Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O aš turiu "rudają" pagalbininke, šauni mergička, grįšiu nao ir nereik lėkt akis išdegus pas katinus :yahoo: Ačiū Aistei ir aišku Vilkrai :4u:

Aš čia ne prie ko- ji pati norėjo ir zirzė jau senokai.. Ir būtent DL-e. O šiaip ji jau planuoja kaip ir per mokslo metus  važinės į Drąseikius.. Tik.. vat bėda pasižadėjo ji ir man  savanoriauti sesės nuvežimu ir parvežimu iš mokyklos- bijau, kad suderinti bent jau pirmais metais nelabais pavyks.. nebent tik pavasariop.

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2018 08 09, 13:40)
>Aš daugiausia vienu metu esu turėjusi su globotiniais 11  rolleyes.gif 
Beje <strong>Diinkos </strong>vyras irgi iguaną turi  biggrin.gif​ 

Net neįsivaizduoju tiek kačių vienuose namuose.. jos kažkaip izoliuotos vienos nuo kitų buvo? Įtariu, kad taip gražiai draugaut iškart nenorėjo.

Vyriškas gyvūnas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2018 08 )
mano Birbė boikuotoja urinarinį, bet žinok, radau išeiti, jau gal 4 mėn. nei vienos balos, ji labai mažai laka, tai dabar gauna per dieną 1 pok 100g wisko ar frisko, nes gerų konservų nei mėsos neėda......

aš savo katinų neskaičiuosiu geriau, taip ramiau smile.gif Savo šunes vasarą maudau dažniau- 1-2 kart per mėn, žiemos sezonu kokį 1-2 kart iš vis, man patinka kai nesijaučia šuns kvapo....

O neatsiras kokių kitų bėdelių nuo prekybcentrių konservų? unsure.gif ten jų sudėtis...
A kiek šunų? biggrin.gif svetingi namai, daug mielybių telpa thumbup.gif
pas man šuns kvapo išvis nėr. Nežinau, ar kad šuniukas dar mažas, ar koliai to kvapo aplamai nelabai turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 rugpjūčio 2018 - 17:52

Pas mane gyvena du šunys,vienas mamos kitas mano.Bet jie nėra išskiriami, atseit vienas tavo, kitas mano.Maistas eina vienodas,Į mišką vežu abu.dabar dičkis su mama atostogauja kaime, o aš su taksiuku namie.Dar yra du katinai, Molis( ryžas) ir Zunda( marga).Su mumis name gyvena brolis, jis taipogi turi katiną.Tai išeitų,kad kieme sukiojasi 5 gyvuliai :blink: Skaitau tai pats geriausias kiekis.Jei būtų daugiau, sunku būtų finansiškai visus išlaikyti.

Atsakyti

Sveikos, penktadienio rytą :4u: Labai gražus rytas išaušo, norėčiau tikėti,kad ir oro prognozės nepasitvirtins.Škvalo, didelio vėjo,stipraus lietaus niekam nereikia.

Saintlina, rodyk savo gyvius,visus iki vieno, nieko neslėpk. :ax: 

Gero visiems penktadienio :4u: 7a7f8d2753a2.jpgNesitrankyti, nebildėti, netrukdyti miegoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 rugpjūčio 2018 - 06:18

Laba ryta,

Santina šunės 2 , katinų daug :)

o dėl Birbės (iš kart pasakau, kad apie pašarūs, ligas elgesį kačiųžinau jau nemažai- apie 10m užsiimu globa), konservas nėra labai didelė blogybė, tik gal naudos mažai, bet sausiukas visad superpremiun, be to katė metuose apie 10 metų, o savijauta pagerėjo ženkliai, jai vien sausiukas netinka, nes laka nebent iš mano puodelio (matomai pergyvena kad ko netinkamo negerčiau) o kokybiškų konservų net neragauja

va šunės

https://www.youtube....h?v=7WdglnmA1_E

o čia Birbė pirmais mėnesiais, ji turėjo būt padovanota, žmonės nuo mažens auginę iki 7 m, pasidarė remontą.....katė stresavo pusę metų , nors norinčių paimt būvo daug, bet jos į rankas nebūvo galima paimti

https://www.youtube....h?v=q31Y9qdM3aI

Atsakyti

Šiandien po darbo vežu mažulką kvartirantę į kliniką čipuoti ir dovanoti :super:

PnpSI.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 10 rugpjūčio 2018 - 13:05

Erendira, puikios žinios.

o aš va po darbo vešiu Kugį į kliniką :( Ausyje susiformavo maišelis pilnas pūlių :( 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 08 10, 07:17)
Nesitrankyti, nebildėti, netrukdyti miegoti.

kokia graži nuotrauka.. wub.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 08 10, 07:17)
<p>Saintlina, rodyk savo gyvius,visus iki vieno, nieko neslėpk. ax.gif </p>

rodau smile.gif kažko part.lt neveikia, nežinau, ar per radikal'ą rodys..

Bastutė 11 m.

vartotojo įkelta nuotrauka

Retro penkių mėn.

Žalias 1 m.

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2018 08 10, 14:04)
Šiandien po darbo vežu mažulką kvartirantę

mažutė kokia.. ir dailutė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 rugpjūčio 2018 - 18:03

Šarka

DSC_1870.jpg

DSC_1822.jpg

DSC_1957.jpg

DSC_1877.jpg

Atsakyti

Pepė

DSC_1758.jpg

DSC_1761.jpg

DSC_1770.jpg

DSC_1978.jpg

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2018 08 10, 08:55)
o dėl Birbės (iš kart pasakau, kad apie pašarūs, ligas elgesį kačiųžinau jau nemažai- apie 10m užsiimu globa), konservas nėra labai didelė blogybė, tik gal naudos mažai, bet sausiukas visad superpremiun, be to katė metuose apie 10 metų, o savijauta pagerėjo ženkliai, jai vien sausiukas netinka, nes laka nebent iš mano puodelio (matomai pergyvena kad ko netinkamo negerčiau) o kokybiškų konservų net neragauja

va šunės
o čia Birbė

Na, mano patirtis aiškiai menkesnė. Tik tas dvi katytes taip ilgai laikiau. Bet tų konserviukų su keturiais procentais mėsos vengiu iš tolo, nei su inkstais, nei su kepenim nėra buvę bėdų niekada. Bet jei gerų neėda, o vandens trūksta, tai tada problema..

aina sau, kokie fainuoliai wub.gif
Atsakyti

Ačiū, mergytės,kokių fainuolių pridėjot.O jau kolio -ilganosio gražumas :wub:

Maniškiai prastus guliašiukus šluoja,net ūsai raitosi.Sheba yra nr 1, patys pačiausi.Taksas prie brangiausio guliašo medituoja, jam mat ir prastesnis gerai būtų.Ir kaip jiems įrodyti,kad tai nėra geras maistas?

Laukiu škvalo, nusikilojau vazonus,užsidariau langus, varysiu katinus namo.O pas jus kaip, ar ramu?

Atsakyti