Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Alatėja_ @ 2017 03 29, 18:27)
jei berniukas smulkus, imčiau dydžiu mažesnius nei pagal lentelę rašo. manasis kūdas, tai, kai buvo 3 m. ėmiau 2T, keturmečiui 3T, penkiamečiui 4T

Aš su carters kelnėm berniukam esu neprašovusi tik iki 24 mėn
Dičkis mano 6 metukų, bet jo liemuo apie 20, tai 4T treninginės carters krenta, gap joggers 4t krenta, 5T krenta ... kas iš tų raištelių, kai nemoka užsirišti
Taisyt neturiu ūpo...sandėliuoju
Su šortais kitaip, tai sakau imsiu 3T ?

Dar reikia pagalbos, gal kas užsakinėjote tik dezodorantus Elizabet Arden (3 vnt už 15,99) ir gali pasakyt, kiek kainuoja? Man reikia iškalkuliuot vieną vnt nes aš ėmiau dar kvepalus, tai sunkiai gaunasi... nenoriu apskaičiuot. Reik bent svorio, tada kažkaip dar suskaičiuosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 30 kovo 2017 - 07:43
The Great Shoe Sale on Macy's
vartotojo įkelta nuotrauka
Renee Puffer Coat on Andrew Marc 60% pukai, 40% plunksnos
On Trend Jewelry on HauteLook
Jewelry Flash Sale on Saks Off 5Th
Handbags on 6PM
Sunglasses on Bluefly
Yoox Under $100
J.Crew Factory
711 SKINNY JEANS on Levi's
Ann Taylor
Papildyta:
PBteen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miminko: 30 kovo 2017 - 08:09
Gal galit priminti kur tos populeriosios vaikiskos slidinejimo kelnytes ax.gif ?
Atsakyti
Nusiunčiau Taurei BABIATORS užsakymą ir galvoju ar neprašoviau???? 5 ir 7 m. vaikams CLASSIC dydis netiks???? blink.gif Aš su babiatoriais nesusidūrus, kito dydžio nei nemačiau?????

Kokio dydžio reiktų 7-metei???? 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2017 03 30, 08:41)
Dar reikia pagalbos, gal kas užsakinėjote tik dezodorantus Elizabet Arden (3 vnt už 15,99) ir gali pasakyt, kiek kainuoja? Man reikia iškalkuliuot vieną vnt nes aš ėmiau dar kvepalus, tai sunkiai gaunasi... nenoriu apskaičiuot. Reik bent svorio, tada kažkaip dar suskaičiuosiu

Parašykite taurei tiesiai emailan taure212@gmail.com, ji jums atrašys mirksiukas.gif O šiaip tai visada reikia paminėti užsakyme, kad norite, jog būtų atskirai suskaičiuota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2017 03 30, 10:08)
Kokio dydžio reiktų 7-metei????  4u.gif  unsure.gif

Aš buvau pirkusi savo 7 - metei 3-7+ Years dydį ir buvo maži.Veidukas tikrai nestambus,normalus.
Papildyta:
Tokius pirkau https://www.diapers....c...4780&sr=1-8
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 03 30, 09:54)
Gal galit priminti kur tos populeriosios vaikiskos slidinejimo kelnytes  ax.gif ?

www.sierratradingpost.com

www.campmor.com

www.landsend.com
Papildyta:
QUOTE(Vasaroti @ 2017 03 30, 10:08)
Nusiunčiau Taurei BABIATORS užsakymą ir galvoju ar neprašoviau???? 5 ir 7 m. vaikams CLASSIC dydis netiks????  blink.gif Aš su babiatoriais nesusidūrus, kito dydžio nei nemačiau?????

Aš rinkčiausi didesnį dydį, kad nespaustų vaikučiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2017 03 30, 09:08)
Nusiunčiau Taurei BABIATORS užsakymą ir galvoju ar neprašoviau???? 5 ir 7 m. vaikams CLASSIC dydis netiks????  blink.gif Aš su babiatoriais nesusidūrus, kito dydžio nei nemačiau?????

mazinti tie akinukai labai. tokiem yra jau ne babiatoriai bet SHADEZ vadinasi.

va tokie

https://www.amazon.d...b...iators&th=1
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 03 30, 11:01)
mazinti tie akinukai labai. tokiem yra jau ne babiatoriai bet SHADEZ vadinasi.

va tokie

https://www.amazon.d...b...iators&th=1

tikrai,kad mažinti drinks_cheers.gif maniškei gal net 7 dar nebuvo-kojelės išsiskėtusios akinukų jau buvo ir šiaip maži rolleyes.gif šiaip faini,gražūs akinukai wub.gif
saviškiui ėmei tokius?kokia kaina jau galima imt smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 03 30, 09:38)
Aš buvau pirkusi savo 7 - metei 3-7+ Years dydį ir buvo maži.Veidukas tikrai nestambus,normalus.
Papildyta:
Tokius pirkau https://www.diapers....c...4780&sr=1-8

Bet čia irgi CLASSIC dydis, tik Babiators puslapyje CLASSIC rašo 3-5 metams, o jūsų nuorodoje CLASSIC 3 - 7+....

Bet jaučiu čia TIE PATYS, ar ne??

Mano penkiametei 3-5 (galimai 3-7+) gal dar visai tiktų?? Tai tik 7-metei kitų tada gal reiktų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2017 03 30, 11:11)
Bet čia irgi CLASSIC dydis, tik Babiators puslapyje CLASSIC rašo 3-5 metams, o jūsų nuorodoje CLASSIC 3 - 7+....

Bet jaučiu čia TIE PATYS, ar ne??

Mano penkiametei 3-5 (galimai 3-7+) gal dar visai tiktų?? Tai tik 7-metei kitų tada gal reiktų?  unsure.gif

Nežinau ar tie patys unsure.gif
Penkiametei gal dar ir galima imt (ir tai nebent smulkus veidukas),bet 7-metei tikrai neimčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 03 30, 10:41)
Nežinau ar tie patys  unsure.gif
Penkiametei gal dar ir galima imt (ir tai nebent smulkus veidukas),bet 7-metei tikrai neimčiau  ax.gif

Aš pirkau pernai. Ne sau, draugei. Jos vaikui tiek pat ir buvo maži tada siūlė mano vaikui jam irgi maži. Tada kitokių neradau teko pirkt šituos. Šitie lyg kiek didoki.
Bet tie mažesni tai iki pusės akies.

Atsakyti