Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sniego ir pasivaikščiojimo tema:

DSC_3087.jpg

Atsakyti

Apus, tai kelinta tu ten buvai? Neiluva nuo 7 ryto dirba, tai jie jau turėjo kiemą pritrepsenti :)

Jie dar buvo nepritrepsinę :) bent jau mano pusėj :)

Atsakyti

Labuka,

sveikatos katinėliams  :4u:  :4u:  :4u: 

Apus, aš nešioju kostiumėlius.... jei su suknia, tai su švarku.... perku kur.... dažniausiai turguje arba Kauno bazėje.... parduotuvėse, o ypač Lelijoj man brangokoka  :rolleyes: 

Sniego pas mus nė kvapo...

Atsakyti

Dar viena foto iš anksčiau (panašią buvau įdėjusi, bet ten kitas takelis):

450894_7b6d6e0fac8743279e15e048a12147e32

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Grikelis kukulėlis  :4u: 

Ir Šponkučio paukštukai :super:

Apus, man geriausiai pritinka ir dėvisi Promod ir Zara, bet gaunasi apie 100 pinigų jei ne išpardavimas (o per išpardavimą dažnai dydžių nebūna)... kita vertus, vieną Promod turiu 10 metų ir nenuseno jei ką :rolleyes: nei morališkai, nei susidėvėjo.  Lelija tai nežinau kaip savo nepigučius rūbelius konstruoja, bet ant manęs kaip vogti atrodo  :blink: kaip ir Mango :rolleyes:  (beje kokybė dabar tragiška)...

Atsakyti

Teta Apuš dirbu namie, guliu , valgau, mėtau plaukuš, drąškau lovą, šunki ta šavaitė ....

36c9841b1271c29fa6bafb89eea050b8697.jpg

Atsakyti

Monton Apus :)  arba Promod , Zara nebent tik sezonui paskui jie kažkaip suplysta arba aš suplešau turiu sugebėjimus sugadint daiktus :) 

Atsakyti

Labas rytas,

kiekvienam savi niuansai su tais kostiumėliais... Man pastaruosius keletą metų neaktualu. Bet kai buvo aktualu (aš tada dar ir liesesnė buvau), tai žudydavausi beieškodama. Ant tokių beždžionių kaip aš niekas nesiuva. :rolleyes:  Jei kelnes vienur kitur dar pritaikydavau, tai švarko rankovės visur 3/4... Kažkada kažkoks Zaros švarkelis tiko, kažkada kažkokias rankoves prailgino porą cm, nes buvo iš ko. O šiaip reikdavo ieškoti toj pačioj Lelijoj ar kažkokiose visai kosminėse parduotuvėse išparduotuvėse, kur jie turi spec. dydžius aukštoms.

O čia dar į paukštukų seriją;

8a4ef45ddea66ec5faca89b4d2793beb658.jpg

O čia tie patys paukštukai iškirpti:

750f1f5f8a90a564cf824a1b68b9c49a403.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 24 sausio 2017 - 10:09
Labas rytas smile.gif
Nuostabios nuotraukos ir sekmadieninis jūsų pasivaikščiojimas. O aš sekmadienį pratingėjau ax.gif
Sveikatos Gufyčiui ir visiems kam jos trūksta 4u.gif
Mano chebra tinginiauja...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Lapyna dar aukštam tai dar pasirinkimas yra, o storam nykštukui be šansų ką nors rasti :) Jei jau kelnės tinka tai trumpint reikia pusmetriu :) Apie švarkus nešneku net :D Reikia eiti badauti man :)

Atsakyti

Žinokit Ozą apėjau patiko 1 kostiumas, jo kaina nepatiko..... Europą apėjau, patiko 2 kostiumai, 1 kana vėl nepatiko, nu kitas jau daug maž..... nu aš planuoju į 500 tilpt,  ( reik rimtom pareigom, rimto kostiumo) daugiau jau man kosmosas. Lelijoj buvau, nu man ten 60+ amžius, Montone nieko ner, Zara visi apsivėlę, vo Promod dar nebuvau....

Vo Giliukas akių atgaiva :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 24 sausio 2017 - 10:24

Sagyt, per ilgą galima patrumpinti. Bet kai smarkiai per trumpa.... nu niekaip. :( Mano bendradarbė - šlanga švarkus tik pas siuvėją siūdavosi. Aš kažkaip patingėjau... Daug kartų matuot... Mano bėda, kad ne tik rankos ilgos, bet ir pečiai platūs. Paauglystėj, pamenu, tėvo marškinius pabaigdavau sudrožt, nes moteriškų mano dydžio nebūdavo :) O ir šiaip visokius maišus nešiodavau: imi n dydžių per didelį, tada rankovės daugmaž, o visa kita plevėsuoja :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 24 sausio 2017 - 10:28