Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikutės biggrin.gif
Tikrai, kur Lisitėja?hmm.gif

Kiek nuotraukų iš pačio ryto bigsmile.gif
Ainu ir Čijos visa fotosesija. Labiausia įstrigo "Čija pienėse" ir "ant rubežiaus" wub.gif

Ale skleroznikė aš, užkrito Zundytės pirmos katės (gražiai užsisvajojusios) vardas ax.gif
O Špulytės koookioos letenos blink.gif

Grikio uodegos kalblys hihihi.gif

V-Rine, aš vis žiūriu į Gilę balkone ir noriu paklausti. Ar ji nebando pralįsti pro turėklus ir nušokti paskui kokį nors paukštį?
Pas mane įstiklintas balkonas, bet dėl Mėtos niekad neatidarau plačiai langų. Neįsivaizduojama baimė, kad iššoks. O aukštas tai 5-as. Vieną kartą kartą atidariau ir aš ją laikiau. Tai ana žiūrėjo akis išpūtusi, uostinėjo ir veržėsi eiti, lipti ant skardinės lauko palangės.

Vilkra, kokia jau didelė tavo mažoji bigsmile.gif
Atsakyti
Daredi, nebando, nei gaudyt nei ką, žino savo ribas. Tokia protinga sakyčiau-šiemet net turėklais nebenor pasivaikščiot-na gal svorio kategorija nebe ta... aišku visada yra faktorius "netyčia", manom pernai vasarą jis įvyko... smile.gif tačiau šiemet nee. Ir šiaip atsargi tokia palikusi, lauke net baigštesnė- pvz už vieno namo pusės jei nešu tai rėkia šnypčia ir kitaip nenori, nors prieš tai puikiai ten vaikščiodavom, o dabar nesuprantu kas ten nepatinka.... Šiaip manau išmokiau su ja besėdėdama balkone kas galima o kas ne smile.gif protinga ji pas mus....

čia baisiausias vaizdas ką galime balkone su ja pamatyti:

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labukas,

Aist gyvūnų fotosesija  :wub: 

Gilė ir Grikis  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
Šaunuolė Gilė, klauso mamytės mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos. 

Ko gero Lisitėja atostogauja?  :hmm: 

Grikis su savaitgalį pranašaujančia uodega tobulas.  :wub: 

Gilės labai gražus kailis.  :wub: Bet mamka tai be suopračio - kur Gilės balkono gultukas ar koks kilimėlis? - guli vargšė katytė ant pliko betono.  :unsure:  :) 

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2018 05 11, 14:29)
<Gilės labai gražus kailis.  wub.gif Bet mamka tai be suopračio - kur Gilės balkono gultukas ar koks kilimėlis? - guli vargšė katytė ant pliko betono.  unsure.gif  smile.gif </p><p></p>

šitam balkone tikrai nebandėm, nes lietus sulys vėjas išpūs- jis atviras ir be stogo gero..., o nešiot ten galim užmiršt......bet yra kituose dvejuose stiklintuose balkonuose, tai juose vistiek neguli, geriau jau tada ant pliko stalo.... ai yra kėdutė mamkai sėdėt, Snaigė buvusi ant jos gulėdavo, Šita nors ir nebelabai telpa bet mieliau po ja lenda, ant net nelipa... Šiaip dažniausiai guli ant palangės metalinės. Ir matosi geriau, ir siena šalia smile.gif
Atsakyti

Šį vakarą išėjome su vyru ir Čija prieš miegą pasivaikščioti. Kadangi daugumą rajono šunų ir jų šeimininkų pažįstame ( per 10 metų vis tiek kartas nuo karto susitinkam), aš pirma atkreipiau dėmesį į nematytą vyruką su pavadėliu ir "jorkšyro terjeru", kuris einant arčiau paaiškėjo besantis rainas katinukas. Gerai, kad spėjome prisegti Čiją. Bet tai drąsus katinas, per metrą nuo Čijos gan ramiai sėdėjo uodegą kiek nervingai maskatuodamas, bet nei bėgo, nei šnypštė ant šuns. Kiek mačiau, gerą pusvalandį vyriškis savo rainį lauke vedžiojo. 

Labanakt. 

Atsakyti

Labas rytas! Atkakliai tylus žvilgsnis žadina geriau už garsų žadintuvą  :D 

8398cd8339d4.jpg

Atsakyti

Europos centro parke. 

217644344816.jpg

cdb1884a6e41.jpg

5ed47e9477bb.jpg

902b8143ffaa.jpg

bc5d43326398.jpg

3637d04a6177.jpg

Atsakyti

Sekmadienio išklotinė  :) 

20180513_092705.jpg

Čijos ekskursija puiki  :)​ 

Atsakyti

Sekmadienio išklotinė  :)

GRIKIIIS.. :D :D :D

O mano uodeguotosios mergos pirma krta nuo gyvenimo po bedru stogu buvo pastebetos gulincios freta viena kitos uzpakaliaias susiglaude

Atsakyti

Sveikos

Šiandien 5 ryto Spurga sakė: karvės nemelžtos, kiaulės nešertos, vištos nelesintos, o JŪS MIEGAAAAT!!! :D

Čija ir Grikelis :D

Vilkra, čia po kiek laiko? Aš šiandien mačiau kaip Spurga praeinančiai Belai arba šoną palaižyt norėjo, ar įkast :D

Atsakyti