Pamatyčiau ateinant tokio dydžio katą kaip Tytė, tai ir kojos sulinktų, galvočiau lūšis pėdina
Nedidelė ta Tytė visai, vargani 5 kg
Tik nuotraukose atrodo grėsmingai ![]()
Tytė tose foto labai panaši į lūšį
Buvus globotinė Žiuli...iš pilkiukų serijos
Tytė tose foto labai panaši į lūšį
Buvus globotinė Žiuli...iš pilkiukų serijos
Kokia dičkė mano "krikštadukra"
o tokia pelikė buvo kai pas mus su pilkiais buvot atvažiavę
Šponkuti - sveikinu dėl lofto pardavimo ir sėkmės
ir pritariu merginoms - dabar žinai priežastį negalavimų ir galėsi priimti tolimesnius sprendimus
Tytė - sniego karalienė ![]()
Kaip teisingai iššukuoti katinėlį žiūrėti čia
Ką veikiate, gerbiami kolegos? Aš tai ilsiuosi po dienos darbų ![]()
Gufiukui daug daug sveikatos ![]()
Tamsu ir šalta pas mus,ir dar prasideda kažkas panašaus į lijundrą.Jei naktį šils ir dulksna bus, tai rytą turėsime nemokamą, privalomą čiuožyklą. ![]()
Kaip teisingai šukuojasi Grikis, jau ta jo firminė gulėsena.Mes taip šukuotis nemokam, per karus ir bandymus bėgti.
Grikio šukavimasis
apsipatenkinęs kaip plekšnius guli vaikinas
o pilvuką irgi leidžia taip šukuot? Nes Ainu tai gerąją pusę ( nugara, galva, kaklas) šukuojasi irgi be problemų, patinka lyg ir. Bet išvirkščioji pusė ( pilvas, pažastys, kelnių vidinė dalis) tai taip su mano pagudravimais- miegant katei pilvu aukštyn prišoku su šepečiu ir energingai prasinešu, kartais nespėja įsižeist.
Dabar kuris laikas šeriu Canidae, tai nepaisant sauso kambarių oro džiaugiuosi, jog nesivelia ji man beveik visai- jokių kaltūnų pažastyse. Tpfu tpfu tpfu.
Molis atsipalaidavę ir nerūpi ryžikui jokios lijundrinės šlapdribos.
Aha, Diinka, eik vonion, prisidenk grožybes katukais ir gal tikrai pasidovanos visi globotiniai akimirksniu.