Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Tommute @ 2017 01 27, 20:09)
Nuostabu!Turit tikrą gydytoją šalia saves galit prasisukti be cheminių vaistų  thumbup.gif  Gal galit patarti ką nuo gerklės -anginos rekomenduotų? Nes antras sezonas gerklė kol pavasaris neateina pakibus būna.

Paklausiu vadoves smile.gif bet anksciau man irgi angina buvo priesas, net teko gult i ligonine ir operuotis smile.gif tai dabar, kai koks uzdegimas ir padideja limfmazgiai kakle as juos is karto imasazuotu arbatmedzio eteriniu, ryte jau buna gerai-jis nuima uzdegimus, tik laiku susigriebt reikia smile.gif o siaip kitos lasinas i vandeni ir gargaliuoja, skalauja-netgi geria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 01 27, 20:46)
Paklausiu vadoves smile.gif bet anksciau man irgi angina buvo priesas, net teko gult i ligonine ir operuotis smile.gif tai dabar, kai koks uzdegimas ir padideja limfmazgiai kakle as juos is karto imasazuotu arbatmedzio eteriniu, ryte jau buna gerai-jis nuima uzdegimus, tik laiku susigriebt reikia smile.gif o siaip kitos lasinas i vandeni ir gargaliuoja, skalauja-netgi geria smile.gif

Žinosiu ačiū mirksiukas.gif Aš su arbatmedžiu I vandenį įlašinus gargaliuoju.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 27 sausio 2017 - 22:15

Tommute, kodėl tavo liniuočių nerodo? tik jų adresą :mastau:  jau senokai pastebėjau, kad visų merginų rodo tik va tavųjų pats liniuotės adresiukas, o ne pačios liniuotės  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 27 sausio 2017 - 21:21
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 01 27, 21:20)
<p><strong>Tommute</strong>, kodėl tavo liniuočių nerodo? tik jų adresą mastau.gif  jau senokai pastebėjau, kad visų merginų rodo tik va tavųjų pats liniuotės adresiukas, o ne pačios liniuotės  hmm.gif</p>

Aš visalaik iš telefono rašau gal dėl to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 27, 21:26)
Aš visalaik iš telefono rašau gal dėl to  biggrin.gif

Aš irgi, bet mano rodo. Pažiūrėkit gal kažkas su nuorodom blogai.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 26, 12:30)
Aišku  biggrin.gif  biggrin.gif Šiaip mamos ritmas turi šiokia tokia įtaką sakyčiau.Reikia pačiai tinkamą ritmą turėti.Aš su pirmąją eidavau vėlai miegoti kokia 12 -1 val.Tai kai gimė irgi užmigdavo panašiai.Tai su antru nėštumu sakiau sau neblūdysiu tiek.Tai dabar einam miegoti 22val daugmaž. biggrin.gif

blink.gif biggrin.gif bus idomiai tada man ir namiskiams, jei si hopoteze pasitvirtintu,nes darbas tai naktinis mano unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 01 27, 16:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tobuliux" data-cid="71395155" data-time="1485524665"><div><p>Mamytes, ar skiepinsit savo mazylius? 
</p></div></blockquote><p>Visais privalomais skiepais skiepysim ;) lyginant pliusus ir minusus skiepai stipriai sveria savo pusėn pliusais palyginti su tuo, kas galėtų nutikti neskiepijant vaikelio smile.gif gi ir patys su vyru manau esata tikrai paskiepi? ir ką? sveiki, gyvi, vaisingi, laimingi ir t.t. ;) </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BlackFlamingo" data-cid="71395169" data-time="1485524994"><div><p>Sveikos,  nestuke.gif </p></div></blockquote><p>Sveika prisijungusi ;)</p>

Bet kiek zinau nera jokiu privalomu skiepu, visi tik rekomenduotini :)ir senais laikais kai mus skiepijo nebuvo tu injekciju 3in1 ar dar daugiau,kuriu poveikis gali but tragiskas:(
Atsakyti
Sveikos mergaites.O man nesiseka..Isveze su greitaja mane pries pora dienu.Temper 39.2.Nekrito net po tabletes paracitamolio.Tyrimai buvo visi blogi.State laselines skysciu mazai kalio mazai .Kraujas dideli uzdegima rode .Dusino mane.Paskyre antibijotikus😣😣😣Kaip man nesiseka.Dabar isgeriu po 4-5litrus vandens Nakti pabundu visa slaputele .Nezinau kaip bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(smelita @ 2017 01 28, 11:33)
Sveikos mergaites.O man nesiseka..Isveze su greitaja mane pries pora dienu.Temper 39.2.Nekrito net po tabletes paracitamolio.Tyrimai buvo visi blogi.State laselines skysciu mazai kalio mazai .Kraujas dideli uzdegima rode .Dusino mane.Paskyre antibijotikus😣😣😣Kaip man nesiseka.Dabar isgeriu po 4-5litrus vandens Nakti pabundu visa slaputele .Nezinau kaip bus toliau.

Vaje! Sveiketėlės smelita! 🎈🎈kaip baisiai jus prigriebė virusas! O antibiotikai padeda?
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 28, 10:34)
Bet kiek zinau nera jokiu privalomu skiepu, visi tik rekomenduotini :)ir senais laikais kai mus skiepijo nebuvo tu injekciju 3in1 ar dar daugiau,kuriu poveikis gali but tragiskas:(

Bet juk ir kombinuotoms vakcinoms reikalingi klinikiniai tyrimai 4u.gif

Pagalvojau, kad gal mums kartais sunku suvokti vakcinų naudą, nes jos skiepijamos profilaktiškai ir mes taip ir nežinome kaip būtų buvę jeigu būtų buvę. Bet pavyzdžiui antibiotikai irgi turiu bjaurių pasekmių, bet jų nauda yra lengviau suvokiama, nes juos geriame tik kai jau tikrai jų reikia. Na čia toks palyginimas smile.gif
Papildyta:

Sveikatos! O kaip dabar ar jau gerėja? Vis dar ligoninėje?
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 01 27, 14:00)
Turiu jums klausimą, pastebėjau, kad iš krūties jau išbėga keli lašeliai priešpienio jeigu taip jį galima pavadinti. Ar čia ne per anksti? Aš galvojau tokie reikalai būna arčiau gimdymo datos...

Normalu. mirksiukas.gif Man su pirmu išvis pačioj nėštumo pradžioj pradėjo bėgt. š pradžių tik lašiukai buvo, o po to jau ir sugertukus reikėdavo nešiot, nes kitaip rūbai peršlapdavo... Su šiuo vėliau, bet jau irgi pradėjo. ax.gif
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 27, 15:44)
Mamytes, ar skiepinsit savo mazylius? Kurios nepirmo laukias ar skiepinot? Tik prasau nesipykim( fb prisiskaiciau daug labai negraziu diskuju) ,issakykim tik savo nuomones smile.gif

Mes su vyru dvejojam vienokiu ar kitokiu atveju....pasimete esam verysad.gif perdaug visokiausios informacijos verysad.gif
Papildyta:
O is nuotrauku normali,padori seima atrode...

Skiepiju pirmą, skiepysiu ir antrą. mirksiukas.gif Visais rekomenduojamais skiepais ir, kai paaugs, nuo erkinio encefalito.
QUOTE(BlackFlamingo @ 2017 01 27, 15:49)
<p>Sveikos,  nestuke.gif ! </p>
<p> </p>
<p>tik šiandien prisijungiau prie Supermamos portalo, labai noriu pasidalinti su Jumis savo būsimu birželio mėnesio džiaugsmu!  angel_not.gif  wub.gif</p>
<p> </p>
<p>Pirmadienį lėksiu pas ginekologę, tikiuosi, kad apžiūros metu pasakys, berniuką ar mergaitę turėsiu.  4u.gif  </p>
<p> </p>
<p>Tai mano pirmas vaikas, tad turiu daug klausimų, man viskas nauja.  angel.gif</p>

Sveika prisijungusi. 4u.gif

Ojėi... Sveikatos!
Atsakyti

Oj vargsiuke linkiu kad kuo greiciau pasveiktum 4u.gif labai tikiuos greit isgirsti is taves geru naujienu. 4u.gif
Atsakyti