Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(nattti @ 2017 02 11, 22:11)
kokia parduotuve?

mk ir dar ardeno diezika atsiunciau du buvo laiskuciai , trecias laiskas asmeninis katei buvo:))))
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2017 02 11, 22:40)
mk ir dar ardeno diezika atsiunciau du buvo laiskuciai , trecias laiskas asmeninis katei buvo:))))

nei kors, nei arden negavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2017 02 11, 22:40)

Ir as nieko negavau.
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 02 11, 22:47)
Ir as nieko negavau.

tai gal atsigaus serveris išssiųs jums
Pranešimus visus surašiau narėms, dvi jau prekytes pasiėmė narės smile.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2017 02 11, 22:51)
tai gal atsigaus serveris išssiųs jums
Pranešimus visus surašiau narėms, dvi jau prekytes pasiėmė narės smile.gif  smile.gif  wub.gif

Turbut. Jei del redazi, susirasem su ja jau ir issiaiskinome
Atsakyti
Gal galit priminti NB 530 modeliukas didintas? Su 25 cm kokį dydį imti unsure.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už prekes, viskas super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 02 11, 23:01)
Turbut. Jei del redazi, susirasem su ja jau ir issiaiskinome

tik dar atsiųskite adresą man kokiu turėsiu išssiųsti jums tą prekytę vieną, lauksiu

taip susikalbėjome ir su redazi wub.gif
Atsakyti
Ir aš noriu padėkoti už siuntinuką mirksiukas.gif Atsiprašau, kad šį kart nekantri tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 11, 23:02)
Gal galit priminti NB 530 modeliukas didintas? Su 25  cm kokį dydį imti unsure.gif

As pirkau, tai mazintas kaip ir kiti NB. Mano koja siaura 24.5 cm, visu batu iprastai perku 7, NB 501 modelio turiu 7.5, siu taip pat pirkau 7.5, tai tokie tik tik, tikiuosi nespaus nesioti, bet sakyciau 501 modelis didesni nei 530 to paties dydzio. Bet laaaabai man jie patiko, labai grazus

CK paltas - 6 dydis 46.59 $
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 12 vasario 2017 - 00:15
Kate25 ir visoms kitoms, komandoje esančioms mergaitėms, dėkoju ir džiaugiuosiu... bučkis už Jūsų darbą ir laimė mums gauti tokias nuostabias gėrybes... bigsmile.gif sokiai.gif wub.gif

O vyrui Ralph, kaip gerai pataikiau, idealiai... vaizdelis geresnis, nei kaip ant jų modelių. biggrin.gif
sau taip nepataikau huh.gif dry.gif laugh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks.gif

p.s. O kaip su American Eagle suknelių dydžiais? Atitinka, o gal pamažinti? Jei tarpinis dydis, tai į kurią pusę nuokrypį daryt? ax.gif
Atsakyti
2.10d siuntos skaiciukai baigti!
Papildyta:
QUOTE(Haus @ 2017 02 12, 00:16)
Kate25 ir visoms kitoms, komandoje esančioms mergaitėms, dėkoju ir džiaugiuosiu... bučkis už Jūsų darbą ir laimė mums gauti tokias nuostabias gėrybes...  bigsmile.gif  sokiai.gif   wub.gif

O vyrui Ralph, kaip gerai pataikiau, idealiai... vaizdelis geresnis, nei kaip ant jų modelių.  biggrin.gif
sau taip nepataikau  huh.gif  dry.gif laugh.gif
http://banners.adnet...loseButton4.jpg
4u.gif  4u.gif  4u.gif  aciuks.gif
p.s. O kaip su American Eagle suknelių dydžiais? Atitinka, o gal pamažinti? Jei tarpinis dydis, tai į kurią pusę nuokrypį daryt?  ax.gif

Aciu Jums ir visoms kitoms mergaitems uz pirkininukus, padekas. Mums smagu, kai jus dziaugiates ir daikciukai tinka 4u.gif

Del american - cia labiau jaunimui skirta linija, tai kazkiek pamazinta. cia mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 12 vasario 2017 - 03:33