Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Jau turejo tikrai gaut daug kas šias.
240eb4ad40cf.jpg
Saldainis wub.giftik gaila susimažinau.Gal kas keistis noretų
Pas mane XS. Noriu S .

Gal kas nebenores XS arba S mielai priglausiu  :4u: 

Atsakyti
Labai ieškau talpios piniginės, gal kur matėt ir/ar galit rekomenduoti?
Atsakyti
Aciu, kaip visada viskas tiko ir patiko, o dukra MK kedukais liko suzaveta, o tai buna lb retai:) Jei kartais bus dar uz tokia kaina mielai sau dar paimciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozenyte: 11 vasario 2017 - 18:03
Ar renkat Armani Exchange?
Nu jau kaip prireike vienos sukneles, kad nerandu net sau vietos namie biggrin.gif
Gal kas dydzius pakomentuos? Rinktis savo dydi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkaa: 11 vasario 2017 - 18:13
QUOTE(agniukee @ 2017 02 11, 18:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kuti" data-cid="71432692" data-time="1486816037"><div><p>Jau turejo tikrai gaut daug kas šias.
<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.radikal.ru'>vartotojo įkelta nuotrauka</a>
Saldainis vartotojo įkelta nuotraukatik gaila susimažinau.Gal kas keistis noretų
Pas mane XS. Noriu S .</p></div></blockquote><p></p><p>Gal kas nebenores XS arba S mielai priglausiu  4u.gif </p>

Agniuke, as parduodu, s, parasiau jums az
Atsakyti
QUOTE(Optiva @ 2017 02 11, 14:39)
Na mergaitės, Alytus gauta 01.27 ir ilgai laukta 12.28 siuntelės , žinutes surašiau, laukiu 14 - 21 val.  4u.gif pasukit prieš važiuojant  smile.gif

Kitom dienom skambinkit - sutarsim laika smile.gif
Atsakyti
Gal galetu kas nors parekomenduoti kur ieskoti odiniu vyrisku tasiu per peti? Aciu ;)
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 02 11, 14:29)
Aha, tie patys  wub.gif

tai parsykite su kokia peda koki dydi pirkote gal galite i az foto imesti, ziurejau ir as i juos wub.gif wub.gif susilaikiau
Atsakyti
QUOTE(Angelina555 @ 2017 02 11, 18:24)
Gal galetu kas nors parekomenduoti kur ieskoti odiniu vyrisku tasiu per peti? Aciu ;)

Lietuvoj tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinkaa @ 2017 02 11, 18:12)
Ar renkat Armani Exchange?
Nu jau kaip prireike vienos sukneles, kad nerandu net sau vietos namie  biggrin.gif
Gal kas dydzius pakomentuos? Rinktis savo dydi?

Renkame ir labai mazai truksta
Man atitiko dydziAi
Atsakyti
QUOTE(Angelina555 @ 2017 02 11, 18:24)

Maniskis turi coach 🌷
Atsakyti

Gal butu norinciu prisijungti prie REVOLVE ax.gif neblogas sale siuo metu 4u.gif

Revolve
Atsakyti
QUOTE(Angelina555 @ 2017 02 11, 15:24)

aš wilson leather pirkau 4u.gif

Kate, čia Tu LT pirkis biggrin.gif mums ir iš US gerai biggrin.gif
Atsakyti