Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Dėl Amūro dar neklausiau, bet turiu kitą bėdą. Juodukas pradėjo nebeėsti.. per pietus vešiu į kliniką, prašysiu priimti į stacionarą savaitgaliui. 

Atsakyti

Sveikos pagaliau radau minutę jau iskrausciau katinus. Ariau sazsąžinin nuo 5 iki 22. Todėl labai noriu padėkoti kad leidot pailsėti ir didelis acač už lauktuves ir vitaminus. Dabar galvoju kaip geriau juos sunaudoti greičiausiai bandysiu pakeisti du langus.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Diinkut, smagu, kad kasiesi priekin :super: 

Šponkiuk, kaip Češyriuykas?

Atsakyti

Erendira, prastai. Temp taip ir nenukrito, ėsti pats neėda. Maitinu per prievartą. 11h vešiu į kliniką ir paliksiu kliniks stacionare. 

Atsakyti

Laikau sumezgus uodegą...  :4u: 

savaitės pradžioje gausiu mažulkai daugaitę, irgi bėdulytę, kurios globėja turi išvažiuot. Tai abi nusikirmins ir skiepysis, o aš galėsiu ramiau atsikvėpti, kad ne taip mažulkai nuobodu bus...ir man nereiks spręsti klausimo dėl galimai likusių ausaerkių ir Pedro streso...

Atsakyti
Sveikutės,
truputuką man nerašymo dienos, bet viską skaitau.

Labai pavydu buvo matyti jūsų nuostabaus susitikimo foto - kada ir aš bandysiu padraugauti jei priimsite ax.gif

Pas mus namie karas tarp vyro ir Dulkės. Jis vis su ja "pasimušdavo", tipo pakovodavo, tai dabar priešai mirtini, šnypščia net jį pamačiusi, o vakar privarė į jo lovos pusę kibirą sysio blink.gif Jau supratrau, kad mirtinai susipyko, nes niekada taip nebuvo pridirbusi. Tai gavo velnių abu po lygiai, dabar vienas kitą ignoruoja frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 27 liepos 2018 - 09:40

Sveikos

Mazule, nieko doro nepatarsiu, bet tegu dabar vyras privaro į katės tuliką, nu kas belieka :D  juokauju, žinoma. Galva perskaičius iškart sumodeliavo tokį atsaką :D Čia aš link to, kad abu labu tokie :D

Šiandienos pokalbis:

-Ei, kūda, einam valgyt prašyt, tu galėsi nevalgyt, aš už tave viską iššluosiu švariai :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 27 liepos 2018 - 18:08

Lisitėja, o Setui epilepsija kaip pasireiškia? Pažįstamos šuniui įtaria epeilepsija, bet buvo taip, kad grįžo namo, šuos vos daėjo, krito ant šono, apsisisioji, paraližavo galines kojas. Pas vet atsigavo. Dabar apsisisiojo vėl..

Ir kaip dažnai būna?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 27 liepos 2018 - 19:33

Labai panašu.Tik Setas krenta, kratosi, akys stulpu, iš snukio drimba putos, seilėjasi, nevalingai šlapinasi,pasituština.Po priepuolio kurų laiką vaikšto kaip paralyžuotas.Atrodo ir žmonių ir vietų nepažysta.Po pusvalandžio viskas praeina, tada laka, valgo, linksmai laksto.Dėkui dievui, priepuoliai pas jį labai reti.Per keturis metus buvo tik trys.Čia kiek mes matėm,gal ir buvo tada kai jis buvo vienas namuose,

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 liepos 2018 - 20:41

Sponkiau, kokio amziaus suo? Kaimyno vilksuniui i gyvenimo saulelydi panasiai budavo..

Atsakyti

Tašė vs Mauricijus - kimba jie, senoji pati pradeda Maurį auklėt, bet gal ir gerai, nes nu tikrai jis naglas katinas.

Atsakyti

Gal kas turit patyrimo su kačių kirpimu? Pirkau mašinėlę, Jomantas išskutinėjo Mauricijų, o mašinėlė Tašei, nes pilnas kirpimas 45 eurai. Agresyvių nekerpa.

Susikaltūnavo, jaučiu, netinka maistas, keisim.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 28 liepos 2018 - 21:31