Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Nefaina tokie seneliai. Mano puskės panašią močiutę, kaip tik dabar a.a. turėjo. Tokia meilė anūkėm tam pačiam name gyvenant buvo, kad mano puskė iš USA buvo dabar Londone ir po kelių dienų į grįš LT, tai močiutei mirus net nekeitė planų ir anksčiau Lietuvon neskrido.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 30, 09:07)
Labas ryras. Nus lyja. Jau nervina šitaip. Na lietus gerai  bet saikas visame kame irgi gerai. Tai ką veikti kai šitaip. Jau vakar tingėjau antros dienos nebeištingėsiu. Nublūsiu...

Kaip Palanga laikosi ?

Pempe aš irgi ir bučinukų apkabinimų ir tt iš serijos utiutiu nemėgstu. Telefu irgi dalykiškai ☺ bet kai reikia tai reikia. Gi nestumdysi nuo savęs kai pats vaikas ateina ir kabinasi ☺☺☺☺

Ne, taii aišku, jei tik vaikas nori, tai jau tikrai, ka reikia 4u.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2017 06 30, 10:06)
<p>Mes atsikelem su lietum ir dabar linoja. </p><p>O jum nebuna taip, kad nuo kavos pykintu? </p><p>Labas</p>

Mane kartais nuo žalios arbatos pykina, jei per stipri. O nuo kavos - tik nėščią. Na, negi negali būti mirksiukas.gif ?

QUOTE(pikkolo @ 2017 06 30, 10:13)
<p>Palangoj 21, saulė kartais švysteli. Visą naktį lijo. Eisim vabalų pažiūrėt, į insektariumą, nes visai netoli. O paskui gal dar į pliažą. Ryt po pietų namo. Pakeliui pas puskę užsuksim. Ir baigsis mano atostogos. Šiandien vaikis vėl 3 kartus naktį kėlėsi ir 5.40 - labas rytas mama.</p>

O kur insektariumas??

QUOTE(V-Rinė @ 2017 07 01, 17:26)
Dėl Turkijos tai čia dukros krikštotėvo (mb brolio) dovana 18 gimtadienio proga. Na tas gimtadienis spalį tai čia išankstinė ☺ spalį juk pamokos negali. Ir uošvienė tuo pačiu,  ana mėgsta save palepinti....☺ Alanijoje bus. Gavau žinutę kad nusileido. Dukra nebuvo skridusi ...tai jai įspūdžių...☺ už tai va sūnus sėdi ir zirzia kad  sesei įdomu ir jis pavydu....kaip ji pramogauja o čia mat lietus lyja į kiemą negali ir aplamai užsiimti neturi kuo....sakiau dar kiek ir aš jį primušiu..nervai nelaiko ☺

Bet tai jos kartu ten bus? Nepaliks gi baba vienos paauglės?
Atsakyti

Cartman kava geriu pavalgius.

Pempe tikrai, tikrai as nesilaukiu.

Sveikos. Ir vel lietus 😠

Atsakyti

Sukuriau nauja tema, nes sita jau labai ilga :)

https://www.supermam...aukus-namuciai/

Pereinat į naują temą :D 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 07 01, 17:26)
Dėl Turkijos tai čia dukros krikštotėvo (mb brolio) dovana 18 gimtadienio proga. Na tas gimtadienis spalį tai čia išankstinė ☺ spalį juk pamokos negali. Ir uošvienė tuo pačiu,  ana mėgsta save palepinti....☺ Alanijoje bus. Gavau žinutę kad nusileido. Dukra nebuvo skridusi ...tai jai įspūdžių...☺ už tai va sūnus sėdi ir zirzia kad  sesei įdomu ir jis pavydu....kaip ji pramogauja o čia mat lietus lyja į kiemą negali ir aplamai užsiimti neturi kuo....sakiau dar kiek ir aš jį primušiu..nervai nelaiko ☺

aa tai fainai. na dukrai biggrin.gif norėjau jau klaust, o kaip sūnus reaguoja, nu normalu, kad pavydi, tuo labiau kai jaunesnis.
papramogaukit dabar kartu kur nors jūs, kitaip jausis paliktas, ypač jei jis negaus nieko specialaus jo gimtadienio proga...

QUOTE(pempė12 @ 2017 07 01, 20:02)
Bet tai jos kartu ten bus? Nepaliks gi baba vienos paauglės?

aha neįvaryk vrinei infarkto...
bet aš ir pagalvojau, dukrai akys atsivers, o ypač TUrkijoj, grįš su kokiu turku, kur galvą apsuko biggrin.gif tongue.gif na bet gal ji rimta mergina, tai nesileis į kalbas.

QUOTE(KolJe @ 2017 07 02, 09:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="KolJe" data-cid="71703285" data-time="1498927273"><div><p>Sukuriau nauja tema, nes sita jau labai ilga smile.gif</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.supermama.lt/forumas/index.php?/topic/1038250-jaukus-namuciai/'>https://www.supermama.lt/forumas/index.php?/topic/1038250-jaukus-namuciai/</a></p></div></blockquote><p>Pereinat į naują temą biggrin.gif </p>

kad atidaro pirmą psl..
Atsakyti
grange, tiesiog eik į bendraminčių skyrelį, rasi mirksiukas.gif man irgi linkas pirmą psl metė, spėju, nes seną versiją naudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 07 03, 19:57)
grange, tiesiog eik į bendraminčių skyrelį, rasi  mirksiukas.gif man irgi linkas pirmą psl metė, spėju, nes seną versiją naudoju biggrin.gif

aha biggrin.gif radau, jau daėjo..
aš ir laptope iš senos versijos..
Atsakyti