Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas. Mažiukė tokia niurkytina...  :wub:​ 

Atsakyti

Mažiukė be galo miela ir meili. Erendira man iškart sakė kad jis susirango miegoti prie kaklo ir ji ateina kas naktį taip miegoti. Prisiglaudžia, letenytėm apsikabina ir murkia - nereali terapija  :)  iš Grikio jau pradeda šniūrelius vyti  :)  ksip šiltą vilną jį pešioja o tas jai viską leidžia. Kruopa irgi atsileidžia, vakar uodegą kilpute sumezgusi bėgiojo paskum mažąją o mažoji paskum paskui namų karalienę vaikščiojo jos eiseną mėgdžiodama  :)  

Žodžiu daug smagumo namuos pssipildė

Atsakyti

Sveikos

Smagu dėl mažiukės, labai gerus namus rado :wub:

Šiandien pokalbis:

-Labas, kate.

-kšššš

-Nu ko tu visada šnypšti?

-Kššššš

-Aš tau daugiau valgyt nenešiu..

-KŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ

-Gerai, einu, jums labiau patinka kubeliais ar šiaudeliais pjaustyta?

-KKKKŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ

-Supratau supratau, žvaigždutėm irgi galiu...bėgu bėgu

-Kššš

Atsakyti

Kada kūdikio lankynos, Magnuna?  :D 

39_D392_D5-8_B1_D-492_A-_ACFB-1_EF5_D730

4_BD4_EDB2-8555-49_CA-8_C47-31_DB4_C7_F2

Atsakyti

Aist, netingėjot nuo židinio nurankioti visko? :D

Ateinu su problema. Pamenat kaip džiaugiausi, kad atradau maistą, kuris visiems tinka. Tai va šūdas. Hipukui vėl pradėjo kailis pleiskanoti ir taip susivėlė kailis, kad teks skusti. Tik nežinau ar vežti skusti ar nusiporkti mašinėlę. O dar labiau nebežinau kokį maistą pirkti. Šūūūūds

Atsakyti

Kada kūdikio lankynos, Magnuna?  :D

Prašom bet kuriuo metu  :D  tik nesiūlau šį savaitgalį, nes penktadienį vakare Juma važiuoja skiepytis ir čipuotis. Vis tik mažiukė, mažu bus kokia reakcija į skiepą  :unsure:  o štai nuo kito savaitgalio prašom - jau nebus grėsmės jums išdykumu užsikrėsti  :D  Taigi galim kitam savaitgaliui paplanuoti lankynas  :4u: 

Atsakyti

Šponkuti - eina sau, tikrai bėda, apie kailį, deje, nieko negaliu pasakyti. Aš Grikiui maistą pakeičiau (paėmiau Leonardo žuvinį), o kartu ir Kruopai teko keisti, o nuo Jumos irgi niekur nesidėsi, nors jai nupirkau kačiukams be vištos maistelio, bet jinai pirmoji puolasi Grikio dideles maisto granules kirsti, Grikis tik sėdi ir akim klapsi kol mažoji į jo bliūdelį įkritusi neršia. Grikiui viena ausikė murzojasi labai, tai bandau maistą be vištos ir be kviečių glitimo - žiūrėsim kas gausis

Atsakyti

Kuris iš tiesų nugalėtas dar labai didelis klausimas

20181011-203230.jpg

Atsakyti

Šponkiau, o ji rami, kai šukuoji? Erodė kirpimų spece. Jo, blogai su tuo kaciu maisto parinkimu, aš ir vis neapsisprendžiu, katras geriausias

Atsakyti

Gielux, ne visai nenoriai, bet misija įmanoma :) 

Magnuna, bandžiau žuvinius, kaip ir tiko, o bet tačiau nemėgėja žuvinio maisto.  Įvairųs be vištienos bandyti, vistiek netinka, vėmalioja. Šitas atrodė išsigelbėjimas, bet kai daugiau ėsti pradėjo, vėl šūdas su kailiu, vėl randu pavėmaliuotus namus. Negi reiks super jautriam skrandžiui plius papildus.

Atsakyti

Gielux - geras pokalbis su kate, supratot viena kitą  :D  jau kad juokiaus  :D 

Atsakyti

Šponkiuk, galiu tau paskolinti mašinėlę, pati gal nukirpsi.

Atsakyti