Aha. Dabar lyg info, kad gal skrydis bus 00.40. Blyn, kaip nuobodu čia laukti. O dar skrydžio trukmė 5 valandos.
Aist - ojeij, na kantrybės laukiant ir gerų atostogų
Šponkuti - tau sėkmingos medžioklės
Kuris kurį sumedžiojo

Labas rytas ![]()
Aist, protinga moteris, tik atšalo ir išskrido į šiltus kraštus.Gerų jums atostogų
.Negaliu be šypsenos žiūrėti į Grikio ir Jumos ūgio skirtumus.
Lyja, šlykštu,tikras ruduo.Visi gyvuliai guli kur kas išvirtę, pasižiūriu ir visai nenoriu keliauti į darbą ![]()
Šponkiuk, kaip naktinė medžioklė? Grobis jau yra?
Labrytas
Šponkuti - kieno naudai medžioklės rezultatas?
Jeigu dar nenusibodom
Pasieksiu tave

Nebijau, nebijau

Aist, na bent jau už ilgą vėlavimą kompensacija turi priklausyti.
O mano medžioklė nesėkminga. Nebuvo niekas tėjęs daugiau. Dienai gaudyklės nepalikau, grįžusi pastatysiu vėl. Tik vakar pasigyriau, kad bus paprasta pagaut ir va, turėkis..
Labuka,
Šponkiuk, sėkmingos medžioklės
Pas mus darbe

Nikuna - gazdinatės darbe, ania
voratinklis toks riebuilis
Man vakar ryte vonioje voras didžiuulis pasirodė, į veidrodį žiūrėjosi, čia irgi ta progą?
MB teko keltis ir gelbėti mane nuo voro grožio
Sveikos, prisiduodu,kad dar sveiki gyvi esam... Mano keturi katonikai laikosi neblogai... Globoje dar viena jaunikle 4mėn. kačiukę turiu... Jos broliukai ir sesutė jau rado namučius... O Šarkai vis dar ieškomi nauji šeimininkai... Jos foto galite pamatyti FB katinukuose...
Sveikos
Aist, gerų ir šiltų atostogų. Šponkiau, sėkmingos medžioklės.
Žiūriu į Jumą ir Grikelį ir toptelėjo mintis, kad kastruoti katinai žymiai geresnės nianikos už kates. Hmmm, tai vat kas tiem vyram vaikus prižiūrėt trukdo
Pas mane kačių karai, darbiniai reikalai paskendo visiškoj pelkėj, nu jau toks juodas dryžis, greičiau jau zebro šik... Reik darbo ieškotis, net nežinau kuo pradėt, nuotaika minusinė.
Diabolessa buvo dingus, sakau greičiausia turi ji tuos namus, tik valkatauja, bet šiandien vėl pasirodė.
Nikuna, a ką tu dirbi?
ba pas tave darbo įrankiai: puodelis, šaukštelis ir berods telefonas, neįžiebiu gerai
![]()
Niekas nebeateina į kiemą. Nenori katukas būt pagautas ir galbūt turėti geresnį gyvenimą.