Toj tašėj 3 aitvarai ir 1 lenta ir sveria 21 kg. Mano tašėj hidrokostiumai, trapecijos ir bla bla bla. Sveria 20 kg
Mes atskridom į Malagą, dabar nuomojam auto ir važiuosim į Tarifą
Nikuna, su gimtadieniu!
Nikuna - su gimimo diena tegul džiugesys ir sėkmė kuo dažniau tave lanko
Šponkuti - truputis bagažo gerai atrodo
smagių tau atostogų, gero poilsio
Zundyt - įvairiai būna su tuom morčium, būna jog parujoja savaitę ir vėl už savaitės iš naujo, o gal Špuliukė parujos ir bus ramu kelis mėnesius
Aist - ačiū už info dėl kirmių reiks ir man nusipirkti tablietkų
Ainu - pūkuota medžiotoja
Nikuna, priimk ir mano sveikinimus. Būk sveika, būsi sveika- būsi laiminga.
Šponkiuk, gerų atostogų tau.Visai buvau pamiršusi. Tik jei galėsi, palepink mus foto.
Dabar pats kačių morčius, kuo gi Špulia prastesnė ? Nežinau, kiek visa tai trunka, niekada neturėjau patelės
Busy o kur foto?
Nikuna dar kart su gimtadieniu, buk laiminga!!!!
vakar sakau MB, nesivesiu savo katinu cia, nes bijau del Toro, kad uzstresuos ir nusibaigs bevezant, sakau mamai paliksiu, bet cia noreciau katino... sako nesvajok, kad as ji tau ir nupirksiu
nu vistiek, kada isspresiu ta klausima.
Mergaites gal turit kokiu patarimu, kaip musytes isnaikint, nu ***** kaip isiveise, taip neina ju atsikratyt... ir speju aplink du vazonus sukasi istisai, ir baisiausia, kad MB pers. kompas su touchscreen ekranu, atsiguli isijungi filma, o tos padlos ant ekrano nutupe man pauze paspaudzia, arba isvis nureguliuoja ka nors bevaiksciodamos
Vaje kokie du troliai - mumiai Kokie patiešni ilganosiai. Bet va žiūriu, ir pas jus sniego ne per daugiausiai .Pas mus irgi baigia tirpti.
Dariau šiandien jautieną, atseit turkiškai . Turėjo būti su cidonijomis, bet pas mus jų pirkti nebebuvo. Dėjau ananasų, visai neblogai išėjo.O kuo jūs pakeičiate vynuogių sirupą? Nėra pas mus jo, kuo pakeisti nesugalvojau