Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Nu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ok  :laugh: 

Atsakyti

Tikiuosi paminklo, o ne bokšto :D

Atsakyti
Prisijungsiu ir aš, jei nepramiegosiu smile.gif
Atsakyti

Turėčiau būt ir aš ten :) tikiuosi mieste žmonių nebus daug :) buvom vakare, tai supratom, kad jau senstam su vyru. Mus jau erzina tokie kiekiai žmonių ir asmeninės erdvės nebuvimo, tai tu stovi ir kažkas vis trinasi į tave.

Atsakyti

Labas rytis  :4u: 

12 pas Gediminą priimta  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:Sėkmės jums vaikštaujant, tikiuosi nors menkiausio foto reportažiuko. :ax:

Vakar sodyboje surengėm mini piknikiuką,Pasivaikščiojom po mišką, pasitikom rudenį.Būtų labai puiku, bet gi žmonių kaip Gedimino prospekte :oh:

Labai jaučiai rudens alsavimas, išlėkė gandrai,klykauja padangėje žąsys, medžių lapai keičia spalvą.Tik lubinas prie tvoros nepasiduoda,vaidina,kad jam vasara..dffe29b2f986.jpgd9aceeaa7d8f.jpg

Atsakyti

Ačiū merginom už keletą vslandų kompanijos. Tik kavos su brauniu vis tik nereikėjo man imti :( 

Turiu net tris nuotraukas:

20180902_124144.jpg

20180902_125557.jpg

20180902_125603.jpg

Atsakyti

Ačiū, buvo puiku! Šponkiau, o kas blogai del braunio?

Erendirai rodžiau Spurga taip žaidžia :D

eaa3de700249addcc80baf12804fcb06242.jpg[/URL]

5e04ba1dfd615a82b8f723d98647eada989.jpg[/URL]

Atsakyti

nežinau ar kava, ar braunis kaltas, bet pradžioje pradėjo galvą skaudėti, o važiuojant autobusu ir pykinti. Toks migreninis skausmas su pykinimo elementais :)

Atsakyti

Atkapsčiau (teisingiau pažiūrėjau puslapių adresus ir atspėjau koks tas adresas) undinelės skambutį

http://vks.mmcentras.lt/un#

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 02 rugsėjo 2018 - 16:32

Šponkiau, ačiū! Užjaučiu dėl sopagalvio :(

Atsakyti