Pamatyčiau ateinant tokio dydžio katą kaip Tytė, tai ir kojos sulinktų, galvočiau lūšis pėdina
Nedidelė ta Tytė visai, vargani 5 kg Tik nuotraukose atrodo grėsmingai
Tytė tose foto labai panaši į lūšį
Buvus globotinė Žiuli...iš pilkiukų serijos
Tytė tose foto labai panaši į lūšį
Buvus globotinė Žiuli...iš pilkiukų serijos
Kokia dičkė mano "krikštadukra" o tokia pelikė buvo kai pas mus su pilkiais buvot atvažiavę
Šponkuti - sveikinu dėl lofto pardavimo ir sėkmės ir pritariu merginoms - dabar žinai priežastį negalavimų ir galėsi priimti tolimesnius sprendimus
Tytė - sniego karalienė
Kaip teisingai iššukuoti katinėlį žiūrėti čia
Ką veikiate, gerbiami kolegos? Aš tai ilsiuosi po dienos darbų
Gufiukui daug daug sveikatos
Tamsu ir šalta pas mus,ir dar prasideda kažkas panašaus į lijundrą.Jei naktį šils ir dulksna bus, tai rytą turėsime nemokamą, privalomą čiuožyklą.
Kaip teisingai šukuojasi Grikis, jau ta jo firminė gulėsena.Mes taip šukuotis nemokam, per karus ir bandymus bėgti.
Grikio šukavimasis apsipatenkinęs kaip plekšnius guli vaikinas
o pilvuką irgi leidžia taip šukuot? Nes Ainu tai gerąją pusę ( nugara, galva, kaklas) šukuojasi irgi be problemų, patinka lyg ir. Bet išvirkščioji pusė ( pilvas, pažastys, kelnių vidinė dalis) tai taip su mano pagudravimais- miegant katei pilvu aukštyn prišoku su šepečiu ir energingai prasinešu, kartais nespėja įsižeist.
Dabar kuris laikas šeriu Canidae, tai nepaisant sauso kambarių oro džiaugiuosi, jog nesivelia ji man beveik visai- jokių kaltūnų pažastyse. Tpfu tpfu tpfu.
Molis atsipalaidavę ir nerūpi ryžikui jokios lijundrinės šlapdribos.
Aha, Diinka, eik vonion, prisidenk grožybes katukais ir gal tikrai pasidovanos visi globotiniai akimirksniu.