Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos,

labai labai gražios foto, pavydžiu šiek tiek jum pasivaikščiojimo, tyliai galvojau gal ir man pavyktų, kaip ir reikalų sostinėj yra, o panoms kiek laimės būtų.....o bet tačiau, su "kūdikiu" ant rankų nesigavo...beje į vetkę jau vakar lėkiau, pabijojau laukt šio vakaro. 3 mėn kačiukas sveria 700g, jau persirgo visom ligom praktiškai.....bijojau, kad gal inkstai atsisakinėja. Į veną pataikė, kateterį įstatė, bet kraujas nebėgo...užteko tik bendram kraujui...o mums parametrų reikia...bendras kraujas normoj, palašino lašinę nuskuto kitą kojytę ir ten nebėga...tada skuto kakliuką...čia aš jau išėjau už durų, iš jungo venos kraujo užteko, prarametai geri, inkstai, kepenys, ir t. t. normoj, nei uždegimo nei anemijos kraujas norėdė, liko dar pora baubų- leukemija ir vadinamas kačių ziv....testai neigiami. Taigi kaip ir sveikas katinas, o nevalgo..kartu su vetu nusprendėm kad lieka tie bjaurybės kirminai( jis nekirminintas..nes nebuvo kada, vos pasveiksta ir vėl kažką pasigauna) Prisilašinom, susileidom vitaminų, namo iki vakaro kas 2 val maitinau, dar suviduriavo....guliau su nekokia nuotaika, tai negera, neramu du mėnesius vargstam abu....prabudau anksti, bet užmygt daugiau nesigavo, labai neramu...ir ką atidarius bokso (didelio, ačiū Merfei) dureles, pirmas išsiropštė, bėgte prie spintelių(ten pjaustoma mėsa) ir rėkti, o paskui paskui bliudelį vėl bėgte į boksą, su didžiausiiu apetitu, suvalgė 4 vištos širdeles...nuotaika pasitaisė....bet šiandien žada nukirmininti...aišku lašinę palašins, kateteris kojitėje...truputį neramu...

Gilė labai simpatulka :wub: 

Špygala visai užaugo

Atsakyti

Sveikatos mažiukui, gal pradės valgyti ir augti :)

Atsakyti

Gufis šiandien ryte pirmas pas vetą sėdėjo.... deja, vėl viskas atsinaujino..... kartojam vaistus...... vėl viskas iš naujo..... o jau atrodė kad viskas ok, vakar tik bac per pietus ir užsimerkė abi akys...... kadangi vaistu turiu, sudaviau, sveikoji šiandien ryte atsimerkė..... pažeistoji užsipilkino..... vėl viskas iš pradžių....

Atsakyti

Apus vajej :(  Nu blyn zaraza kad prikibus :( Tikiuosi visgi kad vaistai padės ir nereiks papildomos intervencijos- operacijos  :4u:​ 

Atsakyti

Apus, oi kaip nesmagu. Sveikatos Gufyčiui  :4u: 

Diinka, ir judu ten laikykitės su murzalu... laikau sumegztas uodegas, kad laimingai nusikirmintų ir atsigautų vaikis

Labos  :4u: 

Labai smagu vakar buvo :super: norėsiu pakartoti  :rolleyes: 

tik šiandien aš kažkokia asociali... bet skaitau  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveikatos katukam, gaila, kad ligos puola 4u.gif greičiau visiem visiško išsveikimo 4u.gif
Aš vos gyva po savaitgalio, daugiau emociškai išsunkta, tai Bela šį rytą matyt pjuto, kad reik linksmint šeimininkus, vos spėjau gaudyt daiktus, kurie trukdė katukui normaliai pasivaikščiot lentynų trasa biggrin.gif
Atsakyti
Diinka, nu gal gi pramuš ant valgymo mažiuką...to ir linkiu 4u.gif

Apus, nu bet tikrai kažkokia zaraza gyvibinga. Jau tiek vaistų Gufis gavo ir vis tiek negerai blink.gif

Gielux, ale prisikraunat tų daiktų ant lentynų, vis jums maža ir maža, prasieiti Belai nėra kur mirksiukas.gif

Įdomu, kaip ten Vilkrai naujam darbe sekasi rolleyes.gif
Atsakyti

Man rods, UAB'as pamiršo apsvarstyti (ir priimti) Mikos paraišką. 

Esu giliai įsitikinęs, kad plunksnų radimo specas yra labai vertingas darbuotojas.

Spaudžiu lapcę naujai mūsų Reikalingųjų ir besislepiančių plunksnų greitojo ir efektyviojo radimo magistrei Mikai

Pedras - Jurgelis Meistrelis

c5a6998c5b9ce7908112a072292ebac0928.jpg

Nesvarstytinas ir neginčytinas plunksnelių poreikis čia:  https://www.youtube....f99S83Zw0&t=26s

Atsakyti
Labukas.
Šiandien ir tempas, pasakysiu...
Ryte labai ne kaip atsikėliau. Sunku buvo, nes vėlokai atsigulėm.
O darbe baisi apgultis, visur su trenksmais lėkt, vėluoju, lekiu kaip kokis beprotis.
Viena paguoda - indaplovę turiu, vonią apsirankiojau. Žodžiu, remontus stumiu priekin.

Giliukas mano meila - jau toks žvilgsniukas
. Labai graži ir jo moteriška atitikmuo, išdykus dar.
Šuniukai wub.gif
Varau pasiimti kodatorių ir į dažų pardoškutę.
Bučkis visiems.
4u.gif
Diinka - kumštukai laikomi.
Gufiukui sveikatos.
Atsakyti

Gufyčiui - daug daug gijimo balionėlių  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

Diinka - mažutėliui irgi sveikatos kibiras  :4u:  :4u:  :4u: 

Pedras kad linksminasi, ale kokis vikruolis  :D  :D 

Belos pasivaikščiojimas lentynomis su kliūtimis  :D  Gielux - tikiuosi nesudėjai atgal tų daiktų, kurie Belai praeiti trukdė  :) 

Džiugu dėl Špygalos, kad jai gera savo namuose  :wub: 

Erode - sėkmės remontuose ir kad greičiau anys pasibaigtų  :4u: 

Atsakyti

Įdomu, kaip ten Vilkrai naujam darbe sekasi rolleyes.gif

Vilkra nežino.. :unsure:  na nuėjau, na padėlioaju iš vieno exelio failo į kitą skaičius kelias valandas, na pabendravau su potencialiomis kolegėmis ir viršininke. Na suuuper malonūs žmonės. Bet.. Aš ne vienintelė. Taigi- laukiu žinių.Aš ar ne aš.

Atsakyti

Vilkra - laukau kumštus suspaudus ir katinų uodegas sumezgiau, kad viskas pasisektų  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti