Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(kirstukas29 @ 2017 01 30, 07:00)
tobuliux o negali buti, kad tas bio oil nebetinka tiesiog. Man taip pat su veido kremu, teko kita isigyti, nes buvo toks jausmas, kad tuoj be odos paliksiu.

Kas dėl miegojimo, tai man ziuriu geriausia ant kairiojo sono ir aisku papildoma pagalve pasikisus po sonu, tada jau is viso puikuma.

Sveikatos sergancioms, oij tie virusai virusai, galetu lauke laikytis bent kazkoks minusas, tada gal ju pamazetu, nes dabar kur tik pasisuksi, tai vien sergantys. Kas del baubo kur kabejote, tai as ji pastoviai darausi, plius dar alieju maisau su virus stop aliejumis. Mazajai ir apyranke turiu, kur prisideda toks vilnos gabaliukas, kuri gali ismirkyti ir vis vaikas pastoviai prie saves turi bent minimalia apsauga, o plius darzelyje ji naudinga.

Reiks pabandyti kaZka kita naudoti smile.gif
Va atsikeliau krutine visa niezti, aplink spenelius labiausiai smile.gif kaip darbe reiks isbut nezinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Sveikatos sergančioms 4u.gif
Abi dukras skiepijom visais privalomais skiepais, šį leliuką irgi skiepysim... Galvojam dar apie meningokoko vakciną visiems vaikams, bet kol kas daug dvejonių.
Atsakyti
O is musu nors viena skiepijosi nuo gripo? man rekomendavo, bet as atsisakiau, nes ir taip komplikuota pradzia buvo...
Atsakyti
Labukas. smile.gif karmelaina -Kaip jūs?Gal žinit VVT atsakymus jau ? mirksiukas.gif 🎈🎈🎈
Atsakyti
QUOTE(kirstukas29 @ 2017 01 30, 11:35)
O is musu nors viena skiepijosi nuo gripo? man rekomendavo, bet as atsisakiau, nes ir taip komplikuota pradzia buvo...

Visoms ligoniukems 4u.gif linkiu kuo greiciau pasveikti mirksiukas.gif
As skiepijaus nuo gripo ;) na lyg ir laikaus dar ;) tikiuos ir neuzpuls mirksiukas.gif
Vakar teko iseiti is darbo nes pilva maude tai toks skausmas idomus sunku sedet ir stovet buvo tai issigandau :/ gryzus atsiguliau ir praejo po kiek laiko ;)
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 30, 12:05)
Labukas. smile.gif karmelaina -Kaip jūs?Gal žinit VVT atsakymus jau ?  mirksiukas.gif 🎈🎈🎈

Labukas, rytoj turėčiau žinoti, jeigu nenutiks koks netikėtumas ir nesugalvos manęs dar ilgiau pakankinti unsure.gif
P.S. ir prašom į mane kreiptis TU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 30 sausio 2017 - 12:45
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 30, 12:42)
Labukas, rytoj turėčiau žinoti, jeigu nenutiks koks netikėtumas ir nesugalvos manęs dar ilgiau pakankinti  unsure.gif
P.S. ir prašom į mane kreiptis TU  4u.gif

Laukiam kartu rytojaus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Linute87 @ 2017 01 30, 12:17)
Visoms ligoniukems  4u.gif linkiu kuo greiciau pasveikti  mirksiukas.gif
As skiepijaus nuo gripo ;) na lyg ir laikaus dar ;) tikiuos ir neuzpuls  mirksiukas.gif
Vakar teko iseiti is darbo nes pilva maude tai toks skausmas idomus sunku sedet ir stovet buvo tai issigandau :/ gryzus atsiguliau ir praejo po kiek laiko ;)

Man ir vakar pilvą tempė, maudė.Taip pat biški nerimavau unsure.gif Bet pagulinėjau daugiau lyg nieko šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirstukas29 @ 2017 01 30, 11:35)

Aš irgi atsisakiau. Nemačiau tiesiog prasmės išvis skiepytis, kai nepamenu kada paskutinį kartą sirgau gripu. Jeigu kiekvienais metais būčiau sirgus, tada, manau, būčiau skiepijusis, bet ir tai klausimas kiek ten tas skiepas padėtų... smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos nestuke.gif
Visoms sergancioms linkiu greiciau pasveikti 4u.gif 4u.gif As irgi nesiskiepijau nuo gripo, bandau laikytis, darbe liko dirbti tik menuo, gal kaip nors pavyks neuzsikresti ax.gif

Smagiai si savaitgali atsventem dukrytes gimtadieni, energijos turejau daug ir kitus vaikelius priziurejau, sventeme zaidimu kambaryje, tai judesio buvo daug biggrin.gif

Nuo meningokoko planuojam skiepyti ir antra dukra, girdejusi buvau, kad nuo 2016 metu UK visus vaikelius skiepija uz dyka sia vakcina, jei klystu pataisykit mane kas Gyvenate Anglijoje, man taip lyg giminaite buvo sakiusi, kuri dvi dukras UK gimde ax.gif atmintis mano tai siaubinga pasidare daug ka uzmirstu biggrin.gif biggrin.gif
As irgi naudoju tik bio oil po kiekvienu maudyniu, turbut man jis tinka nes niezulio nejauciu kol kas ax.gif

karmelaina laukiame ziniu is taves 4u.gif
Atsakyti
rimgaude šiandien gal buvot pakartotinam pasimatyme mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Veronija @ 2017 01 30, 16:21)

Nuo meningokoko planuojam skiepyti ir antra dukra, girdejusi buvau, kad nuo 2016 metu UK visus vaikelius skiepija uz dyka sia vakcina, jei klystu pataisykit mane kas Gyvenate Anglijoje, man taip lyg giminaite buvo sakiusi, kuri dvi dukras UK gimde  ax.gif  atmintis mano tai siaubinga pasidare daug ka uzmirstu  biggrin.gif  biggrin.gif 
As irgi naudoju tik bio oil po kiekvienu maudyniu, turbut man jis tinka nes niezulio nejauciu kol kas  ax.gif

karmelaina laukiame ziniu is taves 4u.gif

Kiek skaičiau visi vaikai uk gimę nuo 2015 liepos 1d skiepijami nuo meningokoko už dyka. mirksiukas.gif
Aš tą sklerozę vis teisinuos-,,pregnancy brain,, sakydama biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos būsimosios!  :4u: 

Štai ir aš po echoskopijos, tiek streso apturėjau, kad nusprendžiau pasipasakoti, tik jūs galit mane suprasti  :( 

pasirodo vaisiaus vandenys ant minimumo, išsiuntė skubiai į ligoninę pakartotiniam tyrimui, du ginekologai ir viena ginekologė mane apžiurėjo, vaikas nusisukęs į nugarą, apie valandą laiko ieškojo visų organų. Trys gydytojai. Plius psirodo gautas visiškai naujas aparatas, kur ginekologas matomai pirmą kartą juo naudojosi. Po val. laiko nenustatė kodėl vaisiaus vandenys ant minimumo ir kitą savaitę dar kartą tikrins, neva kažkoks profas ginekologas atvažiuoja ir jia labiau matys viską. Bet sako kol kas visi organai vietoje  :unsure: 

poryt išskrendu į LT dėl problemų šeimoje, galvoju gal geriau būtų pasitikrinti privačiai. (Gyvenu Vok.), ką jūs manot?  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(kirstukas29 @ 2017 01 30, 10:35)

As ir atsisakiau smile.gif skiepuja nuo vienos rusies gripo,o ju yra ne viena smile.gif tai ir tikslo nematau smile.gif
Atsakyti