Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ainu išraiškos :D Tikiuosi Ainu niekur neemigruos, o tai kaip kitaip mes ja žavėsimės?

Hipės ir Rainio išraiškos tai nerealios :D

Erode, gražių atostogų.

Aist paaiškink ir man :D

Atsakyti

Erode - atostogai yr gėris, smagaus mėgavimosi  :4u: 

Ainu pagalba pademonstruotos Aist darbo išraiškos labai informatyvios  :D  ir poilsiukas su Čija toks gerai nuteikiantis. Paskutinėje nuotraukoje Ainu tokia labai ryžtingai nusiteikusi  :D  gerai kad vistik neįgyvendino savo emigracijos planų  :D 

Atsakyti

Gerų atostogų merginos!

Aist paaiškink ir man :D

Aš galvojau, kad visi suaugę žino, nes pati žinau nuo vaikystės, bet nepamenu ar tėvas paaiškino, ar pačiai dašuto žiūrint varžybas 🤔

Va radau paprastą suprantamą paaiškininimą

https://www.15min.lt...tbole-24-639583

Atsakyti

Labas vakaras, 

Žiūrinėjau žiūrinėjau, kaip Bugi kojas susilanksčius... Nu neguli mano katės taip, nei viena. Mika tai mėgsta gulėti panašiai kaip Bela, paskleidusi ilgas kojas kaip vėduoklę. Jei jau kartais pamatysi kompaktiškai susipakavusią į kepaliuką, tai reiškia, kad ji kažko užsistresavo. O Zaiza dažniausiai susisuka į baranką, tik uodega maskatuoja. Arba irgi išsitiesia kokia nors nenusakoma poza. :) 

Visi katai labai faini, ir ryži, ir pūkuoti, ir minkšti, ir maži. :) 

O mano valkatos visai sulaukėjo. Mika nuolat eina tikrinti kaimynų daržų. Šiandien parlėkė kaip kulka, mat kaimynas šuniukus išleido. Vienas šuniukas už Miką perpus mažesnis, bet ta vis tiek nešė kailiuką visa pasišiaušusi. :) Zaiza mažiau pas svetimus vaikšto. Bet ji gerai moka apeiti kotedžus iš priešingos pusės. Ir jau supratau, kad jai labai nepatinka, kai kažkuris šeimos narys dingsta iš namų. Va vieną vakarą senelis mūsų dičkius vaikus išsivežė, tai Zaiza atėjo prie mašinos ir ilgai gulėjo - matyt, saugojo, kad ir kiti nepabėgtų ir jos nepaliktų. :unsure: Man toks įspūdis, kad ji mieliau važiuotų mašina, nei būtų palikta namie.

Atsakyti

Erode, geru atostogu.

Fainos Magnunos kojnikes :)

Ainu, kaip visada to-bu-la :)

Zaiza, vargsta su tais dvikojais, nesupratlyvi kokie, nesusivokia, kad ten kur yr Zaiza-yr gerai :D

Bela pradėjo šokinėt ant balkono turėklų, o tai labai labai blogai :( reiks mintyt kaip čia tuos turėklus užbarikaduot. Vakar kai pamačiau, vos neišlėkiau į balkoną Ievos kostiumu, nes persirenginėjau. Jei kada skaitysit antraštes :Nudistė balkone, taI gielux gelbėja katę :D

Atsakyti

Rašykit kas šauna į galvą,  jei pasakau: ilga, kūda ir neužsičiaupia? 

Atsakyti

Bela?  :hmm: 

Naktinė meditacinė dzenbudistė ( labanakt): 

DDF73_F88-4_FBF-42_A0-_AB5_B-_C6175102_B

Atsakyti

Gerų atostogų merginos! Aš galvojau, kad visi suaugę žino, nes pati žinau nuo vaikystės, bet nepamenu ar tėvas paaiškino, ar pačiai dašuto žiūrint varžybas 🤔 Va radau paprastą suprantamą paaiškininimą [url="https://www.15min.lt/m/id/sportas/futbolas/15min-paaiskina-kaip-suprasti-nuosales-taisykle-futbole-24-639583"]https://www.15min.lt/m/id/sportas/futbolas/15min-paaiskina-kaip-suprasti-nuosales-taisykle-futbole-24-639583[/url]
Šponkiuk, aš nuo 2metų krepšinį žiūrėdavau su mama :D Tai futbolą jei žiūriu, būna nesuprantu už ką jiems ten grūmoja :D

Lapyna, man jau gėda kad tokią katę įsiūliau. Namuose tokia gerutė, namisėda atrodė, o pasirodo...   :oh:

Mes šįryt su Mandarinu turėjome labai rimtą ir ilgą pokalbį apie tai, kad negalima 4 ryto įsibegėjus šokti ant miegančių žmonių ir pradėti siautėti ant lovos. Pokalbio rezultatas - nenoriai išklausė ir nusivarė prie savo lėkštės, maždaug "Tai gal maitink nekalbėjus"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 20 birželio 2018 - 04:39

Rašykit kas šauna į galvą,  jei pasakau: ilga, kūda ir neužsičiaupia? 

Tai gali būt daiktas, personažas, žmogus ir t.t. Jei kažkas "lips" tai bus mamkos vardas

Atsakyti

Labarytis

Privalomasis kasrytinis Grikio namas

20180620_061030.jpg

20180620_061011.jpg

20180620_060934.jpg

Nė vieno ryto be namo negalim  :) 

Neriu į darbus, geros dienos visoms  :4u:​  

Atsakyti

Labas rytas, visiems, pūkuotiems ir nelabai :4u:

Ainu ramybės įsikūnijimas  :wub:

Grikėno namas :victory2:

Erode, smagių atostogų :4u:

Zunda taipogi eina į kitų kiemus, kas man visai nepatinka.Na, bet pas mus kaimynai geri, beveik visi po kokį žvėrį turi, tai manau nenuskriaus.O be to visiems pristačiau,kad tai mano katė.Bet jei tik kas ne taip, garsas, vaizdas, ar svetimas katinas užsuka kieman, panelė kaip mat atskuta ant laiptų.Atseit,čiurikas, aš namie  :lol:

A, girdėjai, ką vakar tetutės sakė???Duok katytei guliašiuko daug, daug.Dar džiaukis,kad aš tokia kukli, tik mažesnį dubenėlį pasirinkau :nail: 341406152501.jpg

Atsakyti

Sveikos mergaites ir katinukai :)

As turbut trumpam :D  Taigi noriu pasiguost kad mano Stanislovui visai nepatiko zole ir laukas. Buvo toks pilotinis bandymas tevuku sode. Nei lake nei judejo. Karstis baisulinis o jis i vandeni ne nepaziurejo. Kaip padetas taip gulejo. Vienoj vietoj....Toks jausmas kad letena bijojo det ant zoles. Stresas konkretus. Taip ir parsivezem nepalaksciusi.

Tai tikriausiai bus name ir snapo nekis i lauka. O tai katinas o tai pelyciu gaudytojas :wub: :hmm:

Atsakyti