Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiau, fantastiškas kadras :D

Mano mergos irgi dar vis mušasi. Nupirkau silikoninį kraiką. Bela pauostė ir nėjo, užtat Spurgita be jokių skrupulų nuėjo, pasinaudojo :D

Atsakyti

Labas rytas :4u: Kas dar miega, o kas jau į darbą ruošiasi  :ax:

Šponkiuko kadras nemirtingas :victory2: Nežiūriu fulės, nors futbolistai man gražesni vyrai, nei krepšininkai :lol: Geros dienos,gerų Joninių, na ir paparčio žiedą linkiu surasti.

Ar gerai pasislepiau??? 5ecabbec9d98.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 birželio 2018 - 06:01

Keliu taurę skiesto ouzo su mėnuliu už jonines Korfu. Linkėjimai, merginos.  :4u: 

3344_A166-1772-4530-_BA30-057_E3510_BB20

Atsakyti

Lyja,tokiu oru miegoti,ką mano pūkiai ir daro.480860536204.jpg

Atsakyti

Rainys vėl ne vietoj sisioja  :(  :(  :(  vėl gaudyti sisiuką, vėl nešt tirt ir greičiausiai vėl antibijotikai. Praėjo gal trys savaitės po paskutinio kurso..

Aist, gerų atostogų!

Atsakyti

Aist, gerų atostogų!

Matosi kas pas Lisitėją verchas :D

Šponkiau, nu kas gi su tuo Rainiuku :( laikykites. 

Atsakyti

Aist - smagių atostogų  :4u: 

Šponkiukio futbolistinis kadras - super  :D 

Rainiui -  :4u:  :4u:  :4u: 

Pirmadienio darbai:

1. Nagučius pasidailinti (nesvarbu kad mamka barasi ir kad namie pilna draskyklių)

20180625_054918.jpg

2. Dėžutėje pagulėti (mamka su dėžutės dydžiu truputį nepataikė, bet Grikis kilniaširdiškai nepriekaištauja)

20180625_054835.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Lisitėjos Zundytė tarp lapų pasislėpusi pati kaip paparčio žiedas. Per lietų turbūt dauguma katinų patogiai įsitaisę miega. :)

Gilės lova kriauklėje - super. Ir kietumas netrukdo.

Aist , smagių atostogų!

Šponkiuk , sveikatos Rainiui.

Kruopai daug smagiau nagus padailinti ten kur negalima. O Grikis kaip įsitaisęs :D

Mandarinas turėjo tris norėtojus, dveji dingo, treti bent jau normaliai informavo, kad apsigalvojo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 25 birželio 2018 - 06:28

Mandarinas turėjo tris norėtojus, dveji dingo, treti bent jau normaliai informavo, kad apsigalvojo.

na va ir išsisprendė dilema, kuriuos norėtojus rinktis :D

Atsakyti

na va ir išsisprendė dilema, kuriuos norėtojus rinktis :D

Ne visai taip išsisprendė kaip norėjau :D

Ieškosiu naujų 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Šponkiuk, vai kaip liūdnai s Rainiu... pas mane panašiai su Pedru - vėl mažiau sisioja,... pradėjau šert Hills urinaty stress. Mėginukus surijo, o dabar snukį rauko, turiu stovėti šalia kol ėda... bandysiu maišyti su įprastu, gal sueis.

Ir rimtai pagalvoju apie globų tikslingumą, jei išties jam uždegimai nuo streso nutinka... Gaila labai....

Eisiu šiandien papildų nuo streso ir pūslei apsipirkti

Aist, Erode, smagiai paatostogaukite  :4u: 

Lendu pogrindin ar, o jūs žinokite, kad jei ką pirksite lietuviškame Decathlon (turėtų atdirasti rudenį), neišmeskit instrukcijos! Ten mano paskutinių savaičių dienos-naktys sudėtos  :D 

Atsakyti
Sveikos tokį vėsų ir lietingą rytą. Kažkaip nėra meilės darbui šiandien ax.gif

Vakar (įtariu ir šiandien taip bus) Mėta visą mielą dieną praleido taip
vartotojo įkelta nuotrauka

arba taip biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti