Sveikos.
Erendira, taip taip, aš in. 😊 ačiū!
Labai giriu Grikelio sveikatinimo siuntinuką, Nikos pasirodymą ir visus kitus.

Komplektuoju Dinkinių autobusą:
1. Erendira
2. Magnuna
3. Daredi
4. Aist (sakei, kad tiktų 21-22)?
5. Gielux ?
6. Lapyna ?
Ką pražiopsojau/užmiršau? Kas dar nepasisakė?
Vietų autobuse iš viso 9
Vakar pakabinau mažulkai virvikę su "kabaliukais". Įtariai taip žiūrėjo lacpikę pakėlus, paskui įtariai ta lapcike plekšnojo...
Žodžiu, ryte perstačiau narve "baldus", kad būtų daugiau vietos su "kabaliukais" dūkti
Rustė su... Na žodžiu-susisiekit
Sveikos, penktadienis, trylikta. Tik ką taip trinktelėjo žaibas mūsų rajone, kad susidarė statinis krūvis, po teliku kažkas blykstelėjo ir telikas nebeįsijungia. O kadangi telikas virš penkių metų, namų draudimas jam negalios. O koks garsas buvo, tai net negaliu apsakyti..
Sveikos
Nikutė protinga katytė, lai visokie pardavėjai ir graužia tas savo "skaniasias" tabletes. Man Bela taip kirmininę superduper skaniąją tabletę taip toooli spjovė
, kad net klausimų nekilo dėl josios neišpasakyto gardumo ![]()
Šponkiau, užuojauta. Teko apturėti tokį gėrį, kai į namo skydinę žaibas pataikė. Taip driokstelėjo ir kibirkščiavo, kad jomajo. Tada keliose laiptinėse liftai sugedo, krūva visokių prietaisų, mūsų laiptinė paskutinė, tai pas mus to routeriukas ir tv priedėlis nukentėjo.
Erendira, aš kaip ir labai taip, bet kaip visada gali tekt dirbt, jei ten kokį š.. naman atveš. Tai, kaip visada, aš su kabliu nugaroj.
Aist, kaip Ainu? O kur žvėrys kieminėjo, kol buvot išvykę?
Man periodas krokodil nelovitsia, nerostiot kokos. Bet bijau labai girtis, katės bent jau mažiau mušasi. Iki kažkokios draugystės, tai dar labai toooli, bet bent jau kraujo praliejimas būna toks nominalus. Greičiau pasiplekšnojimas, jau be kulversčių ir gaurų skraidymo. Gal kitamet tokiu laiku galėsiu rašyt, kad jos miega kartu metro atstumu
Oho, Šponkiuk, kaip pas jus ten gamta paišdykavo.
Gielux, Ainu su Čija mūsų kelionių metu būna išvežamos pas giminaites, gyvenančias Vilniaus priemiestyje. Ten yra didelis aptvertas kiemas, Ainu yra kasdien prižiūrint išleidžiama į lauką. Tetulės turi savo seną ligotą katiną ir dvi vokiečių aviganes. Tai juokėsi, kad Ainu vokietėms periodiškai snukius apdaužo - na, profilaktiškai, be nagų, kad tie ponios dydžio snukiai savo vietoje būtų. O su katinu - šeimininku palaiko draugiškai santūrius santykius, guli kartu ant tos pačios palangės, bet nesiglaudžia. Po kaimo parvežta namo murkia visuose kampuose, glaustosi.
O po tos vienkartinės trydos po profilaktinės tabletės, katė jaučiasi gerai. Gyvena kaip inkstas taukuose ir vargo nemato. 😁