Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Sun,panašu kad roto virusas. Geria lai Cola ir dziuvesiu valgo
Atsakyti

Sun,panašu kad roto virusas. Geria lai Cola ir dziuvesiu valgo
Tipo sake kazkoks vaikiskas triju dienu virusas, tikrai ne roto. Jau namo isleido.

Gal matet per reklama reklamuoja tokius lapelius, kur neleidzia nusidazyt rubam skalbiant. Tai zinokit nusipirkau, nerealus daiktas. Kokie rubai ryskus 😍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 05 balandžio 2017 - 13:21

Oi tu virusu tai daug yra. Rotui budinga auksta temperatura ir kelias dienas. Jus neuzsikretet? 

Sunkios dienos tau Sun. Laikykis  :4u: 

Atsakyti

Oi tu virusu tai daug yra. Rotui budinga auksta temperatura ir kelias dienas. Jus neuzsikretet? 

Sunkios dienos tau Sun. Laikykis  :4u:

Tai turejo vakar 38 virsum. Reik butinai ji stebet, inkstas isodintas. Ne, mes sveikos, musu nebuvo pas juos.

Viskas ok, aciu. Isgyvensim 😘

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 04 05, 14:17)
<p>Gal matet per reklama reklamuoja tokius lapelius, kur neleidzia nusidazyt rubam skalbiant. Tai zinokit nusipirkau, nerealus daiktas. Kokie rubai ryskus 😍</p>

kokius pirkai. daug kas sako, bet aš vis net nežinau kur jų ieškot pirkti smile.gif nors ako visuose prekybcentriuose jų yra.
Atsakyti

kokius pirkai. daug kas sako, bet aš vis net nežinau kur jų ieškot pirkti smile.gifnors ako visuose prekybcentriuose jų yra.

https://www.google.c...IQd-HM:&spf=271

Tokius. Prie skalbimo milteliu yra.

Atsakyti
nei mačius nei girdejus bigsmile.gif

eisiu šiandien į švaros prekes , paklausiu kas čia per stebuklas bigsmile.gif
o kaip kaina jų?
Atsakyti

nei mačius nei girdejus bigsmile.gif

eisiu šiandien į švaros prekes , paklausiu kas čia per stebuklas bigsmile.gif
o kaip kaina jų?

Zinok kainos nepasakysiu. Neatsimenu 😊

Atsakyti
Aš irgi naudoju tik vanish firmos tuos lapelius. Labai patogu, kai nėra labai daug skalbinių ir jie ir šviesūs ir tamsūs.
Atsakyti
Isgyvenau, isleido i miesta,sako po pusantros valandos gryskit,gryzau,jau buvo sutvake tuos dantukus,pravede instrukcija,kaip valyt,ka valgyt ir ko ne ir paleido. Sunku db bus,daug ko valgyt negalima,skysta db tik,sriubytes, pats tas mano vaikui biggrin.gif Sukus ji man dar labiau...
Gryzus kritau miegot,nes nakti nedave,tai neseniai islipau,nei valgius normalei,nei gerus,kazkokia nesamone,neturiu visai apetito,toks jausmas oru soti... 4u.gif
Atsakyti
sun, o je kiek tau rūpesčių vėl vienu metu unsure.gif laikykis, praeis tas periodas.

QUOTE(Sunflowers @ 2017 04 05, 13:17)
<p>Gal matet per reklama reklamuoja tokius lapelius, kur neleidzia nusidazyt rubam skalbiant. Tai zinokit nusipirkau, nerealus daiktas. Kokie rubai ryskus 😍</p>

o taip, be jų neįisivaizduoju jau skalbimų kai kurių. ypač kai yra kokie rūbai kur tamsesni ir turi kokį pvz šviesų kalnieriuką ar dryžiai. tai visada būna papilkėję, užknisdavo kol neatradau tų kažkada.
mamai ir dabar visada parvežu, seniau skeptiškai žiūrėjo, ai sako nereikia. kol nepabandė.

QUOTE(KolJe @ 2017 04 05, 19:34)
Isgyvenau, isleido i miesta,sako po pusantros valandos gryskit,gryzau,jau buvo sutvake tuos dantukus,pravede instrukcija,kaip valyt,ka valgyt ir ko ne ir paleido. Sunku db bus,daug ko valgyt negalima,skysta db tik,sriubytes, pats tas mano vaikui biggrin.gif Sukus ji man dar labiau...
Gryzus kritau miegot,nes nakti nedave,tai neseniai islipau,nei valgius normalei,nei gerus,kazkokia nesamone,neturiu visai apetito,toks jausmas oru soti... 4u.gif

kad ir nenori, valgyk kažko, gi žinai, kad reikia 4u.gif

praskaičiau, kas čia buvo jai ką darė dantukam?
Papildyta:
jau radau. kaip čia praleidau apie kaimynus skaičiau, o tą ne.
reikia laiko pripras prie breketų, pradžia turbūt sunki tik.
Atsakyti
grange, breketus dejo ant dantuku,del sukandimo blogo ir pora dantuku auga gulsciai smile.gif
Valgau valgau,bet ne jokio dziaugsmo
Atsakyti