Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Sveikos,

Gal kas is Santariskiu, Jeruzales, centro vaziuos i Pilaite siuntinuko ir galetu prigriebti mano nedideli (palaidine)?
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 02 05, 21:36)
Kaunietes, sekit vilnieciu pavyzdziu - per viena diena beveik viskas atsiimta. aciu uz tai labai

Aš tai tikrai nesuprantu, koks gali būti tinkamesnis laikas pasiimti nei savaitgalis. Nei į darbą reikia, nei vaikų į mokyklą vežti. Visada pareigingai atvažiuoja siuntinių pasiimti iš RUmšiškių, Kėdainių, Jurbarko. O kurios vietoj gyvena, amžiais nepakeliui joms. Gi nebus, kad tame pačiame name, kur gyvenate prekes Jums dalins.
Gavau 6 dėžes, tai lygiai tiek ir liko, nes kažkiek pasiėmė, bet dar nuo anksčiau 2 dėžės nepaimtų gulėjo. Žodžiu, mano namai ne sandėlys, kas napasiimsite, tikrai nesaugosiu ir nesiskųskite, kad kažkas dingo. Kas ten į svečius pas mane norėjo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Temidė,2017 02 05, 21:37]
Aš tai tikrai nesuprantu, koks gali būti tinkamesnis laikas pasiimti nei savaitgalis. Nei į darbą reikia, nei vaikų į mokyklą vežti. Visada pareigingai atvažiuoja siuntinių pasiimti iš RUmšiškių, Kėdainių, Jurbarko. O kurios vietoj gyvena, amžiais nepakeliui joms. Gi nebus, kad tame pačiame name, kur gyvenate prekes Jums dalins.
Gavau 6 dėžes, tai lygiai tiek ir liko, nes kažkiek pasiėmė, bet dar nuo anksčiau 2 dėžės nepaimtų gulėjo. Žodžiu, mano namai ne sandėlys, kas napasiimsite, tikrai nesaugosiu ir nesiskųskite, kad kažkas dingo. Kas ten į svečius pas mane norėjo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
[/quot

Todel ir nesinori paimti siuntiniu, nes nera operatyvumo pasiimant. Nesuprantu ar nereikia daiktu, ar su apmokejimais visuomet problemos.

Jei vyks dalybos tai garsiai saukit greitai istustinsim namus.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2017 02 05, 21:37)
Kas ten į svečius pas mane norėjo?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Greit visos lekiat pasiimti, nes ateis plėšikė NERA ir jums liks tik baronkos skylė biggrin.gif
Atsakyti
TH rankines, dar galiotu papildoma 10 proc nuolaida

TH rankines
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2017 02 05, 21:37)
Gavau 6 dėžes, tai lygiai tiek ir liko, nes kažkiek pasiėmė, bet dar nuo anksčiau 2 dėžės nepaimtų gulėjo. Žodžiu, mano namai ne sandėlys, kas napasiimsite, tikrai nesaugosiu ir nesiskųskite, kad kažkas dingo. Kas ten į svečius pas mane norėjo?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ir ilgesnio/VISIEMS PATOGAUS dalijimo BET KURIA SAVAITES DIENA laiko nei Temides, kuri priima IKI VELUMOS, TIKRAI NEBUNA...
TAD NESUPRANTU NEATSIEMIMO PRIEZASTIES. NUOSIRDZIAI SAKAU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 05 vasario 2017 - 22:20
2.3d siuntimo skaiciukai baigti!
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 02 05, 23:15)
ir ilgesnio/VISIEMS PATOGAUS dalijimo BET KURIA SAVAITES DIENA laiko nei Temides, kuri priima IKI VELUMOS, TIKRAI NEBUNA...
TAD NESUPRANTU NEATSIEMIMO PRIEZASTIES. NUOSIRDZIAI SAKAU.

gal atsakytu kazkas is neatsiimanciu ax.gif
Aisku, dabar niekas neprisipazins biggrin.gif
Vieta patogi, jei ne darbo diena, tai savaitgali, kaip ir sako Temide.
Gal perka daiktus vasaros sezonui ziema i atvirksciai biggrin.gif biggrin.gif , tada Temidei tikrai reiks eit i turgu biggrin.gif arba laukt sveciu kas atleks pasidalinti biggrin.gif
Atsakyti
ANN TAYLOR 70% nuolaida Sale megztukams bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 05 vasario 2017 - 23:27
Anntaylor paleido 60 proc nuolaida sale prekems, renkame bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2017 02 05, 23:26)
ANN TAYLOR 70% nuolaida Sale megztukams bigsmile.gif

O wow bigsmile.gif

Grazuolis - tik 15 $ bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 05 vasario 2017 - 23:39

ir labai laukiu bent vieno uzsakymo is uggcloset - kainos su 50% off ir dar papildomai 15% off kasike - labai gera, retai pasitaikanti proga, isigyti ugg pigiau

55.24

84.99

61.19

63.74

82.44

vyr - 69.69
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 06 vasario 2017 - 00:09

Turime laisva su didele nuolaida pirkta sia jcrew mergaitiska 14dydzio striukyte, kaina su siuntimu i lt tik 48eur

Girls' colorblock marshmallow puffer jacket in neon Item F4384

Ir dar perleidziam skaiciukus sio populiariojo jcrew kasmyro-vilnos golfuko, dydis Small, pirkta uz 77.99$, kaina iki lt bus 90eur-pakeliui i Lietuva jis

Striped turtleneck in wool-cashmere Item F9409
Atsakyti