Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kačarga

Tai gali būt daiktas, personažas, žmogus ir t.t. Jei kažkas "lips" tai bus mamkos vardas

Kačarga, Terkšlė,

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2018 06 20, 00:24)
<p>Rašykit kas šauna į galvą,  jei pasakau: ilga, kūda ir neužsičiaupia? </p><p></p>

Sveika.
Mūsų šeimynos atsakymai : Žirafa,Fūra,Plepė,Upė :-)))
Atsakyti

Radija, Muzika, Plepė, Pasaka, Sidė ( ledynmečio), Pedagogė, Kalbininkė, Edukacija, Poliglotė, Talija. 

Vėtra, sveika užsukusi. :4u:  Nereikia tikėtis, kad Stasys - buto vaikis - iškart būtų drąsus lauke. Bet jei stabiliai pratintum, po kurio laiko lauko nebebijotų. O tu ruošiesi įsikelti į naują namą? Kaip Vosylijus baltasis didysis gyvuoja? 

Atsakyti

Vėtra, mano Hipė buvo didelė lauko bailė, kur padėsi ten ir rasi. O dabar ir iki kaimyno nueina, ir drugelius gaudo (žinoma suvalgyti būtina po to). Tad tas bijojimas praeis. 

Atsakyti

Sveikos

Aist, prunkščiau iš Bela :D o ji tuo metu riaumodama lakstė visur ant užuolaidų, durų, gartraukio :D 

Šiandien mano aktivistė žiauriai užsivedus, Spurgą jau kelis kartus pastavėn užvijo.

Šponkiau Aktivistka, Kamsamolka, Slidė :D čia Belos pravardės kai visai visai užknisa :D

Grikulis ir Zundyte gražuoliai.

Vėtra, nu jau kiek Bela šustra katė, bet lauko paniškai bijo. Reik nuosavo kiemo, kad kacai priprastų ir po truputį

Atsakyti

Vo dar ,Šponkiuti, vardas Baika

Atsakyti

Rašykit kas šauna į galvą,  jei pasakau: ilga, kūda ir neužsičiaupia? 
Pervažiuota kobra. :D 

Jei vardas, tai Šarka, Antena, Gaisrinė, Dūda, Fleita, Skudutė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 20 birželio 2018 - 11:11

Rapolas šaukia man iš savo kambario :" Mama, mano kaktusui kažkas atsitiko! Ant jo kažkaip gėlė išaugo!"  :blink:  :) 

74_FC6_D4_C-5_A9_B-4193-9_A96-_B1847_AC4

Atsakyti

Kaktusui tai smagus nuotykis nutiko  :D  :D​ 

Atsakyti
Laba diena. linkėjimai AInu... smile.gif

neleido praustis. liepė irgi sausuoju būdu....smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kaktusinis atsitikimas :D  Šponkiuk , dar viena ilga kūda į atmintį iškrito: madam Šapokliak :D Tik nežinau, kiek tu su tarybiniais multikais susipažinusi. Dar buvo 60-ųjų modelis, kūdumo ikona Twiggy, dėl kurios paauglės nusibadaudavo iki nugriuvimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 20 birželio 2018 - 13:10

Kuku

[URL=http://www.part.lt/perziura/60f8a01ea1337b10ab0f72d6aaebf176494.jpg]60f8a01ea1337b10ab0f72d6aaebf176494.jpg[/URL]

Kas guli ant stalo ir trukdo jį sutvarkyti?

[URL=http://www.part.lt/perziura/d9bf4e465b32db4d73061692fb4afb0c301.jpg]d9bf4e465b32db4d73061692fb4afb0c301.jpg[/URL]

Neeee, nežinau

a6767107af6c644fa39355eaf4716df1174.jpg[/URL]

Atsakyti