Aš jau įdegus atvažiavau. Juk kasdien po 1-1,5 val lauke praleisdavau. Tik kojos baltos.
Aš jau įdegus atvažiavau. Juk kasdien po 1-1,5 val lauke praleisdavau. Tik kojos baltos.
O man kaip niekad sia vasara idege kojos.
Nu. Lyja. ....
Užkniso.
Papildyta:
Nu. Lyja. ....
Užkniso.
Ir mane. Taip reikejo rytojaus be lietaus, ech 😯
Užkniso.
Papildyta:
Nu. Lyja. ....
Užkniso.</p></div></blockquote><p>Ir mane. Taip reikejo rytojaus be lietaus, ech 😯</p>
Ką darysi rytoj ?
Mes į sostinę palėksim. Vilnietės kaiskit kavą...☺☺ irgi būt geriau kad nelytų. bet kad ir kitą visą savaitę žada tik lietų. braškėms bus amen.

Ką darysi rytoj ?
Mes į sostinę palėksim. Vilnietės kaiskit kavą...☺☺ irgi būt geriau kad nelytų. bet kad ir kitą visą savaitę žada tik lietų. braškėms bus amen.
I sodyba vaziuosim.
Kad nerodo lietų visą savaitę.
Šiandien namo. Pakeliui pas puskę užsuksim.
Lab ryt
Lietus Lietuvoj.....Lietus Lietuvoj.....
Laisvas savaitgalis, nekažką, kai toks oras, bet pailsėsiu, knygą paskaitysiu, filmą kokį pažiūrėsiu, tai neliūdžiu labai
O jum nebuna taip, kad nuo kavos pykintu?
Mane nuo kavos pykindavo, kuomet būdavau
Ketvirtadienį mačiau kaip vėjas ledų pardavėjų skėtį nunešė. Bėgo pardavėja skėčio gaudyt. O vakar lietui lyjant vaiką ant rankų parsinešiau, ko tais negalėjo niekaip užmigt. Jaučiu per daug įspūdžių vaikui.
Sveikos
nuo kavos nepykina manęs net esant bet buna visko, kam skrandis jautresnis.
Einu i duša, tada i parduotuve atviruko ieskot, ir lauksiu kol vyras grys. Vaziuosim pas kaimynus i ikurtuves, zadam barbekiu kept, tai saslykiuku vakar nusipirkom, ale iesmu niekur nerandam, tai va parduotuvej bandysiu ieskot. Ant mediniu turbut kiaulienos nelabai iskepsim....