Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

DSC01584-01.jpg

Atsakyti

Nasrai :wub:

Atsakyti

Kažką Šponkius suskėlė, kad tokia reakcija.

Atsakyti

Labas. 

Šponkiuk, ką prisidirbai? Rainys žandikaulį pames tuoj.  :D 

Jungiuosi į rudens nemylėtojus. Iš viso lapkritį naikinčiau iš kalendoriaus, pridedant papildomą liepą , tik tuomet manęs ko gero nebeliktų irgi.  :rolleyes: 

Zunda gražuolė baltakaklė.  :wub: 

Raudoni man per rūgštūs. Juoduosius labai mėgstu, man tai tobula Uoga. 👍

Atsakyti
Sveikutės,

Pagaliau atsilaisvinau darbe ir laukiu savaitgalio.
Didelis liūdesėlis dėl pasibaigusios vasaros ir ateinančio rudens cry.gif . Pakenčiamas tik rugsėjis kai yra mano gimtadienis ir orai dar pusė velnio būna. O po to tai ne ne ne...Jeigu pas mus būtų nuolatinis ruduo su žiema, tai garantuotai emigruočiau ne dėl ekonominės padėties, bet dėl oro biggrin.gif

Serbentų favoritas man yra juodasis serbentas, visi kiti tik šiaip iš bėdos ax.gif

Colomba, pritariu tau pilnai dėl meilės dangui mirksiukas.gif Aukštis, laisvės pojūtis yra jėga biggrin.gif Aš seniai esu šokusi su rusišku apvaliu parašiutu be jokio intruktoriaus. Va ten tai buvo iššūkis biggrin.gif Atsiminimai ryškūs iki šiol. O su parasparniu skridau jau su instruktoriumi. Tai ten lafaaa, jis viską valdo, o aš tik kaifuoju biggrin.gif

Zunda karalienė vienareikšmiškai, be jokios konkurencijos wub.gif

Norėjau rašyti, kad "Rainys lyg apakęs nuo Šponkiaus" ir tik tada supratau kaip tai keistai skamba ax.gif

Spurgytė perinti obuolius juokinga biggrin.gif
Atsakyti

Įtariu, Spurga mėgina išperėti spurgas su obuoliais :hihihi:

Atsakyti

Sveikos

Jungiuos prie rudens nemylėtojų ir trešnių mylėtojų klubo :D Man tobuliausia uoga sodinė avietė, miškinės skanios, ale gi kirmelėtos rupūžkės. Iš serbentų, tai juodieji, mama kažkokią navatną veislę užsisodino, uogos didelės, skanios.

Erendira, jooooooo, bandysiu pabėgt nuo šeimynos :D tikiuosi nepavys :D

Dėl antro katino, po mano situacijos oi kaip gerai pagalvočiau. Šiandien dvi Zosikos vėl bušido surengė :oh: Bela aiškino Spurgai, šita kėdė mano ir šita sofa mano ir šita pastalė irgi maaanooo  :oh: Spurga aišku grąžos davė. Nuvijau Belą, tai ji demonstratyviai nuėjo, apėjo visą butą ir iš kitos pusės priėjus, vėl bandė aiškintis  :oh: 

Atsakyti

Jums tai juokinga, o man tuo metu prieš akis prabėgo Šponkiaus sėmkių likimas :D

Atsakyti

Aš jungiuosi į rudens mylėtojų gretas.. Ir Dar to lapkritinio rudens. Ši vasara, man rudeniniam paukščiui , buvo tikras košmaras. Pagaliau RUDUO kvepia. Ir TIKRAI TIKRAI laukiu lapkričio.. "man tinka paniuręs pabjuręs ruduo, vandens prisigėrusi žemė, kai žvelgia  pro debesį baukščiai mėnuo , išvydęs numirusį medį.." .. Vat . Čia mano kūryba neatmenu kurioj klasėj, bet reikėjo parašyti Maironio stiliumi.. Atsimenu pažymys buvo geras..

Taigi, driežiukai, - atėjo mūsų, rudeninių padarų, laikas

Atsakyti

Vilkra, apie lapkritį nuostabiai pasakyta,bet vis tiek ruduo kelia liūūūūdesį.

Atsakyti

Vilkra, apie lapkritį nuostabiai pasakyta,bet vis tiek ruduo kelia liūūūūdesį.

O man džiugesį- taip oras bjaurus, bet tuomet pajunti, namų šilumą, pamatai švelnumą kito akyse.. Tuome ttaip gera būti su savimi , savo mintimis.. ( beje abi savo laputaites "pradėjom rudenį ir žiemą kai šalta tamsu ir kartu taip gera šaliai kito žmmogaus)

Atsakyti

Vilkra, gražiai parašei apie lapkritį. Gerai, kad yra žmonių, kurie mėgsta ir tą mėnesį. Tiek to, paliksiu jį. :D  Aš tai galiu save "pripompuoti", kad ruduo turi pliusų. Bet čia jau toks prievartinis pozityvo ieškojimas. Man labai patinka saulės šviesa ir šiluma. Ruduo to neturi. Kad jį kur.  :hmm: 

Atsakyti