Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, pinigų rinkimo stadijoj :D pristabdėm, reik garažo vartų, lauko durų. Mes šiap "statybininkai" :D, prieš tai buvo keli irenginėjimo projektai, patalpos, butai, tai teko su visokiais niuansais susidurt. Labai nelaukiu vidun lindimo stadijos, nes ten iš vis piniginė neužsidarys.

Kaip skirtingai katės pasitiko :D Bela puse valandos aiškino kaipčiataipkačiukąpalikot, Spurga atsigulė ant stalo su išraiška: mhm, parsivilkot, o ką valgomo parvežėt? :D

Atsakyti

Šiandien su mb atkreipėm dėmesį, kad Kugis kartais kreivalioja galinėm kojom. Matyt tas uždegimas ausyje įtakoja jo motorika.

Atsakyti

Labas rytas :4u:Kodėl šalta ir nėra saulytės?

Vargšas Kugeliukas,koks bjaurus daiktas tas ausų uždegimas :blink:

Zunda Molį išmokino kaulyti maisto  :victory2: Seniau jis laukdavo santūriai, o dabar vos ne aut pečių lipa, kol maistą dalinu.

Atsakyti

Labas rytas :4u:Kodėl šalta ir nėra saulytės?

Nes saulytė Vilniuj šviečia :D

Atsakyti

Jei kas ieškot šilumos, tai ji visa Kijeve susirinko. Pypt pypt pypt nesikeikiant...

Priedas  image.jpeg   191,65KB   2 Parsiųsta kartų

Pas mus 17tas aukštas, saulė prikepusi tiek, kad visos sienos įšilę, namie temperatūra žemiau 26 nenukrenta net ryte. Dieną vaikštau skaudančia neveikiančia galva, pykina vos ne nuolat, naktį guluosi šlapia pižama, bet dažnai negaliu miegoti, per karšta, trūksta oro. Už ką man, poliarinei meškai, tokie išbandymai?

Aplink betono džiunglės, išeiti nėra kur. Po langais 5 juostų gatvė į centrą, už poros namų tokia pati 5 juostų priešinga kryptim. Smogas kabo, vaizdas rudam rūke, pro langą smirda. Per tas 8 dienas lietaus dar nebuvo - ir panašu, kad nebuvo seniai. Ir nenusimato... Atpūskit kas nors gabalėlį rudens, aa?

Atsakyti
Sveikos gyvos

Lapyna, laikykis 4u.gif Aš šeštadienį atvažiuosiu pas tave ir patikrinsiu, ar nemeluoji apie orus hihihi.gif
O šiaip mano dukra, panašu, yra poliarinė meška, o aš driežiukė. Sunku suderinti orus, kad abiems būtų gerai.

Lisitėja, saulytė šiandien Vilniuj, gražu ir šilta biggrin.gif

Gielux, kaip pailsėjai? O kas tavo gražuoles dabojo, kol jūsų nebuvo? Radai gyvas,sveikas, be kovos ženklų?
Atsakyti

Laba,

Lisitėja...ir Kaune saulė :)
Šponkuti, ir kitos, mums reik transporto Vilnius - Kaunas ir ŠARKA TURĖS NAMUS

Lapyna o kodėl per tokius karščius miegi su myžama ? :) aš tik  nuoga....

Atsakyti

Lapyna o kodėl per tokius karščius miegi su myžama ? :) aš tik  nuoga....

Todėl, kad su šlapia pižama yra vėsiau nei nuogai.

Dar yra techninis neatitikimas: atdaras langas 17 aukšte ir Mika. Per atverstus langus silpnai vėdinasi, o atidaryti pilnai baisu. Na, miegamajame bent jau galima užsirakinti, o kitur nesaugu: ji juk moka duris atsidaryti.

Atsakyti

Įdaviau Erodei Šarką :) Pavežės iki Kauno! Ačiū, Erode!

Ta proga, kad jau namuose išleidau Pepę. Tegu susipažįsta su visa chebra. Kojos jai linksta iš baimės kai mato, kad yra kitų katinų.

Atsakyti

Blyn. Gal kas galit pagloboti 2-3 mėn kačiuką? Moteris kuri rado negali nei darbe, nei namuose jo priglausti, nes visur jau pilna katinų, kurie puola naujoką.  Prie galimų išlaidų tikrai prisidėtų

Atsakyti

Daredi, pailsejau normaliai. O kates vyrui teko priziuret, pas mus gi tokia darbo specifika, kad negalim kartu. Del kovu, tai bent jau visos akys sveikos, bet vakar Bela ganetinai piktai ir smarkiai puole Spurga, bet greiciausia del to, kad mes grizom ir pavydas vel uzgriauze mano monekene :) bo ji ir murke ir is akiu nepaleido, bet siandien ryte buvo viskas ok, ant musu vel buvo uzdetas ignoras :D tiesa Spurga atejo glaustyti ir demesio reikalaut. Daredi, o tu atostogu skrendi ar darbo reikalais?

Lapyn, oi vargeli, sudetinga ten pas jus.

Atsakyti

Lapyna, mielai paimčiau saylutę, nes pas mus dabar lyja, ir dundulis trankosi. :blink:

Atsakyti