Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Dėl tablečių labai laukiu Erodės komentaro  :4u:  :ax: 

Diinkos murziukams :4u:

vyro patirtis su geliu :oh: :D

Atsakyti
Vyro patirtis lotuliukas.gif Bandžiau viską realiai įsivaizduoti hihihi.gif

Diinka, nebandysi murziukų dovanoti su tais ilgaisiais vardais? ax.gif
Atsakyti
Nu prajuokinai diinka, negaliu lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Diinkos istorija  :D 

Moralas toks - vyrai niekad neskaito instrukcijų :irnesakyk:

(kadangi aš jas verčiu,tai žinau, kad jas ne šiaip sau prie prekių ir produktų prideda :) )

Atsakyti

daredi, ..va tik kada aš juos dovanosiu ?  mintis yra, juk jie jau ne murziukai (pradžioj tikrai tokie buvo) .. bet mažiai trūksta visokių mineralu, mažai vaikšto, skausmingoi kojos, geriam , lyg gerėja, o murziukui dar operacija akių...nežinau ar galiu patikėti- šeimininkams, kad operuoti reiokia gerokai paaugti....

Atsakyti

Diinka istorija tai griuk negyvas  :D 

man jau geriau, dar vaziavau su MB pas dantystus vel buvo jam narkoze ir uzpliombino likusius zubus... sakiau daugiau kad taisytusi Lietuvoj, nes cia skaiciuoja po 65£ uz pliomba... As LT tiek nemoku  :hmm: bendroj sumoj isrove 7 zubus , nuvale akmenus ir skyles uzlope kaina gerokai virs 2000£, o dar implantai laukia. Sunku su tais diedais neklauso, po to moka dvigubai ech.....

per si savo virusa jauciu UAB BelPedro padidinau sikpopierio naudojima... suvariau jo tiek, kiek gal per metus nesuvarau, bo nuo tokio kiekio arbatu ir skysciu neisejau is wc  :oh:  :laugh: 

Atsakyti
niu ką, pagaliau artėja savaitgalis biggrin.gif kažkaip laukiu, nesulaukiu...

Diinka, dievuliau kiek dar vargo su šitais murziukais unsure.gif Kad tik viskas gerai ir jiems ir tau 4u.gif

Azu, tavo MB vos ne su auksiniais dančiais dabar bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 01 27, 11:29)
<p>Gieliux, Aist, vakar nemačiau tos reklamos. šiandien nerodo...tikiuosi ne šita foto buvo ?

Oi tikrai ne šita . Siaubinga istorija verysad.gif

Prisižvengiau iš gelio istorijos biggrin.gif
Atsakyti

Aha auksiniais.... Ir pamėgink užginčyti gi avinas nesutiks.... 

Atsakyti

Kiara žvaigždė mačiau per tv 3 žinias foto :)

Atsakyti

Labas vakaras,

diinka, palinksminai :D aš kojoms depiliacinio jau seniai nenaudoju, nes jis man kojas nuėda pirmiau nei plaukelius  :rolleyes: 

Katinukus siūlau pavadinti sprintu ir kometa :D

O aš turiu klausimėlį vilnietėms mamoms

gal kas galite parekomenduoti patikimą ir ne už kosminę kainą anglų kalbos korepetitorių pasiruošti stojamiesiems anglų kalba? Reikia trims mėn. Mergina kalba, nekompleksuoja, bet trūksta žodyno ir gramatikos. Bandysim šturmuoti tarptautinį bakalaureatą. :) 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Lapyna, parašiau fb tau anglistės kontaktus. 

Baukide, su vermoxu yr taip. Jei norima gydyti spalines, užtenka 1 tab, po 10 dienų vėl 1 tab. Jei spėjama, kad yra askaridžių ( gan paplitusi kirminų rūšis), tuomet vermox reikia gerti tris dienas po 1tab.2xd. Po dviejų savaičių geri 1 tab.prieš užsilikusias spalines ( askaridės jau turėtų būt nužudytos, o spalinių gali būti antra partija išsiritusi iš išlikusių kiaušinėlių). Taigi Tavo šeimos gydytoja paskyrė priešaskaridinį ir priešspalininį gydymą. Normalu.

Patogiau gerti ne vermox, o helmintox. Tuo pačiu tikslu ( prieš askarides ir spalines) užtenka išgerti vienkartinę dozę tablečių ( jų kiekį reikia apskaičiuoti pagal žmogaus kūno svorį ir informacinį lapelį). Askaridėm šakės. O dėl spalinių po 10-14 dienų pakartoti vėl tokią pačią vienkartinę dozę. 

Mano šeimos gydytoja dar sakė, kad geriant priešhelmintikus tą dieną reikia vengti pieno produktų. 

Atsakyti