Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ryte išvažiuojant pamačiau kaimyną, kuris rado tą kačiuką, privažiavau prie jo ir paprašiau, kad pažiūrėtų ar nėra ten jų daugiau.
kaip ryte tas nabagas klykė vienas uždarytas, tada pradėjau galvoti, kad dabar kiti išmesti taip klykia ieškodami mamos ir norėdami ėsti. apsižliumbiau bebandydama pusryčiauti. o šiandien dar turėtų žalų ekspertas atvažiuoti. MB nori, kad aš viena su juo viską aptarčiau, kad išlįsčiau iš komforto zonos, o aš taip prastai šiandien jaučiuosi. ir dar pažiūrėjau į fb, tai pamačiau, kad šiandien trys metai kaip susituokę. o nuotaikos ir jėgų kažką ta proga nuveikti visai neturiu..

Atsakyti

Šponkiuk, laikykis   :4u:  :4u:  :4u: 

Erendira, Gieliux ir aš viską teisingai supratom  :D  apie futbolą.....

Šiemet  nepavyks vėl atvažiuoti į Diinkines.... gal kitąmet atostogausiu liepą.....  :ax:​ 

Atsakyti

Šponkiukas šiandien padirbo nuo 7h iki beveik 9h, tuomet pavėmė ir išvažiavo namo. Pasnaudė iki dabar. Bijo judintis iš lovos, o jei vėl pykins :D 

Atsakyti

Šponkiuk, ar ne su gandro apsilankymu sveikinti? :P

Atsakyti
Sveikutės

Dirbu išsijuosus paskutinėm dienom ir savaitėm, nėr kada parašyt.

Šponkiuk, kiba reikia tave sveikinti? bigsmile.gif
Gera tavo širdis 4u.gif Pasisekė mažuliui.

Lisitėja, nu pagaliau po ilgo laukimo Zundytė turi nuosavą pagalvėlę hihihi.gif
Atsakyti

Na jei gandras atneša baisų galvos skausmą, temperatūrą 37,3, skrandžio skausmą, tada taip :D

Atsakyti

Šponkiuk, na šitą paprastai gandas atneša komplekte, bet ne atskirai :D

Sveik :4u:​ 

Atsakyti

Juokaujam, mes didelės tetos.Sveik :4u:

Čia kažkoks vasarinis virusas. Mūsų mažiulis sekmadienį su 38,5 lauke dūko, po vandenį taškėsi.Niekam nei į galvą,kad vaikas serga. :oh: Kai pajutau,kad galva dega o kojukės šaltos, su žviegimais išgrūdau visus namo.Pirmadienį rytą vaikas pakilo sveikas,kaip nieko nebuvę

.Išsigulėk ir tu.Dar plius nervai prisidėjo.

Atsakyti

Gulim

20180718_123959-01.jpg

Atsakyti

Labos,

Sveik Šponkiuk, turi daug rūpestėlių namie, kaipjie be tavęs, o mažius fainuolis, beje tau gal sutartį atsiųsti?

Dėl Dinkinių lyg Colombą buvau įkalbėjus, neprisidavė? dar pakalbinsiu, beje pas ją 2 mano boksiukai, kaip norėčiau atgauti :) Ir dar panašu, kad atgal turėsit vieną mažą keleivį , galit boksiuką lišną įsimesti....

O ko kaunietės tyli? kiba nei vienops nebus?

Atsakyti

Ai dar dėl sklypo, kas klausėt, kaip ir buvau iš kart atsakius, bet po savaitgalio pamačiau kad posto nėra, Tai sklypas priešais mūsų ir ribojasi su daržo sklypu

Atsakyti

Tas tamsus namas priešais?Gal ir neblogas pirkinys :hm:

Diinka, kiek tau tų ranšluosčių pakų paimti? Keturis jau turiu, gana, ar dar reikia?

Ko tau dar atvežti, nupirkti?Širdelių, ar kokių pakratų?Sakyk, nesikuklink.

Aha, tyli visos kaunietės, žinia toks atstumas iki tavęs.Man tai kai arčiausia, tai aš ir ruošiuosi, va mašiniuką nusimazgojau.

Atsakyti