Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka, aha atsiųsk sutartį, pradėsiu reklamuot. Taip nenoriu Amūro dovanot nepažįstamiems.

Atsakyti

Visos kaunietės bijo  :D  juk sakė, kad įdarbins  :lol:​ 

Atsakyti

Visos kaunietės bijo  :D  juk sakė, kad įdarbins  :lol:​ 

Ale,tikrai kokios miestietės :lol:Gerai,kad priminei, reiks kokius treningus įsidėti.O gal priešingai, atvykti su vakarine suknia ir aukštakulniais?Mes per karinio parengimo pamokas taip darydavom.Kai tikreikėdavo mokytis žygiuoti, visos ant kablų būdavom  :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 18 liepos 2018 - 15:40

Panos, dėl įdarbinimo pajuokavau :) man ir reik iošeiginių, ariu nuo pentadienio, visą savaitgalį ir kasdien po darbo, o nuo pirmadienio atostogauju, sekmadienį tik poilsis, kaip visad :)

Atsakyti

Lisitėja, užteks 4-rių, prasigyvenau kalna švarios patalynės, širdelės ir opravers pas mane maži drakoniukai gyvena:)

Atsakyti

Laba! Aš  būsiu,jei dagyvensiu  iki sekmadienio , nes  dienos  šviesos  nematau...Diinka, jei  ko  reikia -sakyk!

Atsakyti

Nekokybiška, bet išraiškinga

20180718_212149.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:Šponkiuk,kaip sveikata?Rainys labai išraiškingas :wub: Visi raini katinai nuotraukose atrodo super, natūroje prasčiau.Kaži kodėl taip yra?

Ruošiuosi į darbą, gero visoms ketvirtadienio :4u: 

Atsakyti

Labaryt :4u: 

Superišraiškingas Rainys  :D 

Kaip savijauta, Šponkiuk?

Mauras vaikšto  :) 

20180718_191023.jpg

20180717_204817.jpg

20180717_204723.jpg

Atsakyti

Labas rytas, na lyginant su vakar, tai šiandien gerai :) galvą tik pakraščiuose skauda, nebepykina, bet skrandį skauda. 

Atsakyti

Laba rytas :4u: 

Šponkuti, sveik toliau :4u:  Naujasis mažylis tikras Češyro katinas  :wub: 

Mauriukas koooks blizgantis :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 07 17, 16:13)
<p>Nikun, iš aš taip žiūriu futbolą  rolleyes.gif </p><p>Mudu, užuojauta dėl nemiego, mums taip su Šniūrkiais buvo 4u.gif </p><p>Atnaujinu situaciją apie išvyką į Dinkines. Važiuoja</p><p>Erendira</p><p>Magnuna</p><p>Aist</p><p>Daredi</p><p>Extravaganza (yra kas pamenat ;)</p><p>Autobuse lieka 4 vietos. Arba važiuojam lengvike  rolleyes.gif </p><p>Dar, tikiuosi, Gielux paskutinę minutė galės  mirksiukas.gif </p><p>Kaip kitos?</p><p></p>

Labas rytas, Vilkra minėjo, kad meetinatės, nu tai gal ir mes su Ieva jungtumėmės, jei ir mus ten kas pamena biggrin.gif
Papildyta:
parašiau atsakymą ir jo nėra, kas čia darosi?
Papildyta:
ai va atsirado kai pasibariau...
Atsakyti