Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna - turbūt girdėjai mano istorijos su Grantu atgarsius. Jo atveju aš turėjau supratimą kas jam netiko pas mano tėvukus. Neturėjsu galimybės jo pas save pasilikti. Grantui atsirado puikūs namai, keletą metų palaikėm ryšį su moterim pas kurią jis apsigyveno, ten visi juo atsidžiaugti negalėjo koks puikus katinėlis, kokio nuostabaus charakterio ir panašiai. Taip kad nesigraužk. Svarbiausia kad Zaizai gerai - tuom viskas ir pasakyta  :4u: 

Ir ačiū visoms už pagyrimus mano mažai taškuotapilvei  :4u:  iš tiesų namuose linksmybės non stop vyksta. Mažoji Kruopą irgi po biškį jaukinasi, namų karalienė matosi norėtų irgi prie linksmybių prisidėti bet karūna dar vis kliudo. Bet gal jau nebeilgai  :)​ 

Atsakyti

Dviese žinoma smagiau. Nesvarbu, kad į lizdą tik vienas telpa

20181025-213122.jpg

20181025-213612.jpg

Atsakyti

Labas iš pat ryto :4u: Prisiduodam- dar nenupūtė vėjas.Tik šiaip tinginys užpuolė, net tingėti tingiu.

Giriu visus katukus, visi pas mus vienas už kitą šaunesni.Maniškiai po senovei, šunys bando guliašus atimti,katinai bando kuo daugiau porcijų iškaulyti.Dabar visi drybso kas kur.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Naktis buvo labai rami be jokio vėjelio,2val mano baltoji persona laukan kaulyti pradėjo,rimtas reikalas prispyrė unsure.gif ,tai net pagalvojau tokia pavasarinė naktis.

Magnuma kam Jumai lizdelis jei Grikis didelis ir minkštas ,yra kur atsigult biggrin.gif
Mano mažiausieji wub.gif
Atsakyti

Vakar dienos pabaiga - nusidūkę ir laimingi

20181025-223019.jpg

Mudu mažiausieji tai tiesiog be žodžių  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Mane tai vis dar blaško darbiniai vėjai, bet skaitau ir džiaugiuosi  :rolleyes: 

Magnuna, nuo tavo nuotraukų prie kavos saldainių nebereikia  :wub: 

Haku labai gražus katinas, o jau vuooodega :super:

Atsakyti

Erendira -  :D  :D  :D 

Dar saldainis įpakavime

20181025-220941.jpg

Atsakyti
Sveikos, negali žmogus nesišypsoto pamačius Grikelio su Jumi draugystęsmile.gif ypač kur nusidūkę ir laimingi. Taip jiems kartu atrodo gerai, kad net pavydu smile.gif
Atsakyti

Rine - taip, jiedu vienas kitą atrado ir labai tuom patenkinti  :D  namuose ir aš vaikštau išsišiepusi į juos žiūrėdama

Atsakyti
Kelyje užklupo Debesys lyg iš atviruko wub.gif
Atsakyti

PSP ( Rapolas sako, kad čia kompiuterinio žaidimo konsolės  Play Station Portable santrumpa).   :D 

Tetulių malkinės prieaugliui suėjus 2 mėnesiams, atėjo eilė laukinės mamkos  "fabrikėlio" totalitariniam subankrotinimui. Šią savaitę imuosi veiksmų.

1) Pirmadienis. 
Skambinu veterinarijos klinikoms Vilniuje ir suprantu, kad 50 eurų yra vidutinė katės  sterilizacijos kaina. Ačiū Šponkučiui už info, kad Pet City klinikoje laukinukių sterilizacijos atliekamos už savikainą - 16 eurų. Registruoju pacientę operacijai iš anksto. Maloni administratorė patikina, kad laukinukėm pjūviai būna maži, siūnama paslėptomis siūlėmis besirezorbuojančiais siūlais. 

2) Skambinu Erendirai dėl gaudyklės organizavimo. Nes žvėris bėga nuo žmogaus kaip nuo maro. Dėkui, Erendira, už Beglobio atstovo telefono numerį. 

3) Antradienis. Sutarusi su Beglobiu važiuoju vakare po darbo į Naują Vilnią skolintis gaudyklės. Tamsu, lyja, nežinomas kelias. Jei man, vaikystėje buvusiai liudininke, kaip didelis šuo užpuolė ir perkando stuburą mano draugui ( berniukas liko gyvas, bet nebegalėjo vaikščioti ) bei tas pats šuo atakavo mane ( atbėgę žmonės laiku atplėšė pakrikusios psichikos vokiečių aviganį nuo manęs) ir turėjusiai ilgą laiką stiprią šunų baimę ( nuo kurios mane išgydė Čija), kas nors būtų parodęs vaizdelį Beglobyje, kaip einu į teritoriją amsinčių/lakstančių šunų ir prieglaudos name susižaviu didele balta Pietų Rusijos aviganių kale, ko gero būč nepatikėjusi. Didžiulė balta letena aktyviai prašo glostymo, kol vyriškis aiškina man gaudyklės mechanizmo ypatybes. Namie vaizdžiai pasakoju savo vyrui, kokia protinga ir gera kalė yra Beglobyje. MB įtariai į mane žiūri. Kiek vėliau internetiniame Beglobio puslapyje randu info, kad ši didžiulė nuostabi kalė jau padovanota. Lengviau atsikvėpiu. 

3) Vežu gaudyklę į kaimą tetulėms, apmokau, kaip ją užtaisyti, neįkliūnant pačioms. Užtrunka. Palinkiu sėkmės. 

4) Trečiadienis. Vėlai vakare skambina teta, kad laukinis padaras pagautas. Ką, gi, vakarykštis kursas "Kaip sugauti laukinį žvėrį", nenuėjo veltui. Pasidžiaugiame.

5) Ketvirtadienis. 15 val iš tetulių malkinės "nuskalbtai" juodos spalvos katė su visa gaudykle vežama į Nordiką. Kadangi katė tyli kaip Marytė Melnikaitė, pakeliui stoju patikrinti bagažinės, ar krovinys gyvas. Įsitikinu, kad kvėpuoja. 
20 val., po veterinarės skambučio, važiuoju pasiimt iš klinikos katę. Veterinarė papasakoja, kad nors pilvas buvo didelis, katė nebuvo spėjusi vėl pastoti, gimda pašalinta sklandžiai, ausies kampukas pakirptas. 
Važiuojame mudvi su laukiniu sterilizuotu padaru vėl 25 km nuo klinikos iki tetulių namų. Katė visą laiką tyli kaip vandens į burną prisisėmusi. Galvojau, gal dar nuo narkozės apspangusi. Bet tetulių ūkiniame pastate man atidarius narvo dureles tik šast per sekundę mikliai išspruko ir tyliai kaip šešėlis pasislėpė. Tetos savaitę ją palaikys ūkiniame pastate uždariusios, kad atsigautų. O tada galės laukinis padaras gyventi sau ilgai ir laimingai laisvėje, kaip iki šiol darė. Tik niekam nereikalingų kačiukų kaime bus mažiau. 

5) Penktadienis. Skambinuosi tetoms paklausti, kaip sekasi Jodai. Gaunu ataskaitą, kad žvėriukė naktį ėdė sausą maistą ir teisingai pasinaudojo smėlio dėže. Nuo žmogaus slepiasi. Logiška. Ir nesitikėjau, kad po visko atbėgusi padėkos ir palaižys ranką. 
Po darbo vežu grąžinti gaudyklę Beglobiui. Atsakingai raportuoju gaudyklės savininkui apie įvykdyto proceso eigą ir pasekmes. Skaniukų negaunu.  :D 

Po kelerių mėnesių dar reikės sterilizuoti Jodos dvi dukrytes. Ką gi, paukščiukų dievas gal man po mirties kokius du karmos taškus atneš. O dabar - nuostabaus savaitgalio visoms!!!   

07-FD23-BD-F211-4-ADB-A518-6559-B0-B75-B

Atsakyti

Lyyydausi nuo Magnunos nuotraukų... :wub:

Pas mus Haku įrodė mokantis pradingti ne prasčiau nei Mika. Apie jo slėptuvę sūnaus lovos stalčiuj jau žinau. Bet jis sugebėjo pradingti taip, kad neberadau... :unsure:  Jei ne krykštauti pradėjusi mažylė (ir ką ji ten tokio rado???), net nebūčiau įtarusi, kad galima susimontuoti po sofos užvalkalu iš nugarinės pusės. :D

Priedas  IMG_7621s.jpg   319,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti