QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 01 27, 14:00)
Turiu jums klausimą, pastebėjau, kad iš krūties jau išbėga keli lašeliai priešpienio jeigu taip jį galima pavadinti. Ar čia ne per anksti? Aš galvojau tokie reikalai būna arčiau gimdymo datos...
Normalu.

Man su pirmu išvis pačioj nėštumo pradžioj pradėjo bėgt. š pradžių tik lašiukai buvo, o po to jau ir sugertukus reikėdavo nešiot, nes kitaip rūbai peršlapdavo... Su šiuo vėliau, bet jau irgi pradėjo.
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 27, 15:44)
Mamytes, ar skiepinsit savo mazylius? Kurios nepirmo laukias ar skiepinot? Tik prasau nesipykim( fb prisiskaiciau daug labai negraziu diskuju) ,issakykim tik savo nuomones
Mes su vyru dvejojam vienokiu ar kitokiu atveju....pasimete esam

perdaug visokiausios informacijos
Papildyta:
O is nuotrauku normali,padori seima atrode...
Skiepiju pirmą, skiepysiu ir antrą.

Visais rekomenduojamais skiepais ir, kai paaugs, nuo erkinio encefalito.
QUOTE(BlackFlamingo @ 2017 01 27, 15:49)
<p>Sveikos,

! </p>
<p> </p>
<p>tik šiandien prisijungiau prie Supermamos portalo, labai noriu pasidalinti su Jumis savo būsimu birželio mėnesio džiaugsmu!

</p>
<p> </p>
<p>Pirmadienį lėksiu pas ginekologę, tikiuosi, kad apžiūros metu pasakys, berniuką ar mergaitę turėsiu.

</p>
<p> </p>
<p>Tai mano pirmas vaikas, tad turiu daug klausimų, man viskas nauja.

</p>
Sveika prisijungusi.
QUOTE(smelita @ 2017 01 28, 11:33)
Sveikos mergaites.O man nesiseka..Isveze su greitaja mane pries pora dienu.Temper 39.2.Nekrito net po tabletes paracitamolio.Tyrimai buvo visi blogi.State laselines skysciu mazai kalio mazai .Kraujas dideli uzdegima rode .Dusino mane.Paskyre antibijotikus😣😣😣Kaip man nesiseka.Dabar isgeriu po 4-5litrus vandens Nakti pabundu visa slaputele .Nezinau kaip bus toliau.
Ojėi... Sveikatos!