Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas Forumas. Laumių-Raganų pašnekesiai.

QUOTE(Aurrora @ 2016 12 29, 21:07)
Dar viena tema. Viena pažįstama labai susižavėjo kai papasakojau, kad dabar vis labiau populiarėja iš artimojo pelenų pasidaryti deimantą. Ji jau ir dukrai nurodymus davė... trumpai sakant, bus ji (jos kūnas) po mirties briliantu dukros žiede.  doh.gif Tokia laiminga... iš manęs išgirdo apie tokią galimybę, o aš pasimetus. Visi akmenys neša savitą energiją. O tokie? Kokią energiją neš jie?

as manau, kad nes energija tokia, kokia buvo toji mama, kokie buvo jos su dukra santykiai.
klausimas, ant kiek tai tiesiog nurodymas dukrai, primetimas, o kiek tai abipusis noras...
Papildyta:
Aurora,
paskaiciau jusu zinutes, sioj temoj, man iskilo klausimas. ar nera jums taip, kad jei norite rasti kazkokias sasajas,tai ir randate. kad susiejate du atsitiktinumus ir laikote juos vienas kito priezastimi?
Atsakyti
mylimuke, labai malonu, kad prisijungete. Papasakokite apie save, Jusu pacios pastebejimus apie "sasajas". Si tema sukurta pokalbiams, musu visu bendravimui, dalinimuisi ziniomis ir patirtimi. 4u.gif

Atsakyti
Aš truputį pasipasakosiu smile.gif

Man kartais užeina tokių jautrių momentų, kai pasidaro labai sunku ir į save remtis jau nebeužtenka. Nesinori remtis į žmones, norisi remtis į kažką dar stipresnio smile.gif Bėda yra, kad esu netikinti. Labai daug domiuosi įvairiomis filosofijomis, religijomis, mokslu ir apskritai pasauliu. Mano suvokimas kol kas yra materialistinis. Gal man trauma, kad kai kažkada buvau pernelyg tikinti (įtaigi ir tikinti VISKUO), pamačiau kitų (materialistų) požiūrį į tokius žmones kaip aš ir jis man tarsi sukėlė gėdą dėl to, kokia aš esu. Nuo to laiko užgniaužiau savyje tikėjimą, fantaziją, net svajones. Tapau tokia... Šių laikų kareivėliu: "gana svajoti, eik dirbt", "maldos nepadės, reikia kreiptis į medikus", "senų bobučių pasakos, taip nebūna", "žmogaus fantazijos, tai neegzistuoja".

Seniau, iki kokių 23 m. buvau tikra idealistė - dievas, dvasingumas (aišku, su religija tai turėjo mažai ką bendro), svajonės, tikėjimas energijomis, maldos, meditacijos, atrologijos visokios, baimės dėl blogų pranašysčių, na, toks truputį kratinys.

Dabar viskas kitaip. Esu skeptiška, nes bijau būti apgauta. Gyvenu kasdienybėje, kurioje nėra laiko tuščioms fantazijoms ar kažkokiems eksperimentams. Kiekivieną dieną galvoju, kaip save "parduoti" darbe, mintinai žinau, ko reikia vadovams, koks turi būti tobulas darbuotojas. Žinau visas tobulos partnerės taisykles. Blogiausia, kad ir seku jomis visomis. O tas, iš tikro, vargina. Jau pasimečiau tarp to, kas esu iš tikro, o ką tik vaidinu. Nebežinau, kokia yra mano prigimtis.

Aišku, tas idealios darbuotojos ar partnerės siekis, regis, padeda apsisaugot nuo savęs pačios. Nuo to, kad būdama savimi galiu kažką nuvilti. Nors visad buvau už "savęs paieškas", bet man pačiai dar taip toli. Vat kame aš sukuosi.

Kai paskęstu kasdienybėj, tai viskas labai ok, organizuota darbotvarkė, kas dieną vienu metu atliekami kokie trys-penki darbai, užkimšta galva tuo, kas buvo vakar ir, kas bus rytoj.

Šiom dienom sirgau gripu, teko sėdėt namie su temperatūra, kuri apribojo nuo aktyvesnės veiklos. Reikėjo būti "čia ir dabar" ir pamačiau, kad nemoku. Iš karto ėmė kibti nerimas, jokios koncentracijos, tik kažkoks blaškymasis savyje.

Ai, beje, atsirado proga perskaityt tokią visai įdomią knygą: http://www.knygoskie...289841b711d701b

Apie parapsichologinių galių panaudojimą karyboje (Rusijos, JAV kariuomenėse), griežtai kontroliuojamus telepatijos eksperimentus. Čia daugiau skeptikams, kad patikėtų. Kas tiki tokiais dalykais, - nebus nieko naujo. Aš kai netikiu, tai man įdomu biggrin.gif

Tai va, tokie nekasdieniški skaitalai truputį apramina, leidžia išbūti tame vaakume.

O gal žinot, kokių pratimų, kaip nusiraminti likus tik su savimi? 4u.gif

P.S. Čia forume buvo diskutuota nemažai, koks žmogus yra stiprus, silpnas ir daugelis mano, kad stiprus, tai, tas, kuris viską sprendžia pats ir neieško pagalbos išorėje. Esu pasakojus, kad lankiausi pas psichologus kažkada, kad man padėjo, tai iškart prasidėjo etikečių klijavimai. Staiga susimąsčiau, kad gal negebu sau padėti pati, nes nepažįstu savęs? Kad nesu susidraugavusi su savimi? Laikau save sau pačiai kažkokiu nepatikimu asmeniu? Nežinau iš kur tas gali būti atėjęs, bet tik dabar pastebėjau, kad ko gero, dažnai taip jaučiuosi.
Atsakyti
Dewofsoul, labai gerai kad parasete 4u.gif viska ka norejote parasyti , graziai wub.gif
As visada tikejau Dievu, bet ne baznycia, i mane del to ziurima kreivokai irgi mirksiukas.gif
Saves niekur nepardavineju, bet zinau ka turite omenyje. As arba patinku, arba ne...Nesiekiu karjeros bet buvau palipejusi ir pati isejau, nes tai ne man, man nepatinka vadovauti ir as tai zinau.
Man namai, tai mano "baznycia"- tvirtove , ramybe, gera net kai remontai vyksta biggrin.gif . Zinau kad supa tikrai mylimi , mylintys zmones ir gyvunai biggrin.gif aplnako artimieji ir draugai biggrin.gif

Psichologai yra patarejai, tik aisku reikia pataikyti pas gera patareja, isklausytoja, kaip ir drauga.

As patarciau rinktis bendraamzi, nes jis geriausiai supras jus ne is knygu, bet is saves irgi 4u.gif

Kaip ismokti savimi pasitiketi visada ?
Pasidalinsiu savimi :Darbe ismokti viska apie savo darba ir tik siek tiek kitu, kad neuzsiversti kitu darbo sau . Isklausyti kitu nuomones bet suprasti, kas svarbiausia man ir darbui.
Gyvenime svarbiausia kas gerai jums ir jusu seimai- pirmiausia, nes kitiems lygiai taip pat nera svarbiausi jus, o svarbiausi jiems artimiausi zmones.
Nugalekite baimes, (99% biggrin.gif ) nes kai kurios baimes irgi reikalingos .
Mane ramina muzika , klasikine ar moderni, svarbu be keiksmazodziu biggrin.gif Pasiseke kad ir vyras labai retai supyksta ir nusikeikia mirksiukas.gif Stenkites niekur nevaidmainiauti, o visada islikti savimi wub.gif Man tai mano stiprybe nuo pat vaikystes 4u.gif
Sitas forumas man kaip koks trecias darbas, bet savanoriskas biggrin.gif

Pasitikekite savimi ir kiti pasitikes jumis , o etiketes, tai tik etiketes, kam jos istikruju rupi ? -tik patiems etikeciu klijuotojams mirksiukas.gif

Aciu, kad dalinates wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rivieramaya: 16 sausio 2017 - 15:22
4u.gif retas kas gimsta vunderkindu, pats iš savęs talentingu ar genialiu. Dažniausiai tuos sugebėjimus mes uždirbame. Taip ir su mokėjimu "viską pati" - tai neateina tuoj pat,..į tai einama ilgai, per patirtį ir daugybę išbandymų/klaidų.

Vargšas ne tas, kuris užaugo skurde. Vargšas yra tas, kuriam labai trūko Meilės.
Neseniai kitoje temoje leptelėjau apie Moteriškumą įvardinusi "karalienė". Man atrodo yra moterų, kurios užauga apsuptos Meilės ir Rūpesčio, dėl to paprasčiai niekam ir niekada neleidžia su savimi "kažkaip kitaip elgtis". Štai ir viskas ką tada turėjau omeny, bet nesugebėjau paaiškinti.

Aš vengiu (nejaučiu poreikio) pasakoti apie skaudžiausias/sunkiausias gyvenimo akimirkas. Gal dėl to, kad nebūdavo kam pasiguosti, o vienu iš mylimiausiu posakiu tapo: "kiekvienas savo žaizdas turi išsilaižyti pats". Prie viso to - mane glumindavo sutiktų žmonių prisirišimas prie praeities - mėgavimasis romantizuojan ir be perstojo pasakojant apie sunkiausią jų gyvenimo laiką... Aš nesmerkiu, man tiesiog neįprasta ir tiek. Galbūt man tai yra vienintelis būdas išgyventi - ėjimas nesustojant ir nesidairant atgal? )) Automobilio priekinio vaizdo stiklas dešimtis kartu didesnis nei galinio vaizdo veidrodėlis, nes tai, kas vyksta dabar ir bus ateity yra svarbiau, nei viskas, kas liko už nugaros. ax.gif Taip yra mano pasaulyje, kitų gyvenimuose - kitaip. Sakoma mes iš esmės negalime vienas kito kažko išmokyti, nes kiekvienas viską matome "savaip".. štai dėl to ir svarbiausia - įsiklausymas į save.

Ačiū, kad esat 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 16, 20:06)
Aš vengiu (nejaučiu poreikio) pasakoti apie skaudžiausias/sunkiausias gyvenimo akimirkas. Gal dėl to, kad nebūdavo kam pasiguosti, o vienu iš mylimiausiu posakiu tapo: "kiekvienas savo žaizdas turi išsilaižyti pats". Galbūt man tai yra vienintelis būdas išgyventi - ėjimas nesustojant ir nesidairant atgal? )) Automobilio priekinio vaizdo stiklas dešimtis kartu didesnis nei galinio vaizdo veidrodėlis, nes tai, kas vyksta dabar ir bus ateity yra svarbiau, nei viskas, kas liko už nugaros.  ax.gif  Taip yra mano pasaulyje, kitų gyvenimuose - kitaip. Sakoma mes iš esmės negalime vienas kito kažko išmokyti, nes kiekvienas viską matome "savaip".. štai dėl to ir svarbiausia - įsiklausymas į save.

Ačiū, kad esat 4u.gif

friends.gif

Man vienas kunigas vis tik padejo labai daug ka suprasti, nors nepasake , to ka norejau isgirsti, bet parode kas imanoma ax.gif Jis viena nakti mane tikrai ypatingai saugojo , nesapnavau ne vieno sapno, ismiegojau kaip ne karto per savo visa gyvenima, nubudau ir atsimerkusi maciau kaip jo "gal astralas" nezinau tam tikslaus pavadinimo , issisklaide. Jis mane tikrai saugojo 4u.gif
Dabar moku pati saugoti save, paprasciau, niekur "neiskeliaudama " , pasapnuodama maziau smile.gif bet miegodama drasiai biggrin.gif . Jis tikrai geras zmogus,geras kunigas taipogi 4u.gif Deja tokiu nera labai daug.
Na ir nenoreciau kazkieno prasyti kad mane sitaip saugotu visada biggrin.gif

Norejau tuo pasidalinti, kad jei kazkam labai sunku, yra geru zmoniu pasaulyje, kurie jums pasakys kas yra Dievo ir kas ne ax.gif

Atsakyti
4u.gif
Centrinė Žvalgybos Valdyba (JAV) prieš savaitę išslaptino aibę visokių dokumentų. Visi jie "prieinami" online, kam įdomu - štai nuoroda: https://www.cia.gov/...program-archive
Pvz. įvedus į paeškos langelį žodį "extrasensory" - galima pasiskaityti daug visokių įdomybių.

Pažymėtina, kad tuoj po šio įvykio išgarsėjo Uri Geller - ekstrasensas, su kuriuo betarpiškai kontaktavo-dirbo CŽV. Rusijos spauda tuoj išpūtė "skandalą", kad CŽV kažkada turėjo ekstrasensą, kurio užduotimi buvo per atstumą išžudyti tuometinę TSRS valdžią (Dieve, Dieve, kaip jie tos TSRS ilgisi... nail.gif patys, tarp kitko, darė tą patį; aš jau pasakojau apie "Karinį Dalinį 10003", tie jų "buvę koviniai ekstrasensai" dabar uždarbiauja rengdami visokius kursus ir seminarus). Taigi, Uri Geller gyvena Izraelyje, pasaulyje jis žinomas kaip "šaukštelių lankstytojas". Jį nesunku susirasti online, jis šiuo metu mėgaujasi staiga suaktyvėjusu jo kaip ekstrasenso populiarumu. ax.gif Man patinka, kad jis propaguoja POZITYVUMĄ ir daug kalba apie svarbą mokėti būti Pozityviose Vibracijose.

Kaip gyvenat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 24, 18:28)
4u.gif
Centrinė Žvalgybos Valdyba (JAV) prieš savaitę išslaptino aibę visokių dokumentų. Visi jie "prieinami" online, kam įdomu - štai nuoroda: https://www.cia.gov/...program-archive
Pvz. įvedus į paeškos langelį žodį "extrasensory" - galima pasiskaityti daug visokių įdomybių.

Pažymėtina, kad tuoj po šio įvykio išgarsėjo Uri Geller - ekstrasensas, su kuriuo betarpiškai kontaktavo-dirbo CŽV. Rusijos spauda tuoj išpūtė "skandalą", kad CŽV kažkada turėjo ekstrasensą, kurio užduotimi buvo per atstumą išžudyti tuometinę TSRS valdžią (Dieve, Dieve, kaip jie tos TSRS ilgisi... nail.gif  patys, tarp kitko, darė tą patį; aš jau pasakojau apie "Karinį Dalinį 10003", tie jų "buvę koviniai ekstrasensai" dabar uždarbiauja rengdami visokius kursus ir seminarus). Taigi, Uri Geller gyvena Izraelyje, pasaulyje jis žinomas kaip "šaukštelių lankstytojas". Jį nesunku susirasti online, jis šiuo metu mėgaujasi staiga suaktyvėjusu jo kaip ekstrasenso populiarumu.  ax.gif  Man patinka, kad jis propaguoja POZITYVUMĄ ir daug kalba apie svarbą mokėti būti Pozityviose Vibracijose.

Kaip gyvenat?  ax.gif

Leidzia zinoti tik toki trupineli 4u.gif gal stebes zmoniu reakcija, kas vyks toliau...Mato kad zmones pasakomis nebetiki biggrin.gif Bando mesteleti ekstrasensu masala, kai per visus imanomus pasaulinius stresus ( isgalvotus ar surezisuotus) beveik visi tampame ekstra jautriais biggrin.gif

Aurora 4u.gif uz pasidalinima ir cia 4u.gif
Atsakyti
Natūrali atranka ir tiek. Kvailio rankose bet koks daiktas kelia pavojų tiek jam pačiam, tiek kitiems. Niekada nesuprasdavau besiskundžiančių, kad Internetas arba Televizija - didelis blogis. Mano manymu tai suteikia beribę galimybę rinktis-priimti sprendimą, o su laiku išmokti labai staigiai atsisijoti "naudingą" ir "nenaudingą" informaciją. Kas dėl vaikų - tame ir pokštas, kad tai moko BŪTI TĖVAIS, skirti dėmesio vaiko ugdymui ir bendravimui šeimoje. Pvz. net tam pačiam YouTube yra aibė įrašų - geriausių pasaulio universitetų paskaitos. Visokios enciklopedijos, muziejai ir pasaulinio masto bibliotekos suteikia galimybę prieiti prie jų turtų online. Norintiems mokytis, https://alison.com - fantastiškas website siekiant išmokti kalbų, įvairiausių specialybių ir po to gauti sertifikatus (aš manau, kad tai puiki galimybė žmonėms pasisemti žinių vietoj "dyko slankiojimo po internetą" ir tuo pačiu - pasigražinti savo CV (jei nelabai yra kuo didžiuotis)).

Kas dėl sąmoningo ezoterikos populiarinimo, be abejo, Rusija dabar lenkia daug ką. Aš ten viename jų tinkle "egzistuoju", jau kelintą sykį aplankė "nežinia kas" - ėjo žmogus pro šalį ir staiga nusprendė man asmeniškai parašyti, papasakoti apie Galaktikų Tarybos Sprendimą... pasirodo šita planeta yra "Šventoji Rusija"... Čia dar nieko, praėjusį sykį mane aplankė kosmoso, visų banginių ir delfinų atstovas. nail.gif Jie ten kai ką nusprendė, tai jisai irgi - ėjo pro šalį, nusprendė man pranešti. Įdomiausia, kad aš stengiuosi niekur nepalikti pėdų, bet jie vistiek kažkur kažkaip mane susiranda ))

4u.gif
Štai ir priartėjo Naujieji Metai.
Berods - Sausio 26-tąją...
Gal surengiam čia Naujametinį vakarėlį?..
...buriam-svajojam, planuojam stebuklingus metus?
4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurrora: 24 sausio 2017 - 22:02
Aurorra visur visko yra, atsirenkame kuo tiketi ir kuo netiketi.
Labai daug klasiu projektu talpinami Youtube del ju erdves. Tik del dydzio, kad mokytojas galetu ivertinti tarkime diplomini darba, paskaitas... na ir ivairiausio plauko megejams kurti ir deti programeles.

Vaikai labai patiklus , jie labai naudojasi Youtube, kaip patikimu informacijos saltiniu. Pritariu, kad reikia stebeti , musiskiui buvo labai daug kas uzblokuota kai reikejo biggrin.gif

As matau ir gero ir blogo 4u.gif Mes augome be interneto ir tikrai nekvaili uzaugome, sakyciau daugiau knygu perskaiteme, fiziskai aktyvesni uzaugome, netinginiai ( negaliu sakyti kad dabar labai tinginiai auga, bet bus matyti, kaip bus toliau bigsmile.gif )
Aurorra, gi linksmiau kai kas pro sali uzsuka biggrin.gif Palinksmina biggrin.gif

Kiek kalbu moki ? As kazkaip nebenoriu daugiau, man sociai ka ismokau biggrin.gif
Ir vel tik mudvi cia ...
Zinau ir kodel mirksiukas.gif

Gyvenam gerai 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

Pažymėtina, kad tuoj po šio įvykio išgarsėjo Uri Geller - ekstrasensas, su kuriuo betarpiškai kontaktavo-dirbo CŽV. Rusijos spauda tuoj išpūtė "skandalą", kad CŽV kažkada turėjo ekstrasensą, kurio užduotimi buvo per atstumą išžudyti tuometinę TSRS valdžią (Dieve, Dieve, kaip jie tos TSRS ilgisi... nail.gif  patys, tarp kitko, darė tą patį; aš jau pasakojau apie "Karinį Dalinį 10003", tie jų "buvę koviniai ekstrasensai" dabar uždarbiauja rengdami visokius kursus ir seminarus). Taigi, Uri Geller gyvena Izraelyje, pasaulyje jis žinomas kaip "šaukštelių lankstytojas". Jį nesunku susirasti online, jis šiuo metu mėgaujasi staiga suaktyvėjusu jo kaip ekstrasenso populiarumu.  ax.gif  Man patinka, kad jis propaguoja POZITYVUMĄ ir daug kalba apie svarbą mokėti būti Pozityviose Vibracijose.

Kaip gyvenat?  ax.gif

Hey, aš kaip tik tuo domėjausi smile.gif Rašiau čia, kad skaičiau knygą "PSI protokolai" parašytą Elmar R Gruber, jis labai rimtai viską dėsto knygoje, nes perskaičiau STARGATE projekto ataskaitą, ir viskas sutampa. Gal atsiras norinčių pasidomėt: http://www.technolog...-papasakojo-CZV

Čia konkrečiai - STARGATE projekto ataskaita https://fas.org/irp/...ect/air1995.pdf. Jeigu domina ekstrasensorikos tyrimai, būtinai paskaitykit mano minėtą knygą, bibliotekose turi būt.

Išvados tokios, kiek aš radau - CŽV teigia, kad parapsichologijos tyrimai nedavė jokios naudos. Jie iš viso gale tyrinėjimų norėjo nusiplaut, ns jeigu trumpai - istorija tokia, kad jie užsakė tuos tyrimus, kurie vyko Stenfordo, Prinstono univeruose, 20 su virš metų projektams vadovavo skirtingi vadai, vis keisdavosi kodiniai projekto pavadinimai, pirmasis vadinosi STAR TREK. Pirmosiose tyrimų stadijose viskas buvo vykdoma kruopščiai ir siekiant kuo didesnio validumo, vėliau, keičiantis vadovams, buvo priimta ir tokių, kurie buvo perdėm prietaringi, labilios asmenybės, tai į eksperimentus prisikvietė visokių apsišaukėlių, raganų ir šarlatanų. Prieš tai laikyti rimtais šie tyrimai įgijo neigiamą reputaciją. Nuspręsta laboratorijas uždaryt, tyrimus nutraukt. Vyriausybė liepė tai padaryt CŽV, kuri ir iniciajavo šiuos tyrimus. Bet CŽV dėl suprastėjusios tyrinėjimų reputacijos siekė išsisukti nuo atsakomybės, vėliau vis tik uždarė tyrimus prieš tai užsiprašiusi atlikti visų vykdytų tyrimų metaanalizę su nepriklausomais ekspertais.

Kiek skaičiau ataskaitos išvadas - nepriklausomi ekspertai kalba apie parapsichologinių gebėjimų įmanomumą, tačiau tik tokiame lygyje, kol tai nebus paneigta.

O dar skaičiau, kad Harvardo univere atlikti tyrimai, kurie pilnai paneigia ekstrasensoriką. Čia daugiau nesigilinau, bet būtų įdomu.

Sorry už klaidas, skubiai darbe rašiau biggrin.gif

Kas konkrečiai apie tyrimą, ar telekinezė įrodyta: yra pavienių atvejų, sunku atkartot eksperimentus arba atkartojant juos - efektai slopsta. Pats knygos autorius priima parapsichologinius gebėjimus kaip faktą, bet teigia, kad dar nėra sukurtos sistemos, kaip juos tiksliai užsiksuoti, stimuliuoti ir t.t.
Papildyta:
4u.gif

Kaip gyvenat?  ax.gif

Numeskite nuorodą, prašau smile.gif kur postas ar straipsnis smile.gif aš anglų ir LT tik suprantu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 25 sausio 2017 - 12:08
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 24, 20:00)
4u.gif
Štai ir priartėjo Naujieji Metai.
Berods - Sausio 26-tąją...
Gal surengiam čia Naujametinį vakarėlį?..
...buriam-svajojam, planuojam stebuklingus metus?
4u.gif  ax.gif

mirksiukas.gif 28d.Raudonojo gaidžio metų pradžia..12val.norą rašom kaire ranka,jei dešniarankiai ir atvirkščiai..
Planuojam stebuklingus metus.. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti