėju skelbimuos vežimukų, jeigu pasitaikytų už protingą kainą ir netoliese, irgi imčiau.
Norėčiau modernesnės Emmaljungos, bet čia Olandijoj labai nepopoliarus gamintojas šitas, tai nėra ir dėvėtų. Lietuvoj tai pilna skelbimų, nesąžininga  biggrin.gif  tongue.gif

Manęs akušerė prieš porą savaičių paklausė ar jaučiu judesius, sakau na kad spyrius jausčiau tai tikrai ne, bet kutinimą ir burbuliavomą tai dažnai. Tai sakė viskas gerai. O draugė vakar negalėjo patikėti, sako, nesąmonė, dar būtų buvę per anksti. Na tai ir galvoju dabar, tas kutenimas tai vis labiau jaučiasi, tai manau viskas čia gerai su manim, nėr ko gąsdintis, tiesa unsure.gif  :-D

Mano krūtinė gražuolė dabar, kokiu vienu dydžiu padidėjus, bet tokia man kaip tik :-D

Vakar HM gerai apsipirkau, džinsų, palaidinių, net maitinimo porą maikučių prigriebiau, kai pigiau nei perpus tai nesusilaikiau :-D

Gyvenu Airijoje,buvau ne vienam HM nera jokiu maternity skyriu blink.gif kazkokia nesamone!
Atsakyti