Mėtukė labai teisingai laiką leidžia
Erendira -
kaupsiu instrukcijas, gi tikrai gaila šitiek darbo mesti
Sveikos katinietės..
Mano uodegos gyvena gerai,.. Ko negaliu pasakyti apie beuodeges.. Pradžioj mažoji laputaitė susirgo "biesas žino kuo", po to didžioji pasigavo tą zarazą, dabar aš- jausmas lyg gripas būtų prikibęs.. Bet keisčiausiai, kad savaitė po karščiavimo mažę išbėrė taip smarkokai rankas ir kojas.. Dabar dičkė vaikšto išberta padais ir delnais.. Įtarė gydytoja- kad alergija saulei- kas visiškai galima mane pačią nuo saulės per karščius beria.. Bet jei ir mane išbers... Bus aišku, kad zaraza pasitaikė su bėrimu. Tai čia smulkmė.. Didžiausia bėda seniausioji mūsų beuodegė augintinė Riukė.. Ryt, poryt spręsis jos likimas.. nebevaldo savo užpakalinių kojų.. Iš pradžių dar ir pilvas išsipūtęs buvo- įtarė, kad gal dėl to- nes jautrumas skausmui yra galūnėse.. Deja, po pakartotinos apžiūros- aišku tapo stubure bėda.. Gydom steroidiniais nuskausminamaisiais.. jei jie nepadės.. vadinasi situacija liks tokia.. Ji nevaldo užpakalinių kojų.. Nors pasauliu domisi, ėda (girdyti reikia per prievartą, nes iki gertuvės nenušliaužia), bet tuštinasi ir šlapinasi po savimi.. bando šliaužti.. bet vaizdas
. Gydytoja sako gyventi gali ir taip... Bet ar tai gyvenimas? Nežinau.. Tokio sprendimo dar neteko priimti. labai labai noriu, kad šį kartą ji bent kiek atsigautų.. Ji pažįsta kai įeinam kišą nosį paglostymams.. Ir jeigu jai neskauda... O jei skauda? JK- tokie- tylūs padariukai, kai skauda nesuprasi.. Va pasiguodžiau- bet spręsti teks man...
Erendira, instrukcijas dabar visas sąžiningai skaitysiu ir vertinsiu visai kitaip nei iki šiol
Vilkra, sveikatos
Gaila labai RiukytėsReik tikėtis, kad gydymas padės.
Ačiū, Daredi, Riukei jau 7 metai ( turėtų sukakti liepos pradžioj) anot JK - ji jau senolė. Veterinarai sakė- seniausia jų matyta kiaulytė. Džiaugiuosi, kad jie iš viso dar bando ją gydyti.. Kita vertus- būtų pasakę, nepagydoma, negydintina.. na man lengviau būtų.. Ai.. TAS momentas, kai turi su augintiniu atsisveikinti- jis VISADA ankščiau ar vėliau ateina.. Einu pagirdyti Riukę...