Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 07, 19:02)
<p>Kolje beeeeeeee.... ko nesakei. Mačiau tik 5 min.  na nuo tos vietos kur apie darželius pasakojai. Galima kaži kur intere dar pasižiūrėt ?  Gražiai atrodai ☺☺ o akvariume žolės tikros ar dirbtinės ? ☺</p>

As pati nemaciau biggrin.gif neprase kad rodys. teta skambina sako matom per tv. tai begau isijungt. tikros smile.gif
Atsakyti
Aš mačiau didis.gif . Bet irgi ne nuo pradžių. Televizorius ėjo, o aš nekreipiau dėmesio. O paskui žiūriu žiūriu, kad man kažkaip tave primena. Ir tada tik mano durnai sutrenktai galvelei dar ir mintis stuktelėjo biggrin.gif . KAS YRA KAS lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 07, 20:37)
Aš mačiau didis.gif . Bet irgi ne nuo pradžių. Televizorius ėjo, o aš nekreipiau dėmesio. O paskui žiūriu žiūriu, kad man kažkaip tave primena. Ir tada tik mano durnai sutrenktai galvelei dar ir mintis stuktelėjo biggrin.gif . KAS YRA KAS  lithuania.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kolje, nemačiau gal bus mediatekoj ikelta

Nu ka einam švesti tongue.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 08, 08:04)
Kolje, nemačiau gal bus mediatekoj ikelta

Nu ka einam švesti tongue.gif  bis.gif

Valiooooo, einam yahoo.gif flirt.gif nail.gif
Pirmą sveikinimą jau gavau el. paštu nuo draugijos, kuriai priklausau, pirmininko lady.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 08, 09:35)
Valiooooo, einam yahoo.gif  flirt.gif  nail.gif
Pirmą sveikinimą jau gavau el. paštu nuo draugijos, kuriai priklausau, pirmininko lady.gif

Aš pirmą nuo pusženčio smile.gif per fb, o antra su trim tulpem nuo kolektyvo vyrų bigsmile.gif

pasmus policija stabde moteris ir po tulpe dave bigsmile.gif , deja kai aš tomis nevazineju neteko to sveikinimo patirt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 kovo 2017 - 09:46
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 08, 09:43)
Aš pirmą nuo pusženčio smile.gif per fb, o antra su trim tulpem nuo kolektyvo vyrų  bigsmile.gif

pasmus policija stabde moteris ir po tulpe dave  bigsmile.gif , deja kai aš tomis nevazineju neteko to sveikinimo patirt  biggrin.gif

Bliamba, aš, kai ne darbe, tai iš darbo tikrai nieko negausiu, o ir vargu, ar ten duoda, baisiai bobiškas kolektyvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 08, 09:55)
Bliamba, aš, kai ne darbe, tai iš darbo tikrai nieko negausiu, o ir vargu, ar ten duoda, baisiai bobiškas kolektyvas smile.gif

tai visai vyrukų neturit?

a dar parūpo kad tavo amariliai kiekvienas i atskira vazoneli isodintas, aš ju daug neturiu, bet galvoju ar ne geriau del vietos stokos juos visus į kokį didesni isodinti kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 kovo 2017 - 10:04
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 08, 09:58)
tai visai vyrukų neturit?

a dar parūpo kad tavo amariliai kiekvienas i atskira vazoneli isodintas, aš ju daug neturiu, bet galvoju ar ne geriau del vietos stokos juos visus į kokį didesni isodinti kartu?

Keturis biggrin.gif . O moterų gal 50 ar net daugiau biggrin.gif Sunku jiems su tek bobų laugh.gif

Atskirai sodinu, nes dažnai skirtingu laiku įsigyju, o be to, baisiai mėgstu kilnoti iš vietos į vietą- kol žydi vienur, peržydi, ar laukia kol antras stiebas skleisis- užleidžia vietą kitam. O ir skirtingu laiku pražįsta, tad gali kartu susodinti gali vienu metu ir nežydėti. Dar dėl ligų, ar kai kurie paoperuoti, tai skirtingo laistymo reikalauja. Be to, vienodų kaip ir neturėjau, ypač tuo pačiu ar panašiu laiku įsigytų, kad kartu žydėtų. Žodžiu - daug priežasčių. Seniau, kai mažai turėjau, sodinau į gražius vazonus, o dabar jau į plastmasinius blush2.gif . Nors šiemet iš naujai pirktų, kai trys vienodi pražydo, kyla mintis kitems metams bandyti juos kartu apgyvendinti biggrin.gif . Jei kartu pailsės ir nesumaišysiu, ar koks kirminas nesuės rolleyes.gif
Atsakyti
tada aišku, o kad juos megsta pagraužti kas tai jau skaitant pastebejau unsure.gif , laukiu kelių iš lenkų, sodinsiu atskirai, tikiuosi žydes dar jie šiais metais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 kovo 2017 - 10:41
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 08, 10:40)
tada aišku, o kad juos megsta pagruazti kas tai jau skaitant pastebejau  unsure.gif , laukiu kelių iš lenku sodinsiu atskirai, tikiuosi žydes dar jie šiais metais

Gal per tą nuolaidą užsisakei?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 08, 10:41)
Gal per tą nuolaidą užsisakei?

nelabai suprantu kokią?
Atsakyti