Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas!

Aš turbūt  kažką  praleidusi  būsiu ?  Haku  ir  Mika  - gražuoliai, bet kur dingo  Azalija?  LAPYNA,dukrytė  jau  dičkė tokia,katinų  dresuotoja! 

Dinkut , užjaučiu  dėl  nenusisekusiu  atostogų , bet šiemet ir  man  jos  nekokios  buvo - ir  serganti  atostogavau  ir  oras  nekomfortinis  buvo...

Magnunos  šeimyna  nuostabi - negaliu  atsižiūrėt!

Visų  augintiniai  nepakartojami,bučkiai  į  šlapias  nosytes!

O mūsų  fronte - nieko  naujo !

Atsakyti

Zundyt, Zaizai teko surasti naujus namus... Kadangi ji protarpiais wc reikalus tvarkydavosi lovose, šeimos galva paskelbė ULTIMATUMĄ... Neklausk, kiek ašarų dėl to pralieta... Dar ir dabar kartais susigraudenu...

Haku meinas, bet jis kitoks, nei Zaiza. Padauža durniukas. Bijo dulkių siurblio ir šiaip visko baidosi. Iš jo net nekvepia ta rūsčia karališka laikysena, kurią nešiojosi Zaiza. Ta kantrybe ir išlaikymu. Na, tikiuosi, kad Haku dar subręs kažkiek. :) 

Atsakyti

Hm... kaži ar tilptume į tą Grikio lizdą abu?

20181022-183452.jpg

Gal pabandykim?

20181022-183455.jpg

Ne, taip nepatogu

20181022-183435.jpg

Didelis, pasislink truputį

20181022-183439.jpg

Nesisprausk taip, mažoji, lizdas ne guminis gi

20181022-183443.jpg

Ša, gulėk ramiai, o tai iškrisi dar

20181022-183445.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Skaitau, žiūriu Grikio ir Jumos kovas, šypsena iki ausų.Bet ir gerumas to katinėlio,mažoji iš jo virveles veja, o jis išlieka ramus.

Ruduo yra ruduo, reikia glaustis arčiau kolegų.c7fb6175cc66.jpg

Atsakyti

Sveikos,

smagus Jūsų susiėjimas buvo  :ploja2:

Čija nuotraukose net šypsosi  :bigsmile:

Haku ir visi kiti žvėriukai  :oro_buckis:  :oro_buckis:  :oro_buckis:

Kas čia mano akių pasiilgo?

5yx6q0.jpg

P.S. Diinka, laikykis  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 23 spalio 2018 - 08:38

Diinka, nežinau net, kaip paguost... Suknistas reikalas, kai nei atostogoms, nei savo reikalams laiko nebelieka. :( Kad bent tie maži pūkiai sveiki augtų. :4u: 

Atsakyti

Lapyna, o kaip  Zaizai  sekasi  naujuos namuos ? Kartais  gal paskambina  nauji  šeimininkai?

Grikiukas  su augintine - nuostabùs!

Mergaitės, gal šiemet jau  kalendorių  darysim? Gal mokančios  apsiimtų? Pas  mane abu senieji  kabo, na negaliu  aš jų  išmest... O tema gal būtų  idomi  pvz  visų  augintinių  foto  bendra ,kiek  kas  turi  gyvasties, tiek  vienoj  foto ir  siunčia?Man tai  iššūkis  būtų  saviškius  kartu  nufotkint... aišku,Diinkai  ir  kitoms  daugiakatėms pakaktų  ir  2 ar 3 gyvuliukų!

Atsakyti

Sveikos

Ech tos žydros akytės  :bigsmile: nors viena  :wub:  Labai gražu man žydraakiai katinai.

Juma kokio fainumo vaikis :wub:

Zundyte, mano abiedvi vienam kadre būtų tik tada, jei snukiadaužiu užsiimtų :D Įtariu Erendiros tai tik bliūdų laiku visi kartu  :hmm: 

O va Lisitėjos visa chebra tai tobula foto - visi draugiškai šoniukus suglaudę :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 23 spalio 2018 - 17:32

Haku nuostabus!

Diinkai užuojauta.

Pas mane jau lankosi vienas iš trijų matytų katinų. Tikėtina, kad tai Kugio brolis/sesė pagal dydį. Tik jau sulaukėjęs/-usi. Ateina paėsti paskutinėm duenom porą kartų į parą. Mb ėjo į lauką malkų židiniui, tai ant malkų miegojo, persigandęs, kad spruko neatsisukdamas.

Atsakyti

Šio ryto dangus

20181023-075629.jpg

Atsakyti

3f6963d965bf.jpgŠį šlapią niūrų rytą aš labiausia norėčiau būti naminiu katinu

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Naminis Moliukas koks jaukus  :wub: 

Ką daryti jeigu esi dar per maža ir nepajėgi užšokti

20181023-205444.jpg

20181023-205441.jpg

Atsakyti