Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(JMD @ 2017 03 30, 12:43)
Aš pirkau pernai. Ne sau, draugei. Jos vaikui tiek pat ir buvo maži tada siūlė mano vaikui jam irgi maži. Tada kitokių neradau teko pirkt šituos. Šitie lyg kiek didoki.
Bet tie mažesni tai iki pusės akies.

Oho koks vaikinas thumbup.gif wub.gif kiek foto matosi , tai nieko jie nedideli , geri smile.gif gražus stiliovas vaikis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 03 30, 11:54)
Oho koks vaikinas thumbup.gif  wub.gif kiek foto matosi , tai nieko jie nedideli , geri  smile.gif gražus stiliovas vaikis  wub.gif

Pasididinus fotke matosi, kad akiniai ne ant nosies sedi o laikosi ant zandu ir jam kojeles per placios. Man nelabai ta forma patinka, tiksliau visia nepatinka, bet polaroidus sukale dvejus, o akys jo jautrios sualei, tai pirkau situos. Nes reikejo atostogoms. Siemet didesnis, veidas gal kiek paplatejes bus. Dar nematavau smile.gif gal griau "sedes"
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 03 30, 11:43)
Aš pirkau pernai. Ne sau, draugei. Jos vaikui tiek pat ir buvo maži tada siūlė mano vaikui jam irgi maži. Tada kitokių neradau teko pirkt šituos. Šitie lyg kiek didoki.
Bet tie mažesni tai iki pusės akies.
vartotojo įkelta nuotrauka

Savo 4.5 panelei emiau 3-5dydi. Ant dezutes parasyta 3-7+ ji smulkute tai akinukai kaip tik ir dar manau kitiems metams bus tikrai geri. Uzdejau savo pavalgiusiam 8meciui tai tikrai prasosi didesniu. Grazus, minksti, bet va spalva netinka doh.gif - nemergaitiska(oranziniai) doh.gif
Atsakyti
Mamytes, vis dar galioja 35% nuolaida ORIGINAL BABIATORS akinukams (keturioms spalvytems) su koduku HOPPY35 - prisijunkite 4u.gif
ORIGINAL BABIATORS
Jei nusiziurejote kitus BABIATORS akinukus - turime ir 15% nuolaidele, pasitikrinkite krepselyje irasiusios koduka WELCOME15 bigsmile.gif
BABIATORS
Atsakyti
Trūksta $14 iki freeship

www.vitacost.com

Trūksta $35 iki freeship

fisher-price.mattel.com/shop/en-us/fp/thomas-friends-trackmaster/thomas-friends-trackmaster-flying-scotsman-dfm88#BVOSContainer

www.loft.com trūksta $47 iki freeship

Krepšiuke kaina $17.99. Tie raštai wub.gif wub.gif wub.gif

www.loft.com/baroque-linen-tee/421997?skuId=22499776&defaultColor=9154&prodId=421997

Atsakyti
Merginos, HELP
kur perkate adapterius i rozete, kad is amerikonisku i euro pereit???
Atsakyti
QUOTE(mirgute @ 2017 03 30, 13:57)
Merginos, HELP

Amazone radau situos, gal tiks, pazekit 4u.gif
Ceptics USA to Europe Asia Plug Adapter - CE Certified - RoHS Compliant - 6 Pack
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miminko: 30 kovo 2017 - 13:48
www.macys.com/shop/product/lauren-ralph-lauren-dryden-debby-suede-drawstring?ID=2962156

www.oshkosh.com

Mamytėms, artėjančios Mamytės dienos proga
wub.gif wub.gif wub.gif

VĖRINYS

Dar ir mamytei, ir jums mirksiukas.gif

www.theperfumespot.com/green-tea-women-elizabeth-arden-item-code-awgrnt15cd3.html

Atsakyti
QUOTE(mirgute @ 2017 03 30, 13:57)
Merginos, HELP

Sūnus kaip tik vyko į JAV, tai prieš mėnesį pirkau www.kilobaitas.lt, viename yra perėjimas : UK, JAV, Australijai, EU.
Atsakyti
Mergaitės, junkitės pasidalinti ship www.zulily.com

Trūksta $35 iki freeship. XTRA 50% OFF CLEARANCE.* USE CODE ALLMINE. PLUS, EXTRA 20% OFF YOUR J.CREW CREDIT CARD PURCHASE.*** IN STORES & ONLINE. SOME EXCLUSIONS APPLY. USE CODE CARD20 factory.jcrew.com

Papildyta:
Trūksta $25 iki freeship www.lasenza.com

LIEMENĖLIŲ KAINA GERULĖ, BENT MAN JOS TOOOOOOOOOBULOS

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 30 kovo 2017 - 15:11
QUOTE(miminko @ 2017 03 30, 13:47)

Senukuose ir Ermitaze tikrai yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2017 03 30, 16:10)
LIEMENĖLIŲ KAINA GERULĖ, BENT MAN JOS TOOOOOOOOOBULOS

dauguma mažintos,taip?