Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aš manau, jis ateis, Šponkiuk.

Kantrybės. 

Atsakyti

Sveikos. 

Gielux, laikykis, mieloji!  :4u: 

Šponkiuk, darai, ką gali. Kaip bus, taip bus.  :4u: 

Naktį skridome skubiai iš Vienos atskraidintu lėktuvu. Kojoms vietos net man neužteko, nekalbant apie mano dvimetrinius vyrus, kurie sėdėjo visą kelią nepadoriai išsižergę, nes kitaip fiziškai netilpo.  Marsa Alame nusileidome beveik 6 val. Viešbutyje buvome 7 ryte. Porą valandų numigę liuoksėjom prie jūros. Oras 30, vanduo 25 laipsniai. Viešbutis in the middle of nowhere, atidarytas tik šiais metais. Dykumoje oazė. Daug erdvės, žmonių nedaug, mažai rėkiančių kūdikių. Mums patinka. Mėgaujamės, kol nepratrydom. Nes nu, praeitus abu kartus Egipte visi į ketvirtą dieną susirgdavom "Faraonų" liga.  :D 

Atsakyti

Gielux - koks bebūtų juodas dryžis, jis vistiek anksčiau ar vėliau pasibaigia  :4u:  laikykis  :4u:  :4u: 

Šponkuti - tęsk medžioklės sezoną  :4u:  ateis grobis. Gsl išeiginė buvo užtat neatėjo  :4u: 

Aist -  jeigu viešbutyje viskas įskaičiuota, tai išbraukit iš sąrašo tą tr**ą  :)  gerų atostogų  :4u: 

Ramybės akimirka

20181027-131704.jpg

Atsakyti

Pagavau. Ne tą. Dar kitą. Bet irgi to paties dydžio kaip tą kurį gaudau. Tai uždariau į narvą. Gaudyklę dar kartą pastačiau.

20181101-072903.jpg

Atsakyti

Sveikos :4u:Šponkiuko grobis nepanašus į benamį, per daug švarūs balti pakraščiukai  :mastau:

Žiūrint į Jumos snukelį, ramybės periodas labai netvarus :hihihi: 

Atsakyti

Lisitėja, benamis. Jis Kugio amžiaus, kaip ir tas kitas kurį gaudau. Tik jie didesni už Kugį, nes Kugio vystimasis sutrikęs. Jam 5mėn, o dar vis 1/4 jo kailio yra pūkelis.

Atsakyti

Pagautoji yra mergina. Labai bijo, nėra agresyvi, tik iš baimės ginasi

https://youtu.be/Oy6MTua5600

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 01 lapkričio 2018 - 19:23

Kaip gaila margiukės :( .Na,bet tikiuosi,kad jai gyvenimas dar susiklostys gerai.

Linkėjimai iš miškų.Galvojau rasiu tylą ir ramybę, bet kur tau, duodasi po miškus bernai su motociklais, ir su keturračiais.

Šiandien tokia diena, norėjosi ramybės ir tylos.a9649627d186.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 lapkričio 2018 - 19:43

Labas rytas

Kas pusryčiams?

20181101-150734.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Griūk, negyvas  :oh: Jau Magnunai be šansų apsinuodyti, šitokios dvi ekspertės maisto kokybę tikrina

.Zunda kas kelias dienas keičia gulėjimo vietą.Šiuo metu mylimiausias  pufas su marškiniais.Ps, marškiniai vilnoniai. :ax:  5fd23df934ce.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 lapkričio 2018 - 07:22

Bandžiau paglostyti naujokę. Perkando pirštą. 

Peržiūrėjau kameros įrašus askutinių viejų naktų. Tai nepgaunamasis ateina, apeina gaudyklę ir išeina. Arba labai protingas, arba nesupranta net kaip prie maisto prieiti. 

Atsakyti

Oi, Šponkiuk :blink: Labai tikiu,kad pirštas nesupūliuos.Nesugaunamasis protingas,priešingu atveju nebūtų iki tiek išgyvenęs.Nebent kas maitina

.Savaitgalis, visos išsilakstę kas sau.O aš po darbų, kojas ilsinuosi :ax:

Atsakyti