QUOTE(kirstukas29 @ 2017 01 30, 08:00)
Kas del baubo kur kabejote, tai as ji pastoviai darausi, plius dar alieju maisau su virus stop aliejumis. Mazajai ir apyranke turiu, kur prisideda toks vilnos gabaliukas, kuri gali ismirkyti ir vis vaikas pastoviai prie saves turi bent minimalia apsauga, o plius darzelyje ji naudinga.
Tai turbūt principas kaip pomanderiai
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 31, 09:31)
Labas rytas, mergaitės
Esu beprotiškai laiminga, labai ilgai galvojau, ką rašysiu tokiu atveju. jau buvau sugalvojusi ir ilgą kalbą parašyti... Pasiskambinau tų savo ilgai lauktų VVT rezultatų susižinoti, tai, tai ir sužinojau, kad laukiuosi SVEIKO berniuko
Aš laiminga, verkiu iš laimės, nežinau, kaip ir bereikės dirbti šiandieną
P. S. Primenu, kad PRISCA buvo labai bloga (DS 1:19, ir kiti sindromai 1:171, :168) Bet viskas praeityje...

Esu beprotiškai laiminga, labai ilgai galvojau, ką rašysiu tokiu atveju. jau buvau sugalvojusi ir ilgą kalbą parašyti... Pasiskambinau tų savo ilgai lauktų VVT rezultatų susižinoti, tai, tai ir sužinojau, kad laukiuosi SVEIKO berniuko
P. S. Primenu, kad PRISCA buvo labai bloga (DS 1:19, ir kiti sindromai 1:171, :168) Bet viskas praeityje...
Valioooo, didžiausi sveikinimai. Koks nuostabus dalykas yra RAMUS laukimas
O dėl ultragarso antrojo, tai viskas tvarkoje, vienur sako reikia daryti 18-20 sav., kitur 18-22 sav, tad manau laikas puikus tam