Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos,

PAVYDŽIU....  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mažąjį palikom pirmą dieną neuždarytą vonioje, o bendroje erdvėje su Rainio priežiūra. Po darbo rezultatas įjungtas robotas siurblys, kuris kažkodėl neberado kur grįžti ir liko vonioj. Vienintelis vazonas neapdėtas akmenimis pavirto į wc. 

Atsakyti

20180723_180340.jpg

Atsakyti

20180723_182653.jpg

Atsakyti

Turim pamainą Runciukui

https://youtu.be/y22d7aZuwd0

Atsakyti

Šponkiuk, tai nuostabu, žiūrėjau kelis kartus :wub:

Teip, Nikuna, teisingai darai,kad pavydi.Daryk išvadas  :liezuvis:

Atsakyti

Labai miela auklytė Rainys :D

Šponkiuk, o tu įsitikinus, kad jis nerado, kur grįžti, gal jis tiesiog nebenorėjo ten grįžti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 23 liepos 2018 - 18:06

Ir aš pavydžiu. Rainys dirba kaip... O tas mažulis bėdulis kaip atsidūrė pas Šponkutį?

Atsakyti

Rytas labas. Erode, šitą mazgį rado kaimynas vedžiodamas šunį atokioje vietoje, kur nėra tokiu artumu namų, jog pats ten galėtų nuklysti. Ir jis nėra laukinukas, tik paimtas ant rankų murkė, jokio spardymosi ar panašiai. Nežinodami ką daryti, susirinkę kaimynai paskambino MB. Parėjo MB pranešė man, na ką, kadangi pas mus tuo metu tik 6 katės, tai paėmėm ir dar vieną

Atsakyti

Chanel reklaminis veidas tobulas  :wub:  

Bela - žinanti savo vertę panelė  :) 

Tėtė Rainys  :wub:  aš irgi kelis kartus žiūrėjau  :wub:  ta nuotrauka kur abu savo guoliukuose guli smagi o ta kur abu kartu susikraustę labai miela  :) 

Katyyyyyyyytė

20180722_073524.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Erode, kur tu dingusi? Ko nebuvai sąskrydyje?Juodukui pasisekė, kad turi laikinus namus ir auklę.

Saulės nėra, ir mano pūkiai nesiruošia eiti į lauką

.Visoms gero antradienio :4u:

Atsakyti

Amūrui turiu du norėtojus. Kadangi iš savos aplinkos nesulaukiau norinčių, įdėjau į FB dovanoju augintinį. Įdėjau prieš 8h, tai per 5 min, jau du norintys. Teko prirašyti, kad rezervuotas :) 

DSC_1565.jpg

Atsakyti