Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(BigBang @ 2017 06 02, 19:28)
kur planuojat atostogaut? smile.gif

kaip ir minėjau,dar bilietų ir nieko neturim. reiks dar sugalvot biggrin.gif
Atsakyti

kaip ir minėjau,dar bilietų ir nieko neturim. reiks dar sugalvot biggrin.gif

Glvojau gal bent zinot mazdaug kur trauksit :) atostogos smagu. Man siemet nenusimato normaliu atostogu  :geda: nors siaip ar taip as atostogauju kasdien dabar, tai nelabai galiu skustis  :irnesakyk: 

Atsakyti
Mergos varam pas Pempę į svečius ☺☺☺☺☺ jungiam LRT ir tiesiogiai rodo iš ten kur pempiukas linguoja visą savaitę ☺☺☺☺ pempe nebandai nepamojuot ☺ na dar ne Mikutavičius bet gal ir aną parodys ☺☺☺☺
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 01, 07:47)
Ne nu tu ir sugalvoji smile.gif, įsivaizduok kiek žmonems rupesčių sudarysi per tris valstybes tavo pelenus vežti smile.gif, dar kažin ar į lektuva priimtu su tokiu "kroviniu" smile.gif

prajuokinot su tais pelenais ir maišiukais biggrin.gif
nugi viską galima suorganizuot, ir būna mažytės dėžutės, ir viena pagrindinė urna, nu negi ten penkiasdešimt kilų tų pelenų yra biggrin.gif
gi yra ir spec pvz pakabukai kur gali nešiotis jei nori kasdien mažą kiekį, niekas ten nieko nesakys.

QUOTE(V-Rinė @ 2017 06 01, 15:06)
tik man iškylo klausimas- trijose šalyse- o kas per šalys? aaa Grange? smile.gif

nu dvi tai manau aiškios smile.gif LT ir BE. o trečia tai arba UK arba Ethiopia, dėl tam tikrų sentimentalių priežasčių biggrin.gif o gal ir abi. nu čia tik pavieniai norai...

QUOTE(Sunflowers @ 2017 06 02, 07:16)
<p>Vyro mociute reanimacijoj verysad.gif Du litrai skysciu ant plauciu verysad.gif</p>

uje unsure.gif

QUOTE(BigBang @ 2017 06 02, 07:36)
<p>Labas rytas  4u.gif geriu kavytę, klausau ryto muziką ir ramiai gulinėju, mėgaujuosi rytu kaip sakant  wub.gif 

o tu jau nebedirbi??

QUOTE(BigBang @ 2017 06 02, 18:20)
Jei tik vyras gali išlaikyti ir finansiškai užtenka viskam, tai aš irgi už buvimą namie su vaiku kiek galima ilgiau smile.gif Ypač kai LT motinystės atostogos ilgos. Pvz UK tai čia iš viso kažkaip gauni 9 mėn + metinės atostogos, bet juk nedirbi iki galo ir išeini ankščiau, tai nuo kada išeini nuo tada ir skaičiuojasi laikas..Tai palyginus anksti tenka gryšti į darbą jei nenori jo prarast.. </p>

tai jūs UK dar nemažai turit.. pas mus 15 sav oficialių. na dar jei priklauso nuo firmos, gali gaut 4 mėn mama ir tėtis kitų atostogų, iki kol vaikui 12 metų. bet ne visi ima iš kart. dažniausiai paskirsto ir pasiima vėliau.
aš niekada nenorėčiau būti namie daugiau nei metus laiko unsure.gif neįsivaizduoju kaip reiktų grįžt į darbą po kokių trijų metų, nu niekaip neįsivaizduoju. na nebent nebenori grįžt. trys mėn aišku ir labai mažai, bent pusmetį leistų. bet mano akimis plius minus metai yra idealu. kuo toliau tuo vėliau sunkiau ir vaikui ir mamai atsiskirt...
Atsakyti

Grange - nedirbu :) na man noretusi 1,5metu bent jau. Juk ir maitint pvz as noreciau iki metu.. o tik nutraukus begt i darba kazkaip per daug streso manau :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 06 02, 20:17)
<p>Grange - nedirbu smile.gif na man noretusi 1,5metu bent jau. Juk ir maitint pvz as noreciau iki metu.. o tik nutraukus begt i darba kazkaip per daug streso manau smile.gif </p>

nedirbi nes jau atostogose dėl nėšt. ar apskritai nebedirbi?

niu taip, kiekviena renkasi kaip atrodo geriausiai sau ir šeimai, ir pagal galimybes.
o šiaip ir nebūtina nutraukt juk tik pradėjus darbą smile.gif juk dar galima bent min ryte ir po darbo maitint. nežinau ar pas jus būna, mes pvz galim turėti valandą per dieną maitinimo poilsio ar kaip čia pavadint. aišku,čia naudinga, jei gyveni šalia ar lopšiukas/daržiukas šalia. gali išeit, arba kas nors atveža leliuką į darbą. na priklauso nuo galimybių viskas.
nu bet ką aš čia paistau, kai bus taip bus. dry.gif jau pasimokiau n kartų,kad gali planuot vienaip, bet bus kitaip.
Atsakyti

nedirbi nes jau atostogose dėl nėšt. ar apskritai nebedirbi?

niu taip, kiekviena renkasi kaip atrodo geriausiai sau ir šeimai, ir pagal galimybes.
o šiaip ir nebūtina nutraukt juk tik pradėjus darbą smile.gifjuk dar galima bent min ryte ir po darbo maitint. nežinau ar pas jus būna, mes pvz galim turėti valandą per dieną maitinimo poilsio ar kaip čia pavadint. aišku,čia naudinga, jei gyveni šalia ar lopšiukas/daržiukas šalia. gali išeit, arba kas nors atveža leliuką į darbą. na priklauso nuo galimybių viskas.
nu bet ką aš čia paistau, kai bus taip bus. dry.gifjau pasimokiau n kartų,kad gali planuot vienaip, bet bus kitaip.

🖒

Atsakyti

Grange - apskritai nedirbu :) 

nu bet kiek tu taip maitinsi.. nu man nelabai tas toks valandos pertrauka, man norisi dar kol maziukas vaikas su juo pabuti, gi jie taip greit uzauga... pamatysi atejus laikui nenoresi isvis i darba eit, nenoresi net trumpam dar tokio amziaus palikt vieno :) dabar taip tik atrodo :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 06 02, 20:34)
<p>Grange - apskritai nedirbu smile.gif 
</p><p>nu bet kiek tu taip maitinsi.. nu man nelabai tas toks valandos pertrauka, man norisi dar kol maziukas vaikas su juo pabuti, gi jie taip greit uzauga... pamatysi atejus laikui nenoresi isvis i darba eit, nenoresi net trumpam dar tokio amziaus palikt vieno smile.gif dabar taip tik atrodo smile.gif </p>

nu gal tik taip atrodo, nežinau, bet žinau kur gyvenu, žinau kaip yra visa šita situacija, ir jei vis dar būsiu šiam darbe kur esu dabar tai tikrai nenorėčiau jo prarast, nes geri darbai nesimėto su puikiom sąlygom, lankstumu, gera aplinka, galimybe kilti aukšty, ir panašiais dalykais. o vaikas vien meile gyvas ir nebus.aš jau tada kai buvau, jau buvo viskas suplanuota nuo kada į darželį užrašyt, ir pan. negali čia laukt kaži kiek, nes daugiau negausi vietų, vidurį nėštumo jau turi susiplanuot visus šitus dalykus.
na žodžiu, pirmiausiai man reikia leliuko, o daugiau jau matysim kaip čia bus.

vaje kaip karšta šiandien, sakė bus mažiau, ale nė velnio. norėjau išeit pasiviakščiot, bet šiandien ir taip pavargus, vakar super vakare buvo, beveik 12 km praėjau savo ajone, atradau vaikščiojimo takus, super, kaip seniau to nebuvau radus. laukai, pieva, paukščiukai čiulba fainai. man reikia žingsnių, nes prisijungus esu prie tokio projekto pasauliniu mastu, žingsnius su komandom skaičiuojam biggrin.gif tai patinka, priverčia pajudėt daugiau. darbe ir dabar išeinam prieš arba po pietų kokiom 15 ar 20 min pasivaikčiot , kas į sporto klubą eina, nes šalia yra, tas kur su darbu kontraktas yra. man per pietus nepatinka eiti, aš einu vakare ten..
Atsakyti

29 ir čia buvo... aisku apsirengti nk šviesaus neturėjau tai kaitau.  Dar kojos patino ir basutes nuspaudę.  Iki db kojas skauda. Fe... 

Laba. 

Atsakyti

Na man gal kitaip atrodo nes tokio darbo "gero" neturejau as ;) manau pagal kiekvieno asmenine situacija priklauso :) ir viena sir kitas turi pliusu ir minusu :) 

pas mus pliaupia lauke siandien.. iki pietu neblogas oras buvo, bet dabar jau be sustojimonlyja. Maciau Londone net metro stoti uzdare del potvynio... 

maciau foto instagrame is tavo pasivaiksciojimo, tikrai grazu :)  :wub: saunuole del sportu  :ploja2: 

Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 06 02, 20:49)
<p>29 ir čia buvo... aisku apsirengti nk šviesaus neturėjau tai kaitau.  Dar kojos patino ir basutes nuspaudę.  Iki db kojas skauda. Fe... </p><p></p><p>Laba. </p>

ai nefainai..
aš tai galvoju ką čia reiks rengtis ir pasiimt į kelionę, visada būna kažko trūksta,arba per daug. nieko negalovjau dar.

QUOTE(BigBang @ 2017 06 02, 20:51)
<p>Na man gal kitaip atrodo nes tokio darbo "gero" neturejau as ;)

maciau foto instagrame is tavo pasivaiksciojimo, tikrai grazu smile.gif  wub.gif saunuole del sportu  ploja.gif </p>

va va tikrai nuo to dar labai priklauso. mano prieš tai buvusiam darbe ir patiko, bet žinojau, kad man baigias kontraktas, buvau morališkai pasiruošus ir kažkaip atrodė nebus gaila negrįžt, bet čia yra visai kitaip, tikrai myliu savo darbą smile.gif o dar kai eis gerai įvertinta, tai kažkaip malonu.

ai jo gi ten matei. tie arkliukai fainuoliai tokie buvo..
Atsakyti