QUOTE(dewofsoul @ 2017 01 29, 13:48)
Gamta yra stebuklinga

Yra tokios medūzos, kurios pastoviai atsinaujina ir taip sakant, nemiršta

Link'o dabar greit nerasiu, bet jei bus įdomu, paieškosiu

Mokslininkai jas tiria, kad sužinotų kaip pailginti žmonių gyvenimus.
Bet mokslininkai mato žmogų kaip biocheminę mašiną.
Vienas klausimas man neduoda ramybės. Kaip žinot, aš agnostikė esu, ir linkėjimų su kaire ranka nerašiau

Pamiršau, tingėjau, netikėjau. Bet mane domina tai, kodėl atsiranda didelė takoskyra tarp dvasingų mokslininkų ir skeptiškų mokslininkų. Ar tiems, kurie neigia dvasią, lengviau nuo to gyvent?
Gal tie mokslininkai paperkami? Aišku, čia daugiau sąmokslo teorijos, bet bent jau mane verčia susimąstyti.
Nepaperkami, bet butent galvojimas, domejimasis vsikuo zmogaus skiriasi, jie viska nori paaiskinti formulemis, tarytum ir sau ir kitiems irodyti kazkokia teorija. Jie istikruju labai nemazai ir isaiskina

Jiems sudaromos salygos tyrimams, o jiems tik to ir tereikia siame gyvenime. Uzsidaro patys save tose kolbose ir daugiau nieko kitaip nebemato
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 29, 19:01)

aš tą takoskyrą pirmiausia matau kaip energetinį reiškinį. Vienokios ar kitokios energijos egzistavimui būtinai reikalinga kitokia - kaip atsvara, o gal ir energijos mainų procesui. Kuo didesnė jėga, tuo stipresnis pasipriešinimas. Trumpai sakant, kuo tamsesnė tamsa, tuo ryškesnis saulės spindulys. Stiprų ir šviesų žmogų būtinai seks grupelė silpnų nevykėlių, kurie visom išgalėm jį koneveiks, bandys sustabdyti ir tuo pačiu būdu vers priimti sprendimą: pasiduoti arba tapti stipresniu, eiti į priekį. Dar, sakoma, kad tie, kas mūsų nekenčia ir visaip kritikuoja, perrašo sau mūsų karmines pamokas - t.y. apvalo, palengvina mūsų kelią, todėl turime būti jiems dėkingi. Labai plati tema, galima iki ryto kalbėti.
Anksčiau buvo lengva valdyti žmones religijų pagalba, dabar - tas pats bauginimas, bet ne bausmėm po mirties, o būtent - čia pat esančiais "demonais", kažkokiom mistinėm ir labai galingom žmonių grupėm. Bet kokiu atveju, viskas pasaulyje turi energiją. . Gamtoje visi ramių ramiausiai gyvena savo gyvenimus ir tiek. Duok Dieve ir žmonėms tą vidinę taiką ir ramybę.
Gamtoje irgi visko yra

Silpnesni, ligoti turi daug maziau sansu islikti....
Niekada nebusiu dekinga blogiui, niekada

Ir drasiai tai sakau

Visada busiu dekinga tik geriui

Nei vienas blogis dar niekam nepalengvino gyvenimo

Zinau kad tai labai plati tema, kad be vieno nebutu ir kito ir t.t.... b...sh....
Teisybė ne tai, ką tu žinai, bet tai, kas tu esi.
(Rytų išmintis)