Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Patarkit prasau  :rolleyes:  koki dydi siu ugg imti vyrui, nesiojanciam eu 44,5 http://www.ugg.com/u...8855945222.html

aciu  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(nikolytesirdele @ 2017 02 06, 12:45)
gaila nepagavau tos rankines, taip pigiai buvo. is perpardavinetoju gaila pirkti

Zinoma kad neverta, manau atsiras kokiu vertu modeliu ir gera kaina tiesiog kantrybes
Pagausit savo svajoniu tasiuka:)
Atsakyti
qqq tai pas ka bus ALYTAUS siunta? labai nekantrauju
Atsakyti

Ne tai viskas tvarkoj,juokauju,juk zinai,kad pirma diena visad pasiimu viska ;) Siaip galvojau nera to,ka Kate rase pastuke prie skaiciu,kad is vieno uzsakymo truko daikciuko,negalvojau,kad to atejusio. :) Zodziu visks ok, apsisarvuoju kantrybe ir laukiu  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Storma @ 2017 02 06, 09:26)
<p>Ne tai viskas tvarkoj,juokauju,juk zinai,kad pirma diena visad pasiimu viska ;) Siaip galvojau nera to,ka Kate rase pastuke prie skaiciu,kad is vieno uzsakymo truko daikciuko,negalvojau,kad to atejusio. smile.gif Zodziu visks ok, apsisarvuoju kantrybe ir laukiu  4u.gif​ </p>

žiūrėk tu man biggrin.gif laikykis pavyzdingos vardo biggrin.gif labai šaunu, kai merginos pasiema viską laiku. Tuomet ir naujų siuntelių ruošimas nesitrukdo. Nes labai daug laiko atima tas dėliojimas iš vieno kampo į kitą smile.gif geriau tą laiką dalint, nei senus neatsiimtus dėliot ir tikrint vis iš naujo biggrin.gif
Atsakyti

Zuika, as siandien atsiusiu daiktu  :4u: As is tu nelabai pavyzdingu  :huh2: 

O nike mano uzsakymo nenupirkot dar? Bijau, kad dydziu neliks vaikui.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2017 02 06, 12:41)
<p>Zuika, as siandien atsiusiu daiktu  4u.gif As is tu nelabai pavyzdingu  huh.gif </p><p>O nike mano uzsakymo nenupirkot dar? Bijau, kad dydziu neliks vaikui.  4u.gif </p><p></p>

Nepirkome, truksta iki free shipo.

Mergaites, laukiame kompanijos is Nike 4u.gif

Renkasi krepsiukai is:

Jcrew
Anntaylor
Hautelook / Nordstromrack
Harney
Gymboree
Crazy8
GAP / ON
Atsakyti
Merginos, ar uniqlo daug truksta iki free shipo ?
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2017 02 06, 09:41)
<p>Zuika, as siandien atsiusiu daiktu  4u.gif As is tu nelabai pavyzdingu  huh.gif </p><p>O nike mano uzsakymo nenupirkot dar? Bijau, kad dydziu neliks vaikui.  4u.gif </p><p></p>

Oi agniukee, kad brolis jau nera toks nepavyzdingas bigsmile.gif
Atsakyti
Pas ka bus Tauragės siunta, ar jau gauta? smile.gif
Atsakyti
Anntaylor - iki trecio krepsio free shipo truksta 43 $
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 06, 13:06)
Merginos, ar uniqlo daug truksta iki free shipo ?

Cia katulio valdos, bet neatrodo, kad butu daug uzsakymu 4u.gif

Jcrew - iki free shipo truksta 48 $, labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 06 vasario 2017 - 13:50

Aš tai suprantu, jei parašytos atsiėmimui TRYS dienos, tai niekas čia dar neveluojama :hmm: ne visi sėdi savaitgaliais namie nosis į e-mailą sukišę, laukdami "start" :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 06 vasario 2017 - 14:07