Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Merginos, gall kuriai vėlyvių svogūnėlių? Vėlyviai drambliniai  :D 

Atsakyti

Merginos, gall kuriai vėlyvių svogūnėlių? Vėlyviai drambliniai  :D

Jei dar pamatysi, gali man porą inmest. Mama mano sodininkė gėlininkė, turi vėlyvius, bet anie tokie papezę biškutį :D

Atsakyti

Vieną kitą vėlyvį ir aš priglausčiau  :ax:​ 

Atsakyti

Ryt nusiteikite būsimos gydytojos profilaktiniam patikrinimui, Ieva vežasi visą mediko rinkinį.

Mam, skaitei daktarė bus, sveikatą tikrins. :daktaras Nusiprausk švariai, ausis išsivalyk, susišukuok kailiuką, gėdos man nepadaryk prieš tetas.b0b07177e7c8.jpg

Atsakyti

Kaži, dantis daktarė tikrins?

20180722_073455.jpg

Atsakyti

Važiuojam i

Į Diinkines  :D 

20180722_123134.jpg

20180722_123218.jpg

20180722_123302.jpg

Atsakyti

Kanibalizmas

20180722_154638.jpg

Atsakyti

Negi niekas manęs nenori priimti į savo namus

DSC_1601.jpg

Atsakyti

DSC_1523.jpg

Atsakyti

Aš jau sėkmingai pasiekiau namus.Visi gyviai pasitiko su priekaištais, kur tai matyta, mamka  tiek laiko kažkur valkatavo, šuniuko nevedžiojo, katukų nemaitino, visiška netvarka

.Dabar gyviai sutvarkyti, pamaitinti, įlindau pažiūrėti, ar ir jūs jau pasiekėt namus.Pirmiausia noriu padėkoti svetingiems šeimininkams už suteiktą plotą., už šaltibarščius, už nuostabią kavą,paruoštą šeimininko.Dėkoju,jums mergytės, už suteiktą galimybę būti jūsų draugijos nare.Ačiū jums už skanėstus, už gerai praleistą dieną, už geros energijos užtaisą, kurio turės pakakti visai savaitei.Ačiū, kad jūs esate,

Šponkiuk, kokie gražūs murkliukai, jie tikrai sulauks pačių geriausių namų,

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 liepos 2018 - 20:05
I da už ožio demonstravimo kursus nepadėkavojai...ba mergina pasistengė jau už rimtą...

Ale visus katinus išglostė, šunis išmylavo, telefoną iškrovė, spalvinimus išpaišė, ausis išūžė...nu ir atgal važiuojam galėjo užmogti, ale kur tau... "sampoinikas" tauškėjo toliau biggrin.gif

Dėkui merginos už kantrybę...dėkui, kad este, kad mes visos turim galimybę susibėgti pas Dinką smile.gif
Atsakyti

Ruste, tai yra tik vaikas, mažas vaikas.O ji pana, gal kiek ožiuota,, bet kas jai liko, kai nebuvo bendraamžių draugijos?Išaugs, pamatysi, ir viskas bus gerai.Nepergyvenk :4u:

Atsakyti