Gielux - kaip tu?
Aš visomis keturiomis už.
Žiūrėk, per savaitę ir susiderinsim viską.
Diinkute,ką tau atvežti? Jei tinka vienkartiniai rankšluosčiai, sakyk kiek pakių tau reikia.
Erendira, vešiu Maurį dėl ausų, palaikyk, mieloji, nes jam kas ten ten teka ir nešvaru.
Ir myža... sumyžo batus...
Bet tai bus kitą savaitę, nes išvažiuoju šią.
Visi eina ant dežurkės - saugom, kad nesiusiotų...
Tašei 12 metų. 2006 06 21 ar tai 20 dienos ji yra.
Merginos, noriu paklausti jūsų patarimo. Aš šiandien ryte Ainu sudaviau naują antihelmintiką Milpro. Profilaktiškai. Dabar grįžusi po darbo radau, kad katė suviduriavo. Tai čia ką reiškia? Ar, kad šitas vaistas jai netinka ar kad ji turi kirminų ir reik po 2 savaičių pakartot?
Erendira, aš ko gero norėčiau į tavo autobusiuką.
Labas rytas
Ainu buvo per stiprus preparatas.Iš savo patirties galiu pasakyti,kad gyvūnas kartais vemia, viduriuoja, prasideda seiletekis, matyt pykina.Juk tu už mus geriau žinai,kad jei nuodija( veikia) kirminus, tai paveikia ir katę.Neduok pakartotinai.arba jei labai neramu,ištirk kakutį.
Labrytis
Pritariu Lisitėjai, kiekvienas katas gali individualiai sureaguoti į nukirmintojus. Vieniems tinka, o kiti jautriau reaguoja, manau Ainu taip ir nutiko.
Susiruošiau, daiktus susikroviau, eisiu Ainu slaugyti

Labrytis
Susiruošiau, daiktus susikroviau, eisiu Ainu slaugyti
Hm.. Ggiki, o Tau neatrodo, kad vienintelis tinkamas daiktas slaugymui toje pakuotėje- esi Tu pats? A?
Aš dar termosą matau - tinkamas daiktas slaugant
Aist, nebūtinai vaistas buvo per stiprus ar Ainu turėjo papildomos faunos - padarai skirtingai į chemiją reaguoja, O kad būt ramiau - nešk lobį į kliniką ir viskas bus aišku, manau geriau,nei dar kartą vaistai,,,
Bliamba, bet tai koks baisus darbas yra katinų ausų valymas
Atrodo skerdžia kas juos... o aš apsiraudu iš bejėgiškumo. Na, bet išsivalom. Įtariu ne visai taip gerai, kaip reiktų, bet tikiuosi, kad organizmas ir pats prisidės prie švaros... Gerai tik kad niekas ilgai nepyksta - berniokai abu iškart vedasi prie šaldytuvo konservų, Bižū atitirpsta ryte maždaug
Erode, mielai pasidalinsiu strongholdu, bet nežinau, kiek jis pradarytas laikosi. Man sakė, kad 2 savaites ne. Pradariau 08 dieną. 22 dieną lašinsiu dar kartą ir vėl turėsiu šviežią likutį.
O žinokit, mažulka kokia ėdri
Širdis džiaugiasi, kad taip gerai sveiksta vaikas.
Tašės ausys švarios, apžiūrėjau, bet jau Mauricijaus ir jo draugo... Nu Kingo visada ne kažką, jam čia kaip ir nuo tų ausų erkių buvusių pastoviai vis užeina uždegimai. Gydyta jau N kartų. Paskutinį laiku sugriebiau, tai pavyko be antibo.
Labukas,
retas aš čia svečias pasidariau....
gėda....
Rodau savo mylimukę

Ei, keliautojos, apsitariau dėl autobuso, tai susirenkam, a