Šponkiau, fantastiškas kadras ![]()
Mano mergos irgi dar vis mušasi. Nupirkau silikoninį kraiką. Bela pauostė ir nėjo, užtat Spurgita be jokių skrupulų nuėjo, pasinaudojo ![]()
Aist - smagių atostogų
Šponkiukio futbolistinis kadras - super
Rainiui -
Pirmadienio darbai:
1. Nagučius pasidailinti (nesvarbu kad mamka barasi ir kad namie pilna draskyklių)

2. Dėžutėje pagulėti (mamka su dėžutės dydžiu truputį nepataikė, bet Grikis kilniaširdiškai nepriekaištauja)

Labas rytas,
Lisitėjos
Zundytė tarp lapų pasislėpusi pati kaip paparčio žiedas. Per lietų turbūt dauguma katinų patogiai įsitaisę miega. ![]()
Gilės lova kriauklėje - super. Ir kietumas netrukdo.
Aist , smagių atostogų!
Šponkiuk , sveikatos Rainiui.
Kruopai
daug smagiau nagus padailinti ten kur negalima. O Grikis kaip įsitaisęs ![]()
Mandarinas turėjo tris norėtojus, dveji dingo, treti bent jau normaliai informavo, kad apsigalvojo.
Labas rytas
Šponkiuk, vai kaip liūdnai s Rainiu... pas mane panašiai su Pedru - vėl mažiau sisioja,... pradėjau šert Hills urinaty stress. Mėginukus surijo, o dabar snukį rauko, turiu stovėti šalia kol ėda... bandysiu maišyti su įprastu, gal sueis.
Ir rimtai pagalvoju apie globų tikslingumą, jei išties jam uždegimai nuo streso nutinka... Gaila labai....
Eisiu šiandien papildų nuo streso ir pūslei apsipirkti
Aist, Erode, smagiai paatostogaukite
Lendu pogrindin ar, o jūs žinokite, kad jei ką pirksite lietuviškame Decathlon (turėtų atdirasti rudenį), neišmeskit instrukcijos! Ten mano paskutinių savaičių dienos-naktys sudėtos