Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, neatspėjau  :D  (galvojau kažką apie katinus), dėl lofto  :clap:

dėl echoskopijos - geriau žinoti  :ax:

bet tai kokius "durnus" namus dabar stato.... (kolegė ieško)... sublokuotas namas (dviejų galų), po 40 kvadratų (mažiau, nei 2 kambarių butas)... arba 70 kvadratų namas ir tik 2 kambariai (prie viso to, tas pats 1 kambarys su virtuve)... bet čia tik mano pamąstymai....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 26 sausio 2017 - 10:53

Nikun, na mes kur nuziurejom, tai  virtuve-svetaine, 3 kambariai , dvi vonios :) viso berods apie 120kv. nenoriu rodyti, o tai dar neliks kol viska susiderinsim :D

Atsakyti
Labas rytas.

Šponkučiui už geras naujienas 4u.gif

Man vėl pradeda skaudeti nugarą.. nejau baigus leisti vaistus atsinaujino skausmas??

Merginos gal musu tarpe yra dirbanciu su viesaisiais pirkimais? Jei taip, gal parasytum i az 4u.gif
Atsakyti

laba ryta

Sponkiuk smagu del lofto, o del isvarzos, na dabar bent zinai priezasti ir bus gydymo budas .

O man dar daugiau siandien tempros, o ta lenke kur manau nuo jos apsikreciau irgi neisejo i darba, jau matyt visai nepasikelia... as nelabai linkus esu sirgti, bet jau dabar pagulde mane..  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 01 26, 10:50)
<p>pilve, apie 7 cm nuo bambos į dešinę pusę, ir pora cm žemiau</p>

Oi, Šponkuti, jokių čia problemų - chirurgas užsiuva ir psio.
Net narkozė tik vietinė. 4u.gif
Atsakyti
Tai taip taip sakė, nieko baisaus, tik su fiziniu krūviu atsargiai, o jo nusimato :) 
Atsakyti

Šponkuti, su ta išvarža gali gyventi ilgai ir laimingai. Arba gali greitai ir laimingai nueiti ją susiūt. Svarbu ne stuburas :) 

Dėl lofto sveikinu :clap: 

Kas nematė FB, parodau, koks mano katukas laimingas ant sniego :)

7a6b00aa961e8de21b85410b3b5527c0434.jpg

8d86f1c4392f941ebabd40ca8fe27d3b188.jpg

bee2b7790bfd2df5fadfd0adf6b489e4101.jpg

8b3d48ac951efff7f096f88fa95f750731.jpg

Atsakyti

Lapyn, nu jei ir toliau skaudės taip tai pjauti tikrai reiks, nes atsibusti naktį nuo to tikrai nėra maloniausias jausmas :) O ir vararą tikrai norėsiu vandens pramogų, o tai vietai apkrovimas tikrai gaunasi :)

Tytė kaip drąsiai vaikšto. Įdomu kaip Hipė reaguotų, ji dar nemačiusi sniego :)

Atsakyti

Bižū sniegas nepatiko - buvo išsprūdus, tai pati į rankas parbėgo  :D 

O Tytė tikra sniego fėja ir valdovė  :) 

Atsakyti

Labas!  :4u: 

Šponiuk, sveikinu sėkmingai neriant į būsto pokyčius. O dėl išvaržos, kaip jau merginos ir rašė, svarbu, ne stuburas. Pilvūzą galima užlopyt, kad jau paaiškėjo, jog nesandarus.  :4u:  Neries rytinė nuotrauka man graži.  :wub: 

Tytė kokia laiminga, vai vai kokia kiemo kalalienė.  :wub: 

Azu, sveik  :4u: 

Atsakyti

Šponkiuk :yahoo: , džiaugiuosi, kad pagaliau išsipildys viena tavo svajonė. O dėl išvaržos tai :unsure: , tvarkytis reikėtų, nepraeis savaime.Prie namo bus fizinis krūvis, jau tikėk manimi. :P

Hipės ilgumėlis :wub:

Labai graži Nėris, visos tavo foto kur su upe labai nuteikia romantiškai.

Pamatyčiau ateinant tokio dydžio katą kaip Tytė, tai ir kojos sulinktų, galvočiau lūšis pėdina :hmm:

Atsakyti

Aist, o nebaisu leist Ainu be pavadėlio?

Tiek ji tame lauke ir pabuvo. Kokias 10 minučių. Aš visąlaik šalia stovėjau. Aišku, jei ko nors išsigąstų, gal bandytų bėgti kur nors. Bet nėr ji labai greita. Tokia flegmavota.,Nukirptais nagais į medį neįliptų, sniego pusnių vengia. Nebent iš po kokio krūmo tektų traukt.  :D 

Atsakyti