Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Dzerita36 @ 2017 01 29, 12:20)
Lovoj su didziule sloga,skaudancia gerkle,kosuliu ir po triju dienu siu simptomu siandien kylanti temperatura.... unsure.gif

laikykitės 4u.gif

Aš vakar sužinojau, kad vyro brolienė laukiasi dvynukių. Birželį terminas. Jėga!

Beje, panašu, kad radau priešnuodį nuolatiniam kartumui burnoje - elementarus greifrutas! Prisigaminau vandens su greifrutų skiltelėm ir mėtos lapu - jis toks gerai kartus, bet to šlykštaus jausmo burnoj nebėr!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 29 sausio 2017 - 13:06
QUOTE(Dzerita36 @ 2017 01 29, 12:20)
Lovoj su didziule sloga,skaudancia gerkle,kosuliu ir po triju dienu siu simptomu siandien kylanti temperatura.... unsure.gif

Vaje, kaip užjaučiu.... sveikatos 4u.gif aš šiandien irgi prabudau su skaudančia gerkle unsure.gif ką daryt, ko nedaryt... bandau arbatom, medum su citrina, šilko skarelė ant kaklo... bijau irgi įsisirgti unsure.gif
Atsakyti
Sveikatėlės kas sirguliuoja 🎈 🎈
Atsakyti
Sveikatos merginos ;) linkiu visoms pasveikti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikatos sergančioms. 4u.gif Dabar jau toks bjaurus metas, kai pilna virusų aplink.
Atsakyti
Kaip jum su miegojimo pozom? Aš jau rangausi kaip nerandu vietos.Su pirmąją taip nebuvo.Visur spaudžia atrodo. doh.gif Arba senesnė jautresnė aš čia pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, gal kuri susiduret su viso kuno niezejimu? Bet ypatingao krutines! Isprotet galima kaip niezti jau kelinta diena is eiles...
Nejau as taip storeju,kad visa oda tempiasi??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 29, 20:07)
Kaip jum su miegojimo pozom? Aš jau rangausi kaip nerandu vietos.Su pirmąją taip nebuvo.Visur spaudžia atrodo. doh.gif Arba senesnė jautresnė aš čia  pasidariau biggrin.gif

Pradėjau miegot įsikišus pagalvėlę tarp kojų. biggrin.gif Kitaip jau nepatogu. Ir, aišku, ant pilvo nemiegu.
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 29, 20:11)
Mamytes, gal kuri susiduret su viso kuno niezejimu? Bet ypatingao krutines! Isprotet galima kaip niezti jau kelinta diena is eiles...

Man krūtinės niežėjimas užeina. Atsirado kartu su priešpieniu. Tai krūtinę gali, manau, ir dėl besigaminančio priešpienio niežtėt. mirksiukas.gif O dėl viso kūno, tai gal oda tiesiog per daug išsausėjus? Mėginčiau vaistinėj kokio kremo paieškot.
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 29, 20:11)

Man nepraeina spenelių skausmas, tempimas, o dabar kelios dienos dar ir niežas užėjo. Juokiaus, merginos mano prisižiūrės kaip mama vargsta tai anūkų mums nesulaukt...
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2017 01 29, 19:21)
Pradėjau miegot įsikišus pagalvėlę tarp kojų. biggrin.gif Kitaip jau nepatogu. Ir, aišku, ant pilvo nemiegu.

Man krūtinės niežėjimas užeina. Atsirado kartu su priešpieniu. Tai krūtinę gali, manau, ir dėl besigaminančio priešpienio niežtėt. mirksiukas.gif O dėl viso kūno, tai gal oda tiesiog per daug išsausėjus? Mėginčiau vaistinėj kokio kremo paieškot.

Galbut issausejusi,bet po kiekvieno prausimosi naudoju bio oil smile.gif
Atsakyti
Sveikateles sergancioms:*

Mes atsventem vyro jubilieju smile.gif buvo be galo smagu, dziaugiuosi, kad turejau daug energijos ir atlaikiau lengvai, pasokau saikingiau nei visad, bet taip gera pasipuost, pajudet smile.gif)) tik labai garsi muzika buvo, galvoju ar labai leliukas jau jaute ir pyko smile.gif

Ryt griztu po atostogu savaites, isejau be pilvo, grisiu jau su-pradejo augti valandom smile.gif))

Del miego pozu, tai ant nugaros, o jei ant sono-jau noris pagalves ar koldros isidet smile.gif
Atsakyti
tobuliux o negali buti, kad tas bio oil nebetinka tiesiog. Man taip pat su veido kremu, teko kita isigyti, nes buvo toks jausmas, kad tuoj be odos paliksiu.

Kas dėl miegojimo, tai man ziuriu geriausia ant kairiojo sono ir aisku papildoma pagalve pasikisus po sonu, tada jau is viso puikuma.

Sveikatos sergancioms, oij tie virusai virusai, galetu lauke laikytis bent kazkoks minusas, tada gal ju pamazetu, nes dabar kur tik pasisuksi, tai vien sergantys. Kas del baubo kur kabejote, tai as ji pastoviai darausi, plius dar alieju maisau su virus stop aliejumis. Mazajai ir apyranke turiu, kur prisideda toks vilnos gabaliukas, kuri gali ismirkyti ir vis vaikas pastoviai prie saves turi bent minimalia apsauga, o plius darzelyje ji naudinga.
Atsakyti