Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Pikkolo, ar bent nosį įdegt spėjai? biggrin.gif
Atsakyti

Aš jau įdegus atvažiavau. Juk kasdien po 1-1,5 val lauke praleisdavau. Tik kojos baltos.

Atsakyti

Aš jau įdegus atvažiavau. Juk kasdien po 1-1,5 val lauke praleisdavau. Tik kojos baltos.

O man kaip niekad sia vasara idege kojos.

Atsakyti
Nu. Lyja. ....

Užkniso.
Papildyta:
Nu. Lyja. ....

Užkniso.
Atsakyti

Nu. Lyja. ....

Užkniso.
Papildyta:
Nu. Lyja. ....

Užkniso.

Ir mane. Taip reikejo rytojaus be lietaus, ech 😯

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 06 30, 19:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71702064" data-time="1498841097"><div><p>Nu. Lyja. ....

Užkniso.
Papildyta:
Nu. Lyja. ....

Užkniso.</p></div></blockquote><p>Ir mane. Taip reikejo rytojaus be lietaus, ech 😯</p>

Ką darysi rytoj ?
Mes į sostinę palėksim. Vilnietės kaiskit kavą...☺☺ irgi būt geriau kad nelytų. bet kad ir kitą visą savaitę žada tik lietų. braškėms bus amen.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 birželio 2017 - 21:06
Vrine, ką Vilniuj? Kada kavą kaist? biggrin.gif
Atsakyti

Ką darysi rytoj ?
Mes į sostinę palėksim. Vilnietės kaiskit kavą...☺☺ irgi būt geriau kad nelytų. bet kad ir kitą visą savaitę žada tik lietų. braškėms bus amen.

I sodyba vaziuosim.

Atsakyti

Kad nerodo lietų visą savaitę.

Šiandien namo. Pakeliui pas puskę užsuksim.

Atsakyti

Lab ryt :)

Lietus Lietuvoj.....Lietus  Lietuvoj..... :laugh:

Laisvas savaitgalis, nekažką, kai toks oras, bet pailsėsiu, knygą paskaitysiu, filmą kokį pažiūrėsiu, tai neliūdžiu labai :)

O jum nebuna taip, kad nuo kavos pykintu? 

Mane nuo kavos pykindavo, kuomet būdavau  :nestuke  :)​ 

Atsakyti

Ketvirtadienį mačiau kaip vėjas ledų pardavėjų skėtį nunešė. Bėgo pardavėja skėčio gaudyt. O vakar lietui lyjant vaiką ant rankų parsinešiau, ko tais negalėjo niekaip užmigt. Jaučiu per daug įspūdžių vaikui.

Atsakyti

Sveikos :) 

nuo kavos nepykina manęs net esant  :nestuke bet buna visko, kam skrandis jautresnis. 

Einu i duša, tada i parduotuve atviruko ieskot, ir lauksiu kol vyras grys. Vaziuosim pas kaimynus i ikurtuves, zadam barbekiu kept, tai saslykiuku vakar nusipirkom, ale iesmu niekur nerandam, tai va parduotuvej bandysiu ieskot. Ant mediniu turbut kiaulienos nelabai iskepsim....  :hmm: 

Atsakyti