Sakote sekmadienis? O mums visa savaitė kaip sekmadienis

Labas rytas, kaip Molis su Zunda prie dekučio prisiderinę!
Tik į kvadratėlius truputį neįsipaišo, turbūt mamka guliašėlių negaili...
Gal kam katytės iš felikso reklamos
?

Kaip tik iš reklamos,gaila vargšiukės
Labas rytas
Nusidūkę vakar vakare

Labas rytas,
bučkiai visiems katinukams
Pusę nakties nemiegojau, kai pamačiau kiek nukirpo ausies juodukei... Veterinaras tikrai nepagailėjo jaukios katukės, galėjo mažiau pakirpti... Nepateisinu ausų kirpimo, nors gal tai ir paprasčiausias budas, bet man nepriimtinas, bereikalingas gyvūno žalojimas. Labai tikiuosi, kad kažkas sugalvos kitokį ženklinimą - gal čipavimą, gal kitoki būdą... Lenkiu galvą prieš žmones, kurie gali ir nori turėti namuose taip paženklintas katytes...
Pusę nakties nemiegojau, kai pamačiau kiek nukirpo ausies juodukei... Veterinaras tikrai nepagailėjo jaukios katukės, galėjo mažiau pakirpti... Nepateisinu ausų kirpimo, nors gal tai ir paprasčiausias budas, bet man nepriimtinas, bereikalingas gyvūno žalojimas. Labai tikiuosi, kad kažkas sugalvos kitokį ženklinimą - gal čipavimą, gal kitoki būdą... Lenkiu galvą prieš žmones, kurie gali ir nori turėti namuose taip paženklintas katytes...
Gal nuotraukoje atrodo daug, bet na nėra tai kažkos katės sugadinimas. Taip jau visam pasaulyje yra žymimos sterilizuotos benamės katės (nelabai ką ir sugavosi, kad tik pažiūrėjus į gyvūną būtų aišku, kad sterilizuotas ir niekas jo nebegaudytų). Esu ir aš turėjusi su pakirpta ausyte ir man tai netrukdė.
Galima diskutuoti iki begalybės.
Čia tas pats, kaip kai kurių veislių šunų uodegų trumpinimas. Suprantu ženklinimo reikalingumą, bet... Tiesiog yra veterinarų, kurie ausytes pakerpa nedaug ir estetiškai, yra tokių, kurie kerpa ir negaili... Nesakau, kad sugadinta, bet šansai surasti jai namus ženkliai sumažinti dėl tokių žmonių kaip aš... Man priimtinos apšalusios ausys, ar randai po nelaimių, bet ne tyčinis žalojimas, t.y ženklinimas. Manau, kad turėtų būti sugalvotas kitas būdas ženklinti sterilizuotas benames kates.
Sveikos,
retai pasirodau, spėju tik paskaityti
Gieliux klausė dėl mugės atsiprašau, kad iškart neatsakiau, tiesiog dar nieko nežinojau, ar išvis bus. Dabar rašau taip dalyvausiu nors galvą pravėdinsiu.
Tiesa praktiškai nieko neturiu (kaip visad nėra laiko) todėl prašau, jei kuri kažką galit suregzti, būčiau labai dėkinga. kaip ir labai džiaugsiuos jei užsuksit Numatoma mugės data gruodžio 9 d. (sekmadienis). Vieta: Užupis (Vilnius),Užupio g.2(Užupio kavinė) ![]()
Dėl ausų, man ir žiaurokai atrodo kai daug nurėžia....o bet tačiaui jei vis tiks teks paleisti, žinokit kai užgyja pilnai apauga plaukais, jei mažai pakerpa praktiškai nesimato net iš arti, o ką jau kalbėti iš toliau, gali būt vėl pagauta, ir ant operacinio stalo papulti..... Pas mane asmeniškai dvi kirptaausės- Maikutė, jau nesimato, ir Čiūčia, jai labai dauig nukirpo, bet dabar atrodo vos vos
Gražios dienos visom
ir pakasiukai katinukams ir prašau daugiau Grikio ir mažosios foto
taip pakelia nuotaiką ![]()
Labas rytas
Milereta, o man pakirpta ausytė sako, kad tuo gyvūnų kažkas bent kartelį pasirūpino
Mano abi katės pakirptomis ausimis (Bižū tokią gavau, Matildą planavau išleisti gyventi prie namų) - ne nepastebiu, kad pakirptos
Man gerokai žiauriau yra abejingumas... Aišku, čia mano pozicija, man tiktų gyvūnai ir be ausų, ir be kojų, uodegų ar akių, jei ką
Grikis su Juma - šaunuoliai du nusidūkėliai