Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jumą nuo Kruopos bus lengva atskirti  :)  Kruopa kompaktiška trumpakojė o Juma jau dabar matosi kad bus ilgutė ilgakojė  :D  

Buvom pasiskiepyti ir sučipavo Jumošytę  :)  sveria mažoji 1,7 kg. Ilsisi daba po tokių svarbių darbų  :)​ 

Atsakyti

20181012-181104.jpg

Atsakyti
Aciu Lisiteja, stengsiuos 4u.gif

Ilgute ilgakoje, kol neuzaugins pilvelio biggrin.gif Leja musu jau kvadratas ant keturiu kojyciu
Atsakyti

Nu parodyk tą kvadratinę fainuolę   :wub: 

Atsakyti

Pas mane ne taip gražiai kaip pas Busy sėdi

20181010-101750-01.jpg

Atsakyti
Bet jau netoli vienas kito, bent jau galvas vienas i kita pasuke 4u.gif

Va kolbyte

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Tai čia tavo nauja augintinė?Ir kodėl slėpei nuo mūsų?Ji kilminga, ar ne? Kiek jai laiko?

Oi, Šponkiukas pasirodė :bigsmile: Gražiai tavo katės sėdi :wub:

Neskauda Jumošiukui po čipavimo?

Atsakyti

Lisitėja - adata nemaža, skundėsi mažoji kai dūrė, puolė man į glėbį kai ją paleido. Bet tokie dalykai greit užsimiršta  :) 

Šponkučio damos sugulė papletkinti  :) 

Atsakyti

Sveikos

Lisitėja, aš tavo draugė, kaip nemėgstu aš tos snukiaknygės, kad net apsakyt negaliu

Atidarau, koki selpį pamatau ir vsio, iškart kokios tai neigiamos emocijos sukyla :D

Oiii kiek katų, smagu žiūrėt

Zunda laaabai  gažus uzboniukas patapo, lyginant su tuo kas pradžioj buvo, gi kailis ir kauliukai

Atsakyti

Ne per daug pasidažiau?

[URL=http://www.part.lt/perziura/66a15549c772799db30dd02d114b6b7c674.jpeg]66a15549c772799db30dd02d114b6b7c674.jpeg[/URL]

Didžioji naują tel. bando :)

Atsakyti
Lisiteja, nekilminga. Paprasta katuke. Sunaus. Kolkas gyvena su manimi, kol susiras busta. Tai va, laikinai apsikatinusi dar labiau 4u.gif Metai gal laiko jai. Leja vardu smile.gif
Atsakyti

Belute, tu visada nuostabi :wub:

Labai dailutė Lėja,ir vardas superinis :wub:

Ačiū už pagyras mano murzei.Tikrai labai atsigavusi katytė, labai mylima ir popinama.O kadangi puikiai įvaldžiusi kaulijimo meną, tai tuoj ir į kailį netilps. :blink: Tikra namų valdovė, visi rikuojami pagal jos tvarką.Ir visi jai paklūsta, nes jei kas ne taip,visi apdalijami antausiais.Tik man dar nedrįsta trenkti.Matyt mane namų valdovu skaito.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 spalio 2018 - 06:13