Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos


Vilkra, čia po kiek laiko? Aš šiandien mačiau kaip Spurga praeinančiai Belai arba šoną palaižyt norėjo, ar įkast :D

Po 1,5 metų.. Šiaip atvirų stiprių konfliktų tarp jų nėra- bet 'sostų karai' tikrai vyksta. Lapė labai labai nori nuversi Trišę- bet Trišės pusėje alfa patinas- o jo Lapė bijo kaip nelabasis švęsto vandens ( na nesutampa jų biolaukai visiškai)

 O šiaip medikės - auuuu- labai reikia konsultacijos- manęs laukiančios operacijos klausimu. Ryt paskambinsiu savo gydytojai- bet iki rytojaus- dar taip toli. O klausimas baigia mane suėsti..

Atsakyti

Kuo galim, tuo padedam.

Atsakyti

Labas rytas, mergytės.Kaip keista, ir savotiškai malonu,kad manęs pasigedote.Viskas ok pas mane,tik buvau atkirsta nuo šiuolaikinių technologijų.O ir atostogauju.Linkiu visoms geros dienos.Vilkrai atskiras apkabinimas.Laikykis,viskas bus gerai.Mes mintimis siūsim kuo didžiausius sveikatos debesis.Čia specialiai tau :oro_buckis: 67dcf4047b70.jpg

Atsakyti
labas rytas,
geros savaitės linkim smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Lisitėja, gerai, kad atsiradai :)

Gėlės namuose - negaliu atsistebėti  :hmm:  :D  pas mane tokia idilė truktų kokias 2 minutes :) pirkau mamos dienos proga anytai gėlių, tai tik parėjus, nespėjus nusiauti, Pedras jas jau nusitempė  :oh:​ 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 14 gegužės 2018 - 10:52

Labukas,

pas mane gėlės irgi ramios, nenervina katinuko  :rolleyes:​ 

Atsakyti
oi pas mus irgi ramiai... smile.gif nebent netyčia. na matosi du žiedlapius išrovusi smile.gif Šiaip labai mėgsta glostinėtis apie jas, uostytis, pasitrinti...bet taip švelniai. ji myli gėles. kaip sakau Gilytė myli gėlytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 gegužės 2018 - 12:56

Laba diena visoms :)

Labai patiko Ainu ant rubežiaus :D O Čija ir puikiai atrodo ir akivaizdžiai puikiai leidžia laiką.

Pasirodo Ainu yra labai rimtas žadintuvas :D

Grikučio uodega aukštyn :wub:

Pirmadieninis Zuikis :D

a7dffa34617e9ed68b1deec5d9050bce608.jpg

Atsakyti

Zuikio pirmadienis toks labai pirmadieniškas  :) 

Pas mane gėlės irgi nebaikščios, stovi ir per daug nesinervina tik vanduo dingsta iš vazos. Po pernykščio gėlių sezono kambaryje liko gyventi gėlių vaza, kuri persikvalifikavo į katinukų gėryklą ir sėkmingai tesia savo karjerą šioje srityje. Šiemet jau turiu antrą vazą gėlėms, tikiuosi nepadaugės pas mane gėryklų  :) 

Vilkra - daug daug linkėjimų  :4u:  :4u:  :4u:  lauksim žinių iš tavęs kai galėsi  :4u:​ 

Atsakyti


Vilkra - daug daug linkėjimų  :4u:  :4u:  :4u:  lauksim žinių iš tavęs kai galėsi  :4u:​ 

 Tai galėsiu ir dabar, o tiksliai tai, įtariu ketvirtadeienį, jei turėsiu kaip.. na- gal Rustė parašys, jei neturėsiu jokio interneto- nes telefonas mano senukas-..Liksiu be ryšio

Atsakyti

Labas rytas, toks maloniai drėgnas. :) Gamtai jau trūko to šlapio prisilietimo. Tik galėtų ilgai neužtrukt. Man ta 20-24 temperatūra visai patiko.

Nieko nebespėju, nieko neparašu, perskaitau irgi ne viską... Bandysiu šįvakar vokiečių užsakymą suformuot, parašykit, kas ko norit (geriau į asmeninę žinutę, nes postai išsibarsto, pasimeta).

Saulėtomis dienomis mūsų namus intensyviai lankė laumžirgiai. Nė vienais metais jų tiek nebuvo. Būdavo, užsuką pora per sezoną. O dabar kasdien, kartais ir ne po vieną. Vargšiukai... Čia jų tyko dvi plėšrūnės, kurios juos stebi, laukia, kol jie nusileis iki medžioklės zonos... ir nei vieno nepaleidžia gyvo. Nors ne, meluoju: Mika pirmą pagautą laumžirgį paleido iš dantų, tas ir išpirpė pro duris priešais jos apšalusį snukutį. Daugiau ji tos klaidos nekartojo... Nuo šiol jie sužaidžiami iki negyvumo. Bet nebeėdami (pirmą Zaiza suėdė, dabar nebeįdomu).

Monstras Mika

Priedas  IMG_2632s.jpg   435,32KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2648s.jpg   431,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Zuikis ir Mikutė  :wub: 

Runcelis žaidžia su plunksnele :hihihi: https://www.youtube....h?v=ylmxKwAnZNk

Atsakyti