Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 01 31, 10:57)
O kas tiksliai buvo sunku?
Na aš irgi suprantu, kad bus nelengva, bet kuo anksčiau pradėsim, tuo greičiau priprasim, nes mūsų šeimos gyvena skirtingose valstybėse, o mes dar kitur, tai tų kelionių panelė niekiap neišvengs. Katę išmokinom, išmoks ir vaikas lotuliukas.gif

Pamelavau buvom gryžę su 1.5 men kūdykiu.Po gimdymo buvau iki galo neatsigavus pati.Plius mano pirmagimė buvo nerami.Tai apie jokius ramius pasibuvimus kaip įsivaizdavau nėščia nebuvo nė kalbos. Trūko ramybės LT savo kampo nes vis gi gryžti ne I savo namą. Finale pradėjo aiškinti aplinkiniai kaip man vaiką augint,kad jį turėčiau mišinėliais užkišti nes neva mano pienas liesas tai iš vis I depresiją buvau įkritus. ..Tai pasižadėjau sau su antru izoliuosiuos 3mėn savuos namuos ir taupyti sveikatą ir nervus tik savo naujagimiui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 31 sausio 2017 - 11:20
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 31, 08:31)
Labas rytas, mergaitės  4u.gif 
Esu beprotiškai laiminga, labai ilgai galvojau, ką rašysiu tokiu atveju. jau buvau sugalvojusi ir ilgą kalbą parašyti... Pasiskambinau tų savo ilgai lauktų VVT rezultatų susižinoti, tai, tai ir sužinojau, kad laukiuosi SVEIKO berniuko  wub.gif  Aš laiminga, verkiu iš laimės, nežinau, kaip ir bereikės dirbti šiandieną  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

P. S. Primenu, kad PRISCA buvo labai bloga (DS 1:19, ir kiti sindromai 1:171, :168) Bet viskas praeityje...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kokios fantastiskos zinios!!! Nuosirdziai dziaugiuosi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tommute @ 2017 01 30, 21:33)
Kokios smagios naujienos! Džiaugiuosi labai 🎈🎈🎈 mirksiukas.gif Turesit dar ekoskopų ar ir liks siurpryziukas?  smile.gif

Kartais ir tikejimas tai ka darai daug duoda! Puiku! Vandenukas mums labai reikalingas! Geriu ir as jo dauuuug, nors ir lakstau diena kas 15 min i wc biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tommute @ 2017 01 31, 08:12)
Labas rytas! Rubiniuke už tą slogą  4u.gif
Aš pamirštu, kad esu nėščia tiek prisiplanuoju pavasariui -vasarai kaip pratusi kasmet ir pagalvoju juk man gimdyt reiks nebegalesiu tiek keliauti  biggrin.gif  Tada prisimenu juk aš laukiuosi!  laugh.gif
Nuo kelių mėnesių ketinate keliauti su leliukais lėktuvu?

As visada visur spirgu,man keliauti labai patinka,o labiausiai planuoti smile.gif bet su leliuku manau be puses metuku ar net metuku niekur nekeliausim,net i lt smile.gif bent jau dabar taip mastom smile.gif
Visada kur skrendam man graudu ir gaila ziureti i tuos verkiancius vaikiukus ir mamytes,kurios nezino kaip jiems padeti. Kancia kaZkokia smile.gif
Atsakyti
karmelaina, puikios žinios 4u.gif įsivaizduoju, koks akmuo nuo nuo širdies nukrito wub.gif
Atsakyti
Akmuo nuo širdies nukrito, bet galva net įsiskaudėjo nuo emocijų, ech...
Sakykit mergaitės, ar nebus vėlai, kad ultragarsui užsiregistravau tik penktadieniui, mano pilveliui bus 19+6 sav?
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 31, 12:49)
Akmuo nuo širdies nukrito, bet galva net įsiskaudėjo nuo emocijų, ech...
Sakykit mergaitės, ar nebus vėlai, kad ultragarsui užsiregistravau tik penktadieniui, mano pilveliui bus 19+6 sav?

Pats tas man ultragarsą darė tokiu metu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 31, 11:27)
As visada visur spirgu,man keliauti labai patinka,o labiausiai planuoti smile.gif bet su leliuku manau be puses metuku ar net metuku niekur nekeliausim,net i lt smile.gif bent jau dabar taip mastom smile.gif
Visada kur skrendam man graudu ir gaila ziureti i tuos verkiancius vaikiukus ir mamytes,kurios nezino kaip jiems padeti. Kancia kaZkokia smile.gif

Iš patirties su 4 mėn kūdykiu jau skristi pats tas.Gryžom 4mėn kai buvo pitmagimei tai visai kitas reikalas be streso !
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 31, 11:17)
Pamelavau buvom gryžę su 1.5 men kūdykiu.Po gimdymo buvau iki galo neatsigavus pati.Plius mano pirmagimė buvo nerami.Tai apie jokius ramius pasibuvimus kaip įsivaizdavau nėščia nebuvo nė kalbos. Trūko ramybės LT savo kampo nes vis gi gryžti ne I savo namą. Finale pradėjo aiškinti aplinkiniai kaip man vaiką augint,kad jį turėčiau mišinėliais užkišti nes neva mano pienas liesas tai iš vis I depresiją buvau įkritus. ..Tai pasižadėjau sau su antru izoliuosiuos 3mėn savuos namuos  ir taupyti sveikatą ir nervus tik savo naujagimiui biggrin.gif

Ai tiesa tikrai, visi mėgsta paprotinti kaip geriau daryti/auginti. O dar tikrai po gimdymo, motinystės pradžia, gali ne juokais sunervinti. Iš tikrųjų svarbiausia daryti taip kaip pačiai gerai būtų, vat kad ir užsibarikaduoti 3 mėnesius namie biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 31, 09:31)
Labas rytas, mergaitės  4u.gif 
Esu beprotiškai laiminga, labai ilgai galvojau, ką rašysiu tokiu atveju. jau buvau sugalvojusi ir ilgą kalbą parašyti... Pasiskambinau tų savo ilgai lauktų VVT rezultatų susižinoti, tai, tai ir sužinojau, kad laukiuosi SVEIKO berniuko  wub.gif  Aš laiminga, verkiu iš laimės, nežinau, kaip ir bereikės dirbti šiandieną  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

P. S. Primenu, kad PRISCA buvo labai bloga (DS 1:19, ir kiti sindromai 1:171, :168) Bet viskas praeityje...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip saunu,laukiau siu naujienu,nors kazkaip isitikinusi buvau,kad viskas bus liuks! SVEIKINIMAI!!!!
Kas del skrydziu as labai noriu, kad mano leliukas butu ramus ir kad kita sausi galesim maziausiai trim savaitem isvykti gyvent kur silta😚
Sveikatos sergancioms.
Atsakyti
Karmelaina pats tas bus. Man kai buvau pas gydytoja numatavo auksti pilvuko ir sake drasiai jau galima skanuoti, bet as i klinikas Kaune vaziuosiu ketvirtadieni.

As jau planuoju atostogas su maziausiuoju smile.gif realiai su dukra pradejau dirbti 2 savaiciu, vaikas su manimi kartu keliauti po visa lt pradejo nuo menesio, tai dabar jauciu lt nera vietos tokios kur maze nebutu buvusi (labai priklauso nuo pacios mamos poziurio). Vaizelis buvo geras, kai as atvaziuoju i susitikima su menesio vaiku pas klienta, pries tai pamaitinu ir paleidziu su vyru sukti ratus apie Vilniu smile.gif po susitikimo vel pamaitinu ir visi laimingi biggrin.gif

O atostogauti planuojame skristi rugseji visa seima, nes maze jau baigia izzysti ausis kaip nori i Ispanija atgal smile.gif be ja, as po siu atostogu ir pastojau, matyt reikejo galvai poilsio...Tai planuojame kazkur skristi arti ir aisku Europoje...
Atsakyti
QUOTE(kirstukas29 @ 2017 01 31, 13:53)
Karmelaina pats tas bus. Man kai buvau pas gydytoja numatavo auksti pilvuko ir sake drasiai jau galima skanuoti, bet as i klinikas Kaune vaziuosiu ketvirtadieni.

As jau planuoju atostogas su maziausiuoju smile.gif realiai su dukra pradejau dirbti 2 savaiciu, vaikas su manimi kartu keliauti po visa lt pradejo nuo menesio, tai dabar jauciu lt nera vietos tokios kur maze nebutu buvusi (labai priklauso nuo pacios mamos poziurio). Vaizelis buvo geras, kai as atvaziuoju i susitikima su menesio vaiku pas klienta, pries tai pamaitinu ir paleidziu su vyru sukti ratus apie Vilniu smile.gif po susitikimo vel pamaitinu ir visi laimingi biggrin.gif

O atostogauti planuojame skristi rugseji visa seima, nes maze jau baigia izzysti ausis kaip nori i Ispanija atgal smile.gif be ja, as po siu atostogu ir pastojau, matyt reikejo galvai poilsio...Tai planuojame kazkur skristi arti ir aisku Europoje...

O nebuvo sunku? Aš šiuo metu kaip tik irgi kuriu sau darbo vietą ir galvoju kaip man pavyks po gimdymo dirbti (bet mano darbas bus iš esmės tik iš namų), tai man labai įdomu kitų mamų patirtys. Pačiai fiziškai kaip ir morališkai? Nors aš įsivaizduoju, kad be vyro pagalbos sunku būtų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 31, 11:41)
Tikrai taip, Prisca tik nervų gadinimas, ech...
Nežinau dabar nuo ko pradėti, noriu lėkti į parduotuves ir ką nors nupirkti berniukiško.  Jaučiu, kad šiandien aš šiek tiek neadekvati  yahoo.gif Net savo direktorę dėl to jau perspėjau, kad man greitosios neiškviestų  fool.gif

siandien tau viskas galima wub.gif kai dziugu girdeti, tokias geras naujienas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 01 31, 14:40)
O nebuvo sunku? Aš šiuo metu kaip tik irgi kuriu sau darbo vietą ir galvoju kaip man pavyks po gimdymo dirbti (bet mano darbas bus iš esmės tik iš namų), tai man labai įdomu kitų mamų patirtys. Pačiai fiziškai kaip ir morališkai? Nors aš įsivaizduoju, kad be vyro pagalbos sunku būtų.  unsure.gif

Manau priklauso nuo gimdymo ,atsigavimo po jo ir žinoma vaikelio.Būna vaikelių ramut ramutėlių kai gali sau ramiai dirbti prie kompo.Dabar labai sunku spresti kas bus.Tik gimus vaikeliui gali maždaug numatyti situaciją.
Atsakyti
As manau viskas priklauso nuo poziurio, tikrai viskas suderinama. Kadangi patys turime imone, tai nera kur dingti, kai vadovauji. Plius man ofisa visa perkele namo, nes vyras negalejo ziureti i mane kai as pasidedavau galva ant stalo ir numigdavau, nes reikedavo 15 minuciu tiesiog pertraukos, bet tai kai ismokau is miegu staigiai atsikelus zvaliai atsiliepti, net paciai juokas ima smile.gif

Taip kad tik ryzto, pasitikejimo ir pirmyn. As tikrai negaleciau metus vien auginti vaikuti, na ne man, man per mazai veiklos tikrai. Jei nebuciau taip mazosios uzsiauginusios gal ziureciau skeptiskai, bet dabar tikrai galiu pasakyti, kad reikia tik noro. Aisku buna ir sunkiu momentu, kai miegi po kelias valandas, atrodo stogas vaziuoja, nors nusisauk, bet tai laikina smile.gif
Atsakyti