Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux, galiu parūpinti katiną apkabinimui - atvarai į svečius ir apkabini Runcelį. Arba jis tave  :D 

Atsakyti

Tornadukai jėga, tokie mielučiai :wub:

Belutė į mazgiuką susisukusi  :PVietos vaikui maža guoliuke.

Grikutis savame stiliuje :wub:

Bandžiau katiną apkabinti, tai  :blink: nei vieno neradau :blink: Name trys katinai, ir kai reikia nei vieno nerandu.O gal šuo tiktų apkabinimui?Vėją glostyk užsiglolstydama  :wub: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 birželio 2018 - 10:55

Erendira, Runciukas apkabinimų čempionas temos, be konkurencijos :D

Kaip chebryte suregavo į mažvaikius? :)

Atsakyti

Lisiteja, Bela dar sofkutę turi, jei guoliuky netelpa :D

Vakar miegojo taip :D atrodè labai keistai :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/754ef71bcf5fe37e29b8413546cac001393.jpg]754ef71bcf5fe37e29b8413546cac001393.jpg[/URL]

Atsakyti

Vargeli tu mano, kokia plooonytė.Atrodo kaip nemaitinta metus :blink:Bet išsidrėbus taip ,kad kuo daugiau vietos užimtų. :lol:

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2018 06 04, 11:30)
<p>Mudu - sveikinimai šaunia proga  4u.gif

Ačiū.

QUOTE(gielux @ 2018 06 04, 12:20)
</p><p>Mudu, pabandžiau apkabint Bela į tai:kątučiadabarišdirbinėjiskūsiuos</p><p>Spurgos akys: perkaitai? Gal pasigydit laikas?! Vienžo tinkamų apkabinimui kačiukû pas mane nerasta biggrin.gif gal tik koks pliušinis biggrin.gif</p>

O pagalvokime kiek Diinka tinkamų apsikabinimui turi hmm.gif
Oi pas mane Simba irgi kažkodėl į patį apkabinimą suregavo-čia dabar kas?O Meškis paniurkytas ir paleistas vis taikosi snukutį po ranka pakišti,kad būtų glostomas,glostomas,glostomas ir tada dar ant rankų įsiprašo :-)
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 04, 13:19)
<p>Vargeli tu mano, kokia plooonytė.Atrodo kaip nemaitinta metus :blink:Bet išsidrėbus taip ,kad kuo daugiau vietos užimtų. lotuliukas.gif
</p>

Nu tikrai,ir ką ta šeimininkė galvoja,ėst neduodama?
Miegojimo pozos tokios dar nemačius :-)))
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Šponkiuko rainiukų akytėse"velniukai" žybsi :-)

Colombos Apelsinas viens prie vieno mano buvęs globotinis Bronius ,kuris buvo toks pasiutęs vyrukas,kad grąžino vieni norėtojai po savaitės,matyt "Likimas",nes iškeliavo pas šeimininką laimingam gyvenimui ,kurio vardas Bronius .Dabar gyvena 2 Broniai vienuose namuose :-)

Aist blaškėsi po mano mylimas apylinkes ,galima sutikt dažnokai mus ten 4u.gif

Per didžiuosiu karščius Simba slepiasi ieškodama pavėsio,vėsesnės vietos namuose,o Meškis gaudo saulės vonias .

Praitą savaitę mano viduriukas baigė 4klases,tai dabar nerimas į kokią iš mūsų norimų mokyklų,gimnazijų bus priimtas,nes nei viena nepriklauso pagal gyvenamąją vietą.

Dičkiui šiandien jau 16!!! Kaip greit bėga laikas,o atrodo visai neseniai buvo lygiai tokia pat saulėta,karšta diena ,kai pirmą kart paėmiau ant rankų tą mažą ,mažytį,spurdantį žmogeliuką ,o dabar laisvai jis mane ant rankų nešioja wub.gif

Dėl mažosos irgi sprendžiama dilema kai nepriėmėm nei vienas,o kai sulaukėme iškart į 2darželius kvietimo,šiandien turime atsakyt į kurį biggrin.gif

O mes va irgi sukam galvas- mažoji- būsima pirmokė. O priimta į dvi mokyklas.. Ryt turim apsispręst- į kurią. Viena tolokai- bet sesė pasiryžusi ją vežti ir parvežti-( pakeliui jai , be to baigė ten 8 klases) ir geresnio vardo mokykla ( tikrai ne pasipūtusi, bet visas problemas sprendžia) o kita- arti ir ten mažosios dalis grupiokų eina.. Na kur nori mažoji- aišku, kur nori tėvai irgi.. abejose mokyklose savi pliusai- pvz. prailginta NEMOKAMA grupė, kitoj draugai ir arčiau.. Oi  MUDU, kaip tave suprantu..

Ir dar

O aš , o aš, o  aš įsigijau dokumentuotą žvėrį vat..  :bebe:  :bebe:  :bebe: 

34199776_1226934420775762_58131352890648

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 04 birželio 2018 - 11:52

Rodyk.

Atsakyti

Apšviesk tamsuolę, :blink:  kas čia per žvėris? :hmm:

Atsakyti

Rodyk.

Apšviesk tamsuolę, :blink:  kas čia per žvėris? :hmm:

34393617_1227517577384113_59223085559557

34316891_1227870457348825_14947322033665

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 04 birželio 2018 - 12:34

Vilkra - uoj kokia žavi tamsiaplaukė  :wub:​ 

Atsakyti

Kiauliukas :wub: Niekada nebūčiau pagalvojusi,kad kiaulių dokai atrodo taip.Taigi kilmingesnės už tave pačią :lol:Koks vardas, kokia lytis?

Atsakyti