Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sakote  sekmadienis? O mums visa savaitė kaip sekmadienis :nail: c51de56d0918.jpg

Atsakyti

Labas rytas, kaip Molis su Zunda prie dekučio prisiderinę! :D Tik į kvadratėlius truputį neįsipaišo, turbūt mamka guliašėlių negaili...

Atsakyti

Gal kam katytės iš felikso reklamos :) ?

20181111-152527-01.jpg

Atsakyti

Kaip tik iš reklamos,gaila vargšiukės :unsure:

Atsakyti

20181111-152500.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Nusidūkę vakar vakare

20181111-193856.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

bučkiai visiems katinukams  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Pusę nakties nemiegojau, kai pamačiau kiek nukirpo ausies juodukei... Veterinaras tikrai nepagailėjo jaukios katukės, galėjo mažiau pakirpti... Nepateisinu ausų kirpimo, nors gal tai ir paprasčiausias budas, bet man nepriimtinas, bereikalingas gyvūno žalojimas. Labai tikiuosi, kad kažkas sugalvos kitokį ženklinimą - gal čipavimą, gal kitoki būdą... Lenkiu galvą prieš žmones, kurie gali ir nori turėti namuose taip paženklintas katytes... :angel_sadangel: 

Atsakyti

Pusę nakties nemiegojau, kai pamačiau kiek nukirpo ausies juodukei... Veterinaras tikrai nepagailėjo jaukios katukės, galėjo mažiau pakirpti... Nepateisinu ausų kirpimo, nors gal tai ir paprasčiausias budas, bet man nepriimtinas, bereikalingas gyvūno žalojimas. Labai tikiuosi, kad kažkas sugalvos kitokį ženklinimą - gal čipavimą, gal kitoki būdą... Lenkiu galvą prieš žmones, kurie gali ir nori turėti namuose taip paženklintas katytes... :angel_sadangel:

Gal nuotraukoje atrodo daug, bet na nėra tai kažkos katės sugadinimas. Taip jau visam pasaulyje yra žymimos sterilizuotos benamės katės (nelabai ką ir sugavosi, kad tik pažiūrėjus į gyvūną būtų aišku, kad sterilizuotas ir niekas jo nebegaudytų). Esu ir aš turėjusi su pakirpta ausyte ir man tai netrukdė.

Atsakyti

Galima diskutuoti iki begalybės. :) Čia tas pats, kaip kai kurių veislių šunų uodegų trumpinimas. Suprantu ženklinimo reikalingumą, bet... Tiesiog yra veterinarų, kurie ausytes pakerpa nedaug ir estetiškai, yra tokių, kurie kerpa ir negaili... Nesakau, kad sugadinta, bet šansai surasti jai namus ženkliai sumažinti dėl tokių žmonių kaip aš... Man priimtinos apšalusios ausys, ar randai po nelaimių, bet ne tyčinis žalojimas, t.y ženklinimas. Manau, kad turėtų būti sugalvotas kitas būdas ženklinti sterilizuotas benames kates. :unsure:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 12 lapkričio 2018 - 11:44

Sveikos,

retai pasirodau, spėju tik paskaityti

Gieliux klausė dėl mugės atsiprašau, kad iškart neatsakiau, tiesiog dar nieko nežinojau, ar išvis bus. Dabar rašau taip dalyvausiu nors galvą pravėdinsiu.

Tiesa praktiškai nieko neturiu (kaip visad nėra laiko) todėl prašau, jei kuri kažką galit  suregzti, būčiau labai dėkinga. kaip ir labai džiaugsiuos jei užsuksit  Numatoma mugės data gruodžio 9 d. (sekmadienis). Vieta: Užupis (Vilnius),Užupio g.2(Užupio kavinė) :4u:

Dėl ausų, man ir žiaurokai atrodo kai daug nurėžia....o bet tačiaui jei vis tiks teks paleisti, žinokit kai užgyja pilnai apauga plaukais, jei mažai pakerpa praktiškai nesimato net iš arti, o ką jau kalbėti iš toliau, gali būt vėl pagauta, ir ant operacinio stalo papulti..... Pas mane asmeniškai dvi kirptaausės- Maikutė, jau nesimato, ir Čiūčia, jai labai dauig nukirpo, bet dabar atrodo vos vos

Gražios dienos visom :4u:   ir pakasiukai katinukams ir prašau daugiau Grikio ir mažosios foto :) taip pakelia nuotaiką :wub:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Milereta, o man pakirpta ausytė sako, kad tuo gyvūnų kažkas bent kartelį pasirūpino  :rolleyes:  Mano abi katės pakirptomis ausimis (Bižū tokią gavau, Matildą planavau išleisti gyventi prie namų) - ne nepastebiu, kad pakirptos  :wub:  Man gerokai žiauriau yra abejingumas... Aišku, čia mano pozicija, man tiktų gyvūnai ir be ausų, ir be kojų, uodegų ar akių, jei ką  :rolleyes: 

Grikis su Juma - šaunuoliai du nusidūkėliai  :wub:​ 

Atsakyti