kaip ir minėjau,dar bilietų ir nieko neturim. reiks dar sugalvot
Glvojau gal bent zinot mazdaug kur trauksit
atostogos smagu. Man siemet nenusimato normaliu atostogu
nors siaip ar taip as atostogauju kasdien dabar, tai nelabai galiu skustis
prajuokinot su tais pelenais ir maišiukais
nugi viską galima suorganizuot, ir būna mažytės dėžutės, ir viena pagrindinė urna, nu negi ten penkiasdešimt kilų tų pelenų yra
gi yra ir spec pvz pakabukai kur gali nešiotis jei nori kasdien mažą kiekį, niekas ten nieko nesakys.
nu dvi tai manau aiškios
uje
o tu jau nebedirbi??
tai jūs UK dar nemažai turit.. pas mus 15 sav oficialių. na dar jei priklauso nuo firmos, gali gaut 4 mėn mama ir tėtis kitų atostogų, iki kol vaikui 12 metų. bet ne visi ima iš kart. dažniausiai paskirsto ir pasiima vėliau.
aš niekada nenorėčiau būti namie daugiau nei metus laiko
Grange - nedirbu
na man noretusi 1,5metu bent jau. Juk ir maitint pvz as noreciau iki metu.. o tik nutraukus begt i darba kazkaip per daug streso manau
nedirbi nes jau atostogose dėl nėšt. ar apskritai nebedirbi?
niu taip, kiekviena renkasi kaip atrodo geriausiai sau ir šeimai, ir pagal galimybes.
o šiaip ir nebūtina nutraukt juk tik pradėjus darbą
nu bet ką aš čia paistau, kai bus taip bus.
nedirbi nes jau atostogose dėl nėšt. ar apskritai nebedirbi?
niu taip, kiekviena renkasi kaip atrodo geriausiai sau ir šeimai, ir pagal galimybes.
o šiaip ir nebūtina nutraukt juk tik pradėjus darbąjuk dar galima bent min ryte ir po darbo maitint. nežinau ar pas jus būna, mes pvz galim turėti valandą per dieną maitinimo poilsio ar kaip čia pavadint. aišku,čia naudinga, jei gyveni šalia ar lopšiukas/daržiukas šalia. gali išeit, arba kas nors atveža leliuką į darbą. na priklauso nuo galimybių viskas.
nu bet ką aš čia paistau, kai bus taip bus.jau pasimokiau n kartų,kad gali planuot vienaip, bet bus kitaip.
🖒
Grange - apskritai nedirbu
nu bet kiek tu taip maitinsi.. nu man nelabai tas toks valandos pertrauka, man norisi dar kol maziukas vaikas su juo pabuti, gi jie taip greit uzauga... pamatysi atejus laikui nenoresi isvis i darba eit, nenoresi net trumpam dar tokio amziaus palikt vieno
dabar taip tik atrodo
</p><p>nu bet kiek tu taip maitinsi.. nu man nelabai tas toks valandos pertrauka, man norisi dar kol maziukas vaikas su juo pabuti, gi jie taip greit uzauga... pamatysi atejus laikui nenoresi isvis i darba eit, nenoresi net trumpam dar tokio amziaus palikt vieno
nu gal tik taip atrodo, nežinau, bet žinau kur gyvenu, žinau kaip yra visa šita situacija, ir jei vis dar būsiu šiam darbe kur esu dabar tai tikrai nenorėčiau jo prarast, nes geri darbai nesimėto su puikiom sąlygom, lankstumu, gera aplinka, galimybe kilti aukšty, ir panašiais dalykais. o vaikas vien meile gyvas ir nebus.aš jau tada kai buvau, jau buvo viskas suplanuota nuo kada į darželį užrašyt, ir pan. negali čia laukt kaži kiek, nes daugiau negausi vietų, vidurį nėštumo jau turi susiplanuot visus šitus dalykus.
na žodžiu, pirmiausiai man reikia leliuko, o daugiau jau matysim kaip čia bus.
vaje kaip karšta šiandien, sakė bus mažiau, ale nė velnio. norėjau išeit pasiviakščiot, bet šiandien ir taip pavargus, vakar super vakare buvo, beveik 12 km praėjau savo ajone, atradau vaikščiojimo takus, super, kaip seniau to nebuvau radus. laukai, pieva, paukščiukai čiulba fainai. man reikia žingsnių, nes prisijungus esu prie tokio projekto pasauliniu mastu, žingsnius su komandom skaičiuojam
29 ir čia buvo... aisku apsirengti nk šviesaus neturėjau tai kaitau. Dar kojos patino ir basutes nuspaudę. Iki db kojas skauda. Fe...
Laba.
Na man gal kitaip atrodo nes tokio darbo "gero" neturejau as ;) manau pagal kiekvieno asmenine situacija priklauso
ir viena sir kitas turi pliusu ir minusu
pas mus pliaupia lauke siandien.. iki pietu neblogas oras buvo, bet dabar jau be sustojimonlyja. Maciau Londone net metro stoti uzdare del potvynio...
maciau foto instagrame is tavo pasivaiksciojimo, tikrai grazu
saunuole del sportu
ai nefainai..
aš tai galvoju ką čia reiks rengtis ir pasiimt į kelionę, visada būna kažko trūksta,arba per daug. nieko negalovjau dar.
maciau foto instagrame is tavo pasivaiksciojimo, tikrai grazu
va va tikrai nuo to dar labai priklauso. mano prieš tai buvusiam darbe ir patiko, bet žinojau, kad man baigias kontraktas, buvau morališkai pasiruošus ir kažkaip atrodė nebus gaila negrįžt, bet čia yra visai kitaip, tikrai myliu savo darbą
ai jo gi ten matei. tie arkliukai fainuoliai tokie buvo..